- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Ah inşallaaaaahhhYukselecekmis diye okudum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah inşallaaaaahhhYukselecekmis diye okudum canım
0.18 usdt şuan ve 2 yıldır binancedeymiş pek bi iddialı 1000 kat ytdKızlar bu gece bi yayın dinledim ravencoin var ya 1000 katı mı ne değerlenecek dediler. öyle bi duydum size de danışayım dedim belki sizin de bi bilginiz vardır projesi teknik analizi vs hakkında . Tabiki yatırım tavsiyesi değildir .
Etmez etmemeli bence ederseDent aldım yeni bi borsaya giriyormuş pişman etmez umarım ytd
Ederse kürek coine girerim bendeEtmez etmemeli bence ederse
Bereketli olsun dentte ben tersteyimBende bi miktar sxp aldım bakalım ytd
Dentimin de bulunduğu cüzdanım bundan 5 gün önce 5 bin tl flndı toplamda şuan 2.800 lerde perişanımBereketli olsun dentte ben tersteyim
Benim de öyle Dentte fena gaza geldim bu sefer panik satışı yapmayacağım beklemedeyimDentimin de bulunduğu cüzdanım bundan 5 gün önce 5 bin tl flndı toplamda şuan 2.800 lerde perişanım
Bereketli olsun dentte ben tersteyim
Bakmamak en iyisiben alana karda ben alınca düşüyor ayar oluyorum
Bende de 20 dolarlık vardı.. Niye hep öylesine 20 30 dolarlık aldığım şeyler artıyor da yüklü aldıklarım tırt çıkıyor... winde de aynısı olmuştu çıldıriciimEnj alsaydım keşke demedim değil ytd
Eveett bende de yanlış gösteriyorKızlar geçen günlerde bahsettiğim şu coinimin piyasa değeriyle çarpılınca vermesi gereken rakamdan aşşağıda bir rakam çıkması sorunsalını şuan hemen herkes yaşıyormuş binance da . Twitterda herkes yazıyo bunla alakalı . Sizde durumlar nasıl ?
Nolcak böyle ya düzelir mi ki neden böyle oldu acaba bi sızıntı mı olduEveett bende de yanlış gösteriyor
Valla bilmiyorum chz'i sattığımdan beri ters gidiyor cüzdanımNolcak böyle ya düzelir mi ki neden böyle oldu acaba bi sızıntı mı oldu