• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Aaa o nası bişi öyle ya 🙄
Biz de anlamadık bir de hem uyguna vermiştik. Evi verdik ilana aynı gün geldiler tuttular düşünün. Biz oturuyorduk tayin çıkınca taşınacaktık acele tutulsun diye zaten nispeten uygun yazmıştık. Gelince biraz daha indirdik zam zamanı böyle yaptilar. Biz de kiracı zor iş dedik sattık. Yani evi suraya yatıralım diye sattık biraz işin şakası. Ama işimize yaramadı değil:)

Biz de anlamadık bir de hem uyguna vermiştik. Evi verdik ilana aynı gün geldiler tuttular düşünün. Biz oturuyorduk tayin çıkınca taşınacaktık acele tutulsun diye zaten nispeten uygun yazmıştık. Gelince biraz daha indirdik zam zamanı böyle yaptilar. Biz de kiracı zor iş dedik sattık. Yani evi suraya yatıralım diye sattık biraz işin şakası. Ama işimize yaramadı değil:)
Bol kazançlar nasip olsun :)

Yok anladım zaten şaka olduğunu da ben onların tavrına şaşırdım komşunun aramasını fln ilk kez duyuyorumm arkadaşlarına sokağa çıkmak için izin versin diye camdan annesine seslenen çocuklar gibi 😆

nüfus cüzdanı arka ön yüz fotoğraf kısmına tüm gündür düşünüyorum. siz nasıl güvendiniz?

Üye olmak için güvenmek zorundayız maalesef 😑 Sürücü belgemi yeni aldım keşke 1 ay önce almış olsaydım 😖 o da yüklenebiliyormuş
Farketmez ki ha ehliyet ha kimlik maalesef aynı . Gerçekten insan bi tedirgin olmuyor değil ama ne yapalım yoksa üye olamayız . Aklımıza pek getirmeyelim kötü şeyleri bence

Back