- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Miktarının az olması yani hacim ne oluyordu peki ?Canım arzı az olan şey ilerde kıymetlenir.. Bir şey piyasada azaldıkça değeri artar.. Altın gibi düşün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Miktarının az olması yani hacim ne oluyordu peki ?Canım arzı az olan şey ilerde kıymetlenir.. Bir şey piyasada azaldıkça değeri artar.. Altın gibi düşün
Hacim, popülerliği al sat yoğunluğuMiktarının az olması yani hacim ne oluyordu peki ?
Öncesinde almak lazımdı ama sanırım bnb olması lazımdı elde onun için alamadık biz. Eşim bekliyor şu an kafasındaki fiyattan çıkarsa alacak.Kızlar 4te tko diye bi coin girecekmiş binance araştıran var mı şimdi gördüm
Hacim, popülerliği al sat yoğunluğu
0.025 usdt görünüyordu coinmarketteÖncesinde almak lazımdı ama sanırım bnb olması lazımdı elde onun için alamadık biz. Eşim bekliyor şu an kafasındaki fiyattan çıkarsa alacak.
Ön satışta mı o kadar satıldı acaba bilmiyorum onu. Ne kadara çıkacağı belli değilmiş çünkü saat 16ta.0.025 usdt görünüyordu coinmarkette
Diğer borsalarda olabilirÖn satışta mı o kadar satıldı acaba bilmiyorum onu. Ne kadara çıkacağı belli değilmiş çünkü saat 16ta.
Al diyo %5duserse sat diyor...Hanımlar stop mu koydunuz ne yapmayı düşünüyorsunuz gidişat kötü Birisi ''btc 56.400ün altında 4 saat durursa mutlaka stop koyun'' demiş ama ne demek bu açıklamamış..
alım satım yapmak için belli saatler var mı ?
google da arıyorum ama millyonlarca bilgi var. net bir bilgi çıkmıyor
hangi site en iyisi sizceYok 7 24
hangi site en iyisi sizce
iki üç tanesine üye oldumBinance uygulaması kullanıyorum ben
Ya ben öyle pahalıları çok alamıyorum ucuz söyle gardaşKızlar belki burger çanak hedefi yapar.
Bugün kimsecikler yok burada. Nerelerdesiniz?
Benim de modum düşüktüKızlar belki burger çanak hedefi yapar.
Bugün kimsecikler yok burada. Nerelerdesiniz?