coin alım satımı(binance-btc turk)

Elimdeki tüm coinlerimi satmıştım. Akşam iki yeni cpin aldım gece yükselmişlerdi az önce baktım ölmüşler

Xlm vardı elimde 10 gündür sürünüyordu bugün çıkınca satıp kurtuldum

Bende btt ve dentten çıktım fazla şişti artık geçen haftalarda olduğu gibi pump olacağını sanmıyorum ytd

Bitcoin ath yaptı altlar düştü. Bitcoin düşünce de altlar düşüyor -_-
Boğa böyle bişey mi -_-

aynen canım zaten 3 küsür usdt den açtı anlık 1,5 lara indi
bana garip gelen hemen açılır açılmaz en düşük 0,10 en yüksek 5,95 usdt yazması bunları görmedi ki
çok ilginç
Birileri market buy yapmıştır risk alıp. O fiyattan 1-2 satış anca olmuştur. Anlık olmuştur o. 0,10 yazan da emirdir herhalde ben bakmadım.

En iyi bitcoinin sabit yerlerde dolaşması sanırım. Yükselince altlar düşer genelde. Boga mı bilmiyorum. Sanırım net geliyorum ya da gidiyorum demez.
Ay şu anaparamı çekseydim gerisi önemli değil ondan hop hop takip ediyorum :))
Sxp hala değerinin altında diyor michael van de poppe, sende o vardı dimi :))

Ay şu anaparamı çekseydim gerisi önemli değil ondan hop hop takip ediyorum :))
Sxp hala değerinin altında diyor michael van de poppe, sende o vardı dimi :))
Bende o var. Süründürür gibi biraz daha:) 5,30u geçtiğinde satıp tekrar almak varmış ikisinde de ama insan bilemiyor işte.

günaydın. ben de 10 gündür çeşitli coinler alıp satıp öğrenmeye çalışıyorum, şu an elimde 5 çeşit coin var, 4'ü battı çıkmalarını bekleyeceğim slkdafjads. bu süreçte en çok chz'ye sempati duydum açıkçası. çok heyecanlı. 3.60 oluyor, yoh daha çıkmaz diyorsun aynı gün 4.70 oluyor, e daha düşmez diyip 4.20'den alıyorsun hop 3.30 oluyor falan. şimdilik ben anaparamı içerde tutup, kar ettikçe karı çekiyorum. anaparam kadar para çektikten sonra daha rahat olabileceğim ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…