- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.031
- Konu Sahibi Eloselos9393
Yanlış yerde duyar kasmışsınız.
Kafasında kurduğu hikayeleri yazan insanlarla empati yapmıyoruz genelde. Siz yapıyorsanız buyrun, önünüz açık. Ama insanların neye nasıl yorum yapacağı hakkındaki düşüncelerinizi de kendinize saklayın.
Bir üye üşenmemiş alt alta açtığı konuları kopyalamış onu da görmediler ise demek. Ayrıca farz edelim konu gerçek tüm tezatlara rağmen, evet kendine saygısı olmayan kadına empati falan yapmıyorum arkadaş.
Giydirmiş birkaç üye sağolsun dolaylı yoldan. Şu ana kadar gerçekten derdi olan kadınlarla ne dalga geçtim ne de espri yaptım. Bir üye sanki çok gururlular demiş mesela. Neden bu kadar ütopik geliyor bu durum bilmiyorum ama evet gururluyum. Gelişine sallamıyorum başıma da geldi. Aşka yüklenen gereksiz mana da komik. Başımıza gelince anlarmışız. Bak bak hele, sanki bana ölümcül dert. Geri dönüşü imkansız dermansız yara. Aşk la altı üstü. Belli bir ömrü olan, bitip tükenen his. Onlar için gururdan, karakterden mühim ise bilemem. Benim için o kadar da mühim değil. Aşk acısı ile 10 kilo verdiğim dönem oldu ama adamın haberi olmadı mesela. Gayet de mümkün tek başına ayakta kalabilmek. Ama yok biz acımasız varlıklar nasıl empati yapmayız onu istemeyen sevmeyen adama yapışıp kalan kadına. Yapmıyorum arkadaş! Saygı da duyamıyorum. Birileri hayatından gelip geçer. Baki olan, kaybolmaması gereken kendine olan saygın.
Hadi duyar kasmaya devam.