- 15 Şubat 2021
- 695
- 427
- 18
Ben de baktım, doğruBnb çok hızlı yükseliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de baktım, doğruBnb çok hızlı yükseliyor
Canım dikkat et çok artan coinler seni aldatmasın bir anda çakılmaları olası.. YtdDream Theater bu akşam alıcam inşaallah. Çok heyecanlı
Çok Sağol baksana; diyelim bozdurdum ve kazandım para. Kazandığımı nasıl anlıcam? Banka hesabına aktarabiliyorum dimi?Canım dikkat et çok artan coinler seni aldatmasın bir anda çakılmaları olası.. Ytd
Bende başlamak istiyorum fikir verebilirmisiniz nasıl al sat yapılır neye göre emir veriliyor çok acemiyim
Teşekkür ediyorumESKI MESAJLARIMDAN BULDUM DA GELDIM :)
ben de en basıtınden coın ı anlatayım
1. Play store a gidip bir uygulama seçilir (binance kullanan cok)
2. uygulamaya kayıt olunur kimlik resmi istiyor selfi istiyor bunlar sizin için okayse 3..maddeye gidin
3. Ben papara diye bir uygulama daha indirdim. Önce garanti bankasından paparaya para atıyorum.oradan da binance uygulamasına (direk bazi bankalardan da gönderiliyormuş sanırım tam bilmiyorum
4. Gelen para tl. Bunu dönüştür deyip dolara dönüştürüp işlem yapan çok. Tabii tl de de kalabilir size kalmış
5. Sonra alım satım kısmına gelip istediğiniz coin alıp satin.
not: stop loss dıye bır sey var, su fıyatın altına ınerse sat dıye (ne kadar kaybetmeyı goze aldıgın parayla alakalı)
emır gırmek var, su fıyata cıkarsa sat gıbı
Coini sattığında sitedeki cüzdanına aktarılıyor. Oradan da paparaya aktararak çekiyorsun sanırım bende para çekmeyi daha denemedimÇok Sağol baksana; diyelim bozdurdum ve kazandım para. Kazandığımı nasıl anlıcam? Banka hesabına aktarabiliyorum dimi?
Sitedeki cüzdanımda durunca bankamda kullandığım gibi kullanamam kiCoini sattığında sitedeki cüzdanına aktarılıyor. Oradan da paparaya aktararak çekiyorsun sanırım bende para çekmeyi daha denemedim
Mrb bozup bankanıza aktardınız mı hiç? Ben de yeni başlDım daBen yeni alima.basladim.sepetmde.masallah herseyden var
Ont
Xrp
Enjin
Bnb
Ama ilk firsatta enjn ve xrp bozcam sanrm
Rölantiye bağladık chz biraz kımıldadı artti cüzdan bakiyem :)Hoşbulduk, nasıl gidiyor kazanç
Ilk çıkışta alma çok tehlikeli, sıkıntılı. Ederinin üstünde çıkacağa benziyor. Yüksekten alanlar var, bilmiyorlar sanırım. Beni dinler misin bilmem sen bilirsin tabii ki ama gün içinde takip et bak. Ydt...Kizlar sabah 9 da binance globalde TLM listelenecek bilginiz varmi 1000 tl lik almayı düşünüyorum.
Usdt,busd bide btc ile aliniyor
Sansimi deneyeceğim
Ytd:)Ilk çıkışta alma çok tehlikeli, sıkıntılı. Ederinin üstünde çıkacağa benziyor. Yüksekten alanlar var, bilmiyorlar sanırım. Beni dinler misin bilmem sen bilirsin tabii ki ama gün içinde takip et bak. Ydt...
Size özelden yazamıyorum. Bir şey söyleyecektim ama.Kizlar sabah 9 da binance globalde TLM listelenecek bilginiz varmi 1000 tl lik almayı düşünüyorum.
Usdt,busd bide btc ile aliniyor
Sansimi deneyeceğim
Bende hemen çıkınca alayim diyordumIlk çıkışta alma çok tehlikeli, sıkıntılı. Ederinin üstünde çıkacağa benziyor. Yüksekten alanlar var, bilmiyorlar sanırım. Beni dinler misin bilmem sen bilirsin tabii ki ama gün içinde takip et bak. Ydt...
Bilmiyorum. Isterseniz deneyin bir 9da.Bende hemen çıkınca alayim diyordum
hemen pump yer yükselir satarim babinda
EvetBinance mi