• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Nasil sıkıntı ben cok bakmıyorum diye sanirim

Bende yenıyım bu ıslerde ,, ınsan kafayı yer yaa xrp aldım uzun vadede ne olur

Bende yenıyım bu ıslerde ,, ınsan kafayı yer yaa xrp aldım uzun vadede ne olur
Uzun vadede aldıysanız çok takip etmeyin unutun umarım artar.. Şu sıra çok dalgalı coinler sinir bozucu.. Bende uzun vadeli girmiştim 1-2 tane kısa vadeli ekleyince sürekli bakar hale geldim 🤦‍♀️

Uzun vadede aldıysanız çok takip etmeyin unutun umarım artar.. Şu sıra çok dalgalı coinler sinir bozucu.. Bende uzun vadeli girmiştim 1-2 tane kısa vadeli ekleyince sürekli bakar hale geldim 🤦‍♀️
Birisi var coinlerde uzun vade diyen sizi kandırır o sezon kapandı sanki btc gibi mi olacak hepsi vs diyor twitterda crypto madoff diye biri

Birisi var coinlerde uzun vade diyen sizi kandırır o sezon kapandı sanki btc gibi mi olacak hepsi vs diyor twitterda crypto madoff diye biri
Zaten btc gibi olacağını kim bekliyor ki hele hepsinin. Uzun süre dediği ne kadar mesela? Kendisine mı inansin onu dinleyenler yani. Herkes uzman kesildi. Ben de kendi coinimin olduğu bir forumu okuyorum da insanlar o kadar saçmalıyor ki. Yok şu olacak yok kulp yok 3 saat sonra yakım olacak uçacak. Yok küfürler yok 3 cent düşünce bu niye düşüyo yok artacak dediler dün aldım hani nerde vs. Diyorum böyle devam ederlerse kaybeder bunlar.

Zaten btc gibi olacağını kim bekliyor ki hele hepsinin. Uzun süre dediği ne kadar mesela? Kendisine mı inansin onu dinleyenler yani. Herkes uzman kesildi. Ben de kendi coinimin olduğu bir forumu okuyorum da insanlar o kadar saçmalıyor ki. Yok şu olacak yok kulp yok 3 saat sonra yakım olacak uçacak. Yok küfürler yok 3 cent düşünce bu niye düşüyo yok artacak dediler dün aldım hani nerde vs. Diyorum böyle devam ederlerse kaybeder bunlar.
x100 x500lük coin sepeti clickbait videolar yüzünden hep...

Siz tek coinle mi devam ediyorsunu z

Hot btt win ve dent şuanki seviyelerini iyi direnç yaptılar sanırım herhalde daha aşşa düşmezler dimi ytd

İyi değil mi ki yüzde 90 kar
3-4 aydır elini çarptıgin artıyor nerdeyse ondan dedim. Normalde iyi tabii ama kaç kat artan var bir sürü. Tabii o artanlara da çok parayla girilmez. Bendekini de insanlar şimdi simdi konuşmaya başladı almaya daha çok başladı iyi bir şey mi bilmiyorum ama insanı kabız eden bir şey ya, görsen ne küfürler ediyorlar:) sxp var bende bu arada.

Back