ben almadım zatende 3 lerden açtı hemen düştüBilmiyorum. Isterseniz deneyin bir 9da.
iyiki almamışım sağol canım senin konuşman sayesinde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben almadım zatende 3 lerden açtı hemen düştüBilmiyorum. Isterseniz deneyin bir 9da.
Sevindim canım. En az %50 gidermiş sanırım alsan.ben almadım zatende 3 lerden açtı hemen düştü
iyiki almamışım sağol canım senin konuşman sayesinde
aynen canım zaten 3 küsür usdt den açtı anlık 1,5 lara indiSevindim canım. En az %50 gidermiş sanırım alsan.
Birileri market buy yapmıştır risk alıp. O fiyattan 1-2 satış anca olmuştur. Anlık olmuştur o. 0,10 yazan da emirdir herhalde ben bakmadım.aynen canım zaten 3 küsür usdt den açtı anlık 1,5 lara indi
bana garip gelen hemen açılır açılmaz en düşük 0,10 en yüksek 5,95 usdt yazması bunları görmedi ki
çok ilginç
En iyi bitcoinin sabit yerlerde dolaşması sanırım. Yükselince altlar düşer genelde. Boga mı bilmiyorum. Sanırım net geliyorum ya da gidiyorum demez.Bitcoin ath yaptı altlar düştü. Bitcoin düşünce de altlar düşüyor -_-
Boğa böyle bişey mi -_-
Ay şu anaparamı çekseydim gerisi önemli değil ondan hop hop takip ediyorum :))En iyi bitcoinin sabit yerlerde dolaşması sanırım. Yükselince altlar düşer genelde. Boga mı bilmiyorum. Sanırım net geliyorum ya da gidiyorum demez.
Bende o var. Süründürür gibi biraz daha:) 5,30u geçtiğinde satıp tekrar almak varmış ikisinde de ama insan bilemiyor işte.Ay şu anaparamı çekseydim gerisi önemli değil ondan hop hop takip ediyorum :))
Sxp hala değerinin altında diyor michael van de poppe, sende o vardı dimi :))
Binance tr de en az 10 tl ye globalde 10 dolara alım yapabiliyorsunKızlar en düşük ne kadar yatırabiliyoruz?
Mükemmel ben acaba 25000 falan gerekiyor mu diye düşünmüştüm.Binance tr de en az 10 tl ye globalde 10 dolara alım yapabiliyorsun