ÇOK ACI AMA BUNU DA YAPTI?

Eloselos9393

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2018
434
201
31
8 aylık bir birliktelik yaşadık. Acısı tatlısı ile ve beni sevdiğini sanıyordum. Ben ise onu cidden çok seviyor her şey ile ona bağlı kadındım. Ve bu insan bizim kapı komşumuz. Onun bir kaç yalanı yakaladığım için ve güven sorunu olduğu için ayırdık yollarımızı 15 gün önce. Ama benim içimde hala bir umut döner düzeltir barışırız diye ama bu 15 günlük sürede 3 4 gün eve gelmedi. Cumartesi gecesi uyku tutmadı gece saat iki gibi bu eve geldi arabadan indi o sırada bende çok özledim yüzünü görüm diye camdan bakım dedim ve o anda orda ölmek istedim. Yanında sarı saçlı bir kadınla eve geldi el ele. Orda dondum kaldım. 15 gün önce benim için ölen biten ayrılmıyalım diyen adam eve kadın getirdi. Sabaha kadar bekledim çıkarlar diye. Dün de sabah 12 de el ele tutuşup çıktılar. İkisi de aynı renk bluz aynı renk pantolon giymiş ve onu kahvaltıya götürdü. Beni ise 8 ayda bir yemeğe bile çıkarmışlığı yoktur. Baktım kadın duş almış saçlarından belli. Onun bana verdiği acı tarifsiz. Çünkü biz sevgili iken ben bu kadının profilini telefonunda gördüm kim dedim arkadaşım dedi konuyu kapattı bende inandım. Demek ki benimle iken beni aldatmış. Burda kadına suç bulmam belki haberi bile yoktur. Ama o karaktersiz olan adam 8 ay bana seni seviyorum yalanları attı bende inandım. Yemin ediyorum dünden beri ağlıyorum annem aç iki kelime laf söyle dedi değmez dedim.

Seni tanıdım hani şu sürekli seni aldatan, alkol alan adam değil mi bu. Hani kuzeninin mi arkadaşının mı ne sevgilisiyle gereksiz samimiydi içemeye gitmişlerdide seni çağırmamıştı, adam seni bir değil yüz kere aldattı gerçekten hala şaşırıyor musun?

Hayır adam kendinide gizlemiyor ki geçmişide iğrenç adamın sana da anlattı üstelik. Akrabasının karısıyla mı olmuştu öyle bişiler

Bak buldum konularını
Artk bi vazgeç ya

Aa eskiden beri aldatiyosa niye daha önceden birakmadin ki kendine saygin ni yok tutmussun bunu
Affedilmez seyler var hayatta ve duzelmicek o adam senide hasta etmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…