Uçuk cesaretini topladın mı sonundaMükemmel ben acaba 25000 falan gerekiyor mu diye düşünmüştüm.
Haberler hep iyi ama bilemedim. Sattığımı geri aldım yine kardayım. YtdBu ripple daha nereye kadar gider fikri olan var mı kızlar
Bende onda zorlanmıştım sanki bilgisayardaki saat ile telefondaki aynı değildi o yüzden olmamıştı diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirimŞu binance 2. Doğrulamayı yapamadım ya. E posta alınmış diyor. Authenticator yükledim ondada olmadı çıldırıcim
Onuda senkronize ettim ama pcden değil telden yapıyorum yokBende onda zorlanmıştım sanki bilgisayardaki saat ile telefondaki aynı değildi o yüzden olmamıştı diye hatırlıyorum ama yanlış da hatırlıyor olabilirim
Bilgisayardan deneyin telefon hep sıkıntılıOnuda senkronize ettim ama pcden değil telden yapıyorum yok
Teşekkür ederimBilgisayardan deneyin telefon hep sıkıntılı
Cesaretimi topladım. Hatta ailemden para istedim. Annem biran sen ona güvenmiyordun dedi. Sonra tamam hallederiz dedi.Uçuk cesaretini topladın mı sonunda
Bereketli olsun inşallahCesaretimi topladım. Hatta ailemden para istedim. Annem biran sen ona güvenmiyordun dedi. Sonra tamam hallederiz dedi.
Yoksa borsada satış verip geçecektim.
21 nisan da yaklaşıyor bakalım ne olacak tehlikeli günlerden biri deniyordu.Bereketli olsun inşallahBabam da son günlerde sürekli benim paramı da yatır kârın yarısı senin olsun diyor ama piyasanın dalgalı haline onun kalbi dayanmaz. Habire bizim para ne oldu diye sorar hiç uğraşamam onunla
:)Rölantiye bağladık chz biraz kımıldadı artti cüzdan bakiyem :)
Binance globelden benim bildiğim Papara üstünden oluyor canim
Ya sana zahmet tarif eder misin? Teknolojiden anlıyorum aslında ama çözemedim.Binance globelden benim bildiğim Papara üstünden oluyor canim
Niye 21 nisan21 nisan da yaklaşıyor bakalım ne olacak tehlikeli günlerden biri deniyordu.
Yorumcular hep o tarihin önemli olduğunu dikkatli olmakta fayda var diyor. Fakat bende neye göre dediklerini bilmiyorum. Kırılım noktası diye tabir edilen bir tarih.Niye 21 nisan
para çekme adımına gelip,itibari para yazıyor bende onu seçiyorum.sonra ordan paparayı seçip papara numaram ad soyad yazıyorum çekmek istediğim tutarıda yazıp mail ve sms doğrulamasıyla hemen anında papara hesabıma düşüyor paraYa sana zahmet tarif eder misin? Teknolojiden anlıyorum aslında ama çözemedim.
Ben genelde öyle anlarda kârı mı çeksem anaparayı mı çeksem ne yapsam ki derken hiçbir şey yapamadan geçiyorYorumcular hep o tarihin önemli olduğunu dikkatli olmakta fayda var diyor. Fakat bende neye göre dediklerini bilmiyorum. Kırılım noktası diye tabir edilen bir tarih.
Bende genelde senin gibi olurum. Kardaysam satarım zararda isem daha da zarar ederim.Ben genelde öyle anlarda kârı mı çeksem anaparayı mı çeksem ne yapsam ki derken hiçbir şey yapamadan geçiyor
Kaynak güvenilirse o zaman 21 nisanı bekle belki dipten toplama fırsatıdır gerçekten tabi ytd
Yok yok sen öyle olmayacaksın grafik bükücülüğünü kullanBende genelde senin gibi olurum. Kardaysam satarım zararda isem daha da zarar ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?