- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.099
- 448
Anca zaten yapacağım o. Başka da yetenek yok.Yok yok sen öyle olmayacaksın grafik bükücülüğünü kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anca zaten yapacağım o. Başka da yetenek yok.Yok yok sen öyle olmayacaksın grafik bükücülüğünü kullan
Neyse gaza getirmiş gibi olmayayım kendini hazır hissedince girersin zatenAnca zaten yapacağım o. Başka da yetenek yok.
Artık hazırım.Neyse gaza getirmiş gibi olmayayım kendini hazır hissedince girersin zaten
Doge yi kaçtan aldınızXrp sattım doge aldım ytd
Yüksekten aldım ya 1.05Doge yi kaçtan aldınız
O.45 den almıştım ama 20 tl lik almıştım benDoge yi kaçtan aldınız
20 değilde 2000 bin olsaydı. Çok güzel kara geçmiştinizO.45 den almıştım ama 20 tl lik almıştım ben
Sağolasın. Peki papara hesabı dediğün yerden normal banka hesabına nakit aktaramıyor musun? Veya şöyle sorayım bu papara hesabındaki parayı alışverişte falan kullanıyosun dimi, bildiğimiz TL mi bu?para çekme adımına gelip,itibari para yazıyor bende onu seçiyorum.sonra ordan paparayı seçip papara numaram ad soyad yazıyorum çekmek istediğim tutarıda yazıp mail ve sms doğrulamasıyla hemen anında papara hesabıma düşüyor para
Evet ebildigin tl canimSağolasın. Peki papara hesabı dediğün yerden normal banka hesabına nakit aktaramıyor musun? Veya şöyle sorayım bu papara hesabındaki parayı alışverişte falan kullanıyosun dimi, bildiğimiz TL mi bu?
Sorma param da vardı . Bilemedim işte hala btt de hot da dentte bekliyorum . Allahtan biraz xrp var elimde de yüzümüzü güldürüyo20 değilde 2000 bin olsaydı. Çok güzel kara geçmiştiniz
Uygulamayı yükledimEvet ebildigin tl canim
Papara kart geliyor onlada kullanabilirsin
Ben normal hesabima cekiyorum ordan islem yapıyorum
Uzak durun benceUygulamayı yükledim
İnş halledebilirim
Ya niye herkes bana böyle yapıyor. Yeni başladım olamaz mı, Ben kendimi kaptıran biri diilim ki. Hevesimi kırmayın.Uzak durun bence