Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim küçük oğlan sunnet oldu teyzeleri cok yazamıyorum zaten coinlerde kan kırmızı nese bırakmıyorKızlar belki burger çanak hedefi yapar.
Bugün kimsecikler yok burada. Nerelerdesiniz?
Kk nin güzel hatunları biri bana bu iş nasıl yapılır vakti varsa ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatabilir mi?mesala hangi siteden girmeli,ben ev hanımıyım öyle çok paralarla yapamam zaten ama nasıl yapılmalı? kredi kartı olmaz diyorsunuz o zaman parayı nasıl aktarıyoruz(o kadar bilgisizim yani)bir el atın su kardesinizede
1. Play store a gidip bir uygulama seçilir (binance kullanan cok)
2. uygulamaya kayıt olunur kimlik resmi istiyor selfi istiyor bunlar sizin için okayse 3..maddeye gidin
3. Ben papara diye bir uygulama daha indirdim. Önce garanti bankasından paparaya para atıyorum.oradan da binance uygulamasına (direk bazi bankalardan da gönderiliyormuş sanırım tam bilmiyorum
4. Gelen para tl. Bunu dönüştür deyip dolara dönüştürüp işlem yapan çok. Tabii tl de de kalabilir size kalmış
5. Sonra alım satım kısmına gelip istediğiniz coin alıp satingTerçekten açıklayıcı old
Çok teşekkür ederim1. Play store a gidip bir uygulama seçilir (binance kullanan cok)
2. uygulamaya kayıt olunur kimlik resmi istiyor selfi istiyor bunlar sizin için okayse 3..maddeye gidin
3. Ben papara diye bir uygulama daha indirdim. Önce garanti bankasından paparaya para atıyorum.oradan da binance uygulamasına (direk bazi bankalardan da gönderiliyormuş sanırım tam bilmiyorum
4. Gelen para tl. Bunu dönüştür deyip dolara dönüştürüp işlem yapan çok. Tabii tl de de kalabilir size kalmış
5. Sonra alım satım kısmına gelip istediğiniz coin alıp satin
Ben az aldığım için olabildiğince miktar olarak çok alabildiklerime yöneliyorum psikolojik rahatlatıyorBende hiç fiyat olarak bakmadımki kızlar. Grafiğine baktım sadece. Buna dikkat edicem bundan sonra. Yüksek fiyat
Bizim hatamız da bu he yükselirken ilgileniyoruz düşerken donup kalıyoruz. Esas düşerken toplamak gerekiyormuş öyle diyolar . Ama işte biz sonuçta kripto piyasasında cahiliz düşerken kitlenip kalıyoruz elimizde diil ki valla yer bizi balinalar çiğ çiğBakasım gelmiyor artık coinlere öyle soğudum
Düşerken toplanıyor da ne kadar düşeceğini kestiremiyor ki kimse orası sıkıntıBizim hatamız da bu he yükselirken ilgileniyoruz düşerken donup kalıyoruz. Esas düşerken toplamak gerekiyormuş öyle diyolar . Ama işte biz sonuçta kripto piyasasında cahiliz düşerken kitlenip kalıyoruz elimizde diil ki valla yer bizi balinalar çiğ çiğ
Ay hadi insallah 5 bin bagladim 277 den feci tersteyimWin gene artışta sanki kızlar acaba mega boğaya mı hazırlanıyo ki
Hakkında hayırlısı olsun canım sevgili icinZaten aşkta kaybetmişim zaten sevgilimden ayrılmışım şu mega boğa gelse de bi an önce bi şenlensek ya hiç neşesi yok böyle borsanın neydi o yeşilli günler aşkta kaybetmişim kumarda kazandır bari ya rab
Chz yükselecek diyolar ama bayadır diyolar gerçiBu arada chz den 5 binlik bozup btt ye attim btt yatirimim toplamda 7100 oldu
Bdvdeki konunu okudum garip bi ayrılık olmuş.. Yalnız en uyuz olduğum adam tipiZaten aşkta kaybetmişim zaten sevgilimden ayrılmışım şu mega boğa gelse de bi an önce bi şenlensek ya hiç neşesi yok böyle borsanın neydi o yeşilli günler aşkta kaybetmişim kumarda kazandır bari ya rab