- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Gene 10 kuruş düşmüş yaaa chzzzzz !!!!!! Yedin bizi beChz'e dair artık öngörüm yok benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene 10 kuruş düşmüş yaaa chzzzzz !!!!!! Yedin bizi beChz'e dair artık öngörüm yok benim
Kaçtan girmiştinGene 10 kuruş düşmüş yaaa chzzzzz !!!!!! Yedin bizi be
Biz de anlamadık bir de hem uyguna vermiştik. Evi verdik ilana aynı gün geldiler tuttular düşünün. Biz oturuyorduk tayin çıkınca taşınacaktık acele tutulsun diye zaten nispeten uygun yazmıştık. Gelince biraz daha indirdik zam zamanı böyle yaptilar. Biz de kiracı zor iş dedik sattık. Yani evi suraya yatıralım diye sattık biraz işin şakası. Ama işimize yaramadı değil:)Aaa o nası bişi öyle ya
Bence kiracimiz rica etti arayın diye. O komşumuz da sağ olsun biraz işgüzardi. Insanlar değişik işte.Ay ne alaka memnunlarsa farkı onlar ödeseymiş o zaman.
Bol kazançlar nasip olsun :)Biz de anlamadık bir de hem uyguna vermiştik. Evi verdik ilana aynı gün geldiler tuttular düşünün. Biz oturuyorduk tayin çıkınca taşınacaktık acele tutulsun diye zaten nispeten uygun yazmıştık. Gelince biraz daha indirdik zam zamanı böyle yaptilar. Biz de kiracı zor iş dedik sattık. Yani evi suraya yatıralım diye sattık biraz işin şakası. Ama işimize yaramadı değil:)
Valla ben çeşit çeşit girdim bi 3,50 dan bi 4,50 dan bi 3,20 den bi 4 ten 4 5 kez fln aldım kısım kısım 100 200 500 ne varsa elimde alıyodumKaçtan girmiştin
Yok anladım zaten şaka olduğunu da ben onların tavrına şaşırdım komşunun aramasını fln ilk kez duyuyorumm arkadaşlarına sokağa çıkmak için izin versin diye camdan annesine seslenen çocuklar gibiBiz de anlamadık bir de hem uyguna vermiştik. Evi verdik ilana aynı gün geldiler tuttular düşünün. Biz oturuyorduk tayin çıkınca taşınacaktık acele tutulsun diye zaten nispeten uygun yazmıştık. Gelince biraz daha indirdik zam zamanı böyle yaptilar. Biz de kiracı zor iş dedik sattık. Yani evi suraya yatıralım diye sattık biraz işin şakası. Ama işimize yaramadı değil:)
Öyle yapınca kârı takip etmek çok zor yaaValla ben çeşit çeşit girdim bi 3,50 dan bi 4,50 dan bi 3,20 den bi 4 ten 4 5 kez fln aldım kısım kısım 100 200 500 ne varsa elimde alıyodum
Aynen karma çorman oldum ben genelde ana hesaptan bakıyorum üstte yazan toplam bakiye varya o yatırdığım paradan yüksekse he diyorum kardayım düşükse vay halimeÖyle yapınca kârı takip etmek çok zor yaa
Üye olmak için güvenmek zorundayız maalesef Sürücü belgemi yeni aldım keşke 1 ay önce almış olsaydım o da yüklenebiliyormuşnüfus cüzdanı arka ön yüz fotoğraf kısmına tüm gündür düşünüyorum. siz nasıl güvendiniz?
umarım kimsenin elinde patlamazÜye olmak için güvenmek zorundayız maalesef Sürücü belgemi yeni aldım keşke 1 ay önce almış olsaydım o da yüklenebiliyormuş
Farketmez ki ha ehliyet ha kimlik maalesef aynı . Gerçekten insan bi tedirgin olmuyor değil ama ne yapalım yoksa üye olamayız . Aklımıza pek getirmeyelim kötü şeyleri benceÜye olmak için güvenmek zorundayız maalesef Sürücü belgemi yeni aldım keşke 1 ay önce almış olsaydım o da yüklenebiliyormuş
Ben olsam şuan girmezdim...Bu arada chz den 5 binlik bozup btt ye attim btt yatirimim toplamda 7100 oldu
Neden öyle dedin duser mi dahaBen olsam şuan girmezdim...
10 kuruştan 6 kuruş dustu 12sinde listelenecek diyorlar ama bilmiyorum geri çıkcak zatenNeden öyle dedin duser mi daha
İnsallah 12 sinde chz de olacak dediler ama10 kuruştan 6 kuruş dustu 12sinde listelenecek diyorlar ama bilmiyorum geri çıkcak zaten
Nerde olacak chz ?İnsallah 12 sinde chz de olacak dediler ama
Yukselecekmis diye okudum canımNerde olacak chz ?