Caiz olmayan seylerden vergileri lüpletiyorlar ama neyse siyasete girmicim anacimCaiz değil diyorlar
O zaman siz almayın mesela?Caiz değil diyorlar
Ben altına yatirım yapıyorum coin çok stresli hemde icime şüphe olursa yiyemem o parayıO zaman siz almayın mesela?
Şimdi ne yazayım bilemedimBen altına yatirım yapıyorum coin çok stresli hemde icime şüphe olursa yiyemem o parayı
Bize söylemenizin mantığını anlamamıştım da o yüzden dedim.Ben altına yatirım yapıyorum coin çok stresli hemde icime şüphe olursa yiyemem o parayı
Çiftlik bank gibi olmasın sonu asıl korkum o evi arabayı satıp coin alanlar varda ćevremdeBize söylemenizin mantığını anlamamıştım da o yüzden dedim.
Tosuncukla kripto yatırımcılarını bir tutmak...Çiftlik bank gibi olmasın sonu asıl korkum o evi arabayı satıp coin alanlar varda ćevremde
Çevrenizle paylastinizmi bu korkulari?Çiftlik bank gibi olmasın sonu asıl korkum o evi arabayı satıp coin alanlar varda ćevremde
Chz de bi hareketlenme başladı sanki heyecanlandımBdvdeki konunu okudum garip bi ayrılık olmuş.. Yalnız en uyuz olduğum adam tipi
Hayırlısı olsun takma kafana bak güzel haber; Eki Görüntüle 2820559
Biz hep 50 liralık aldığımızdan sorun yok pampaaaÇiftlik bank gibi olmasın sonu asıl korkum o evi arabayı satıp coin alanlar varda ćevremde
Yani size şöyle diyeyim ekonomide yoktan bir değer yaratamazsınız parayı gerçek hayatta ekonomiye katkîsı olan bir şeye yatırırısanız çark dönerTosuncukla kripto yatırımcılarını bir tutmak...Çok düşüncelisiniz
Biz de evi satıp aldık.Çiftlik bank gibi olmasın sonu asıl korkum o evi arabayı satıp coin alanlar varda ćevremde
Biz varız ahah:)Çevrenizle paylastinizmi bu korkulari?
Burda kripto para yatırımı yapanlardan hiç duymadim ev araba satıp gireni bu ise
Üretim olmadığını kim dedi size skgldgsl Her bir coinin projesi var merak etmeyin. Kriptodan zengin olan birisi siz girmeyin diye iyi korkutmuş siziYani size şöyle diyeyim ekonomide yoktan bir değer yaratamazsınız parayı gerçek hayatta ekonomiye katkîsı olan bir şeye yatırırısanız çark döner
Şimdi kripto paranın kaynağı belli değil misal borsada falanca şirketin bir hisse var ama o şirket faal yani piyasaya katkısı var
Ekonomide yatırıp yapılacak bir parayla siz kripto para alıyorsunuz ve ekonomik katkısı yok piyasadan para ćekilirse yatırîmlar azalacak üretim olmadan bu kazanç bir yerde patlar
Demi doğru :))Biz varız ahah:)
Doğru 1,5 seneyi geçti sattık.kiraciyla uğraşılmiyor valla. Adamlara 200tl indirim yapıyoruz kirada hala diyor ki zam zamanı indirin. Yok artık olmaz diyoruz kapı komşusunu aratıyor, biz bu komşulardan çok memnunuz taşınmasınlar burdan zam yapmayın diye...Demi doğru :))
Ay ne alaka memnunlarsa farkı onlar ödeseymiş o zaman.Doğru 1,5 seneyi geçti sattık.kiraciyla uğraşılmiyor valla. Adamlara 200tl indirim yapıyoruz kirada hala diyor ki zam zamanı indirin. Yok artık olmaz diyoruz kapı komşusunu aratıyor, biz bu komşulardan çok memnunuz taşınmasınlar burdan zam yapmayın diye...
Chz'e dair artık öngörüm yok benimChz de bi hareketlenme başladı sanki heyecanlandımah bu chz hep böyle yapıyor bi çıkıyormuş gibi yapıp hop düşüyor
Aaa o nası bişi öyle yaDoğru 1,5 seneyi geçti sattık.kiraciyla uğraşılmiyor valla. Adamlara 200tl indirim yapıyoruz kirada hala diyor ki zam zamanı indirin. Yok artık olmaz diyoruz kapı komşusunu aratıyor, biz bu komşulardan çok memnunuz taşınmasınlar burdan zam yapmayın diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?