• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Sorma yaaa 😆 hayır nolurdu her aldığım coin 4 dolar olsa ne var yani yüzümüze baksa nolur ne kaybedeeceeek 🤷‍♀️😆
Benim 75 centten aldığım 1 ayda 20 dolar oldu. Senin işine yaradı mı diye sor:) hayır ben 1 doları biraz geçince sattım. 1 ay bekleyemedim ama nerden bilebilirdim. Senin aldigin da olabilir belki 1 ayda olur belki 6 bilemem ama işte bekler miyiz bilemiyorum

Sorma yaaa 😆 hayır nolurdu her aldığım coin 4 dolar olsa ne var yani yüzümüze baksa nolur ne kaybedeeceeek 🤷‍♀️😆
Ben şu attığım tablodan sonra ayı için para ayırmaya başladım boğadan ümidim yok kısa vadeli aldıklarım patladı 🤣 şu tablodakilerden 3 5 alan şuan köşeyi dönmüştür :KK53:

Benim 75 centten aldığım 1 ayda 20 dolar oldu. Senin işine yaradı mı diye sor:) hayır ben 1 doları biraz geçince sattım. 1 ay bekleyemedim ama nerden bilebilirdim. Senin aldigin da olabilir belki 1 ayda olur belki 6 bilemem ama işte bekler miyiz bilemiyorum
Nolur hemen şuan olsun çünkü buna ihtiyacım var hem madden hem manen 😆

Bnb 436dolardı en sonn.... :ruh:
Benim eşimde vardı bundan..bu çok iyi, has coinim derdi:) ya yalan ya da yanlış olmasın 30 centten aldı diye hatırlıyorum. Umarım başkasıyla karıştirmiyorum.Bu kesin vardı uzun sürede tuttu. Ama ilk çıktığı zamanlarda almış olabilir baya uzun tutmuştu.

Benim eşimde vardı bundan..bu çok iyi, has coinim derdi:) ya yalan ya da yanlış olmasın 30 centten aldı diye hatırlıyorum. Umarım başkasıyla karıştirmiyorum.Bu kesin vardı uzun sürede tuttu. Ama ilk çıktığı zamanlarda almış olabilir baya uzun tutmuştu.
İnşallah satmamıştır yolu uzun görünüyor 😅 30 centten 300 400 dolarlara hayali bile imkansız geliyor şuanki piyasada :D

O yıllarda btc yi bilseydik alıp unutsaydık bak şimdi zengindik. Köşkü nerden alsam diye düşünüyodum 😆
Alıp unutanlar varmış. Ciddi unutmuşlar ama şifre vs her şeyi. Mılyon dolarları yatiyormus şimdi orda. Zaten unutmayanlar da artınca ve ortada popüler olan bir şey olmayınca satmıştır. Kimi 2 katta kimi 5 katta vs. Geçen bir haber vardı adam almış sonra artınca satıp pizza mı ne almış arkadaslarina:)

Alıp unutanlar varmış. Ciddi unutmuşlar ama şifre vs her şeyi. Mılyon dolarları yatiyormus şimdi orda. Zaten unutmayanlar da artınca ve ortada popüler olan bir şey olmayınca satmıştır. Kimi 2 katta kimi 5 katta vs. Geçen bir haber vardı adam almış sonra artınca satıp pizza mı ne almış arkadaslarina:)
O yıllarda btc yi bilseydik alıp unutsaydık bak şimdi zengindik. Köşkü nerden alsam diye düşünüyodum 😆
Geçen bi tweet gördüm, taksici cama ödemelerinizi kripto ile yapabilirsiniz diye yazmış... Çiğköfteci vardı yine öyle..
Alıp unutalım diyoruz da artık her şey coini hatırlatıyor unutmak mümkün değil gibi 🤣

Yalnız attığım tablo eğer doğruysa pandemi başı diye paylaşılmış... Çok eski zaman da değilmiş o yıllar gözyaşım pıt 😢
O zaman bnb alsak yine zengindik yani keşke bilseydim ya ben hiç bilmiyodum kripto diye bişeyi bi aralar bitcoin fln filan duymuştum ama böyle altcoinler varmış şu bu hiç bilmiyodum asla lost diye bi sayfa var instada ona corona haberleri için bakardım boşanacağım dönemde hani mahkemeler kapanırsa fln yasaklardan davam görülmez diye korkumdan devamlı o adamın yasaklarla alakalı verdiği bilgileri takip ederdim. Ne dese çıkıyodu coronayla alakalı. Sonra bi gün takip ederken bu coinlerden bahsetti. Ve böylece altcoin dünyasından haberim oldu . Çok yeni öğrendim yani ben 🤦🏻‍♀️

Back