Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bende sizin gibiyim. Bende cesaretsiz korkak.cesaretinize hayranım. Bende çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edip giremedim. Ama duydukça insanların günlük bin iki binlik karlarını insan merak ediyo :)
Günlük al satta belki kazanılır ama buradakiler hep uzun vadeci ve şuan zarardayızcesaretinize hayranım. Bende çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edip giremedim. Ama duydukça insanların günlük bin iki binlik karlarını insan merak ediyo :)
Geçen gün btc 50ye kadar indiğinde bile 2 gün sürmüştü alttan toplayan yatırımcı gerekiyor sanırımDuzeltmeler bugün bitermi acaba
Evet pnik satışı için bekliyorlarGeçen gün btc 50ye kadar indiğinde bile 2 gün sürmüştü alttan toplayan yatırımcı gerekiyor sanırım
Benimde 68 binim 57 bine düştü dünden bugüneDün karla birlikte 52.000 olan param şuan 42 binde sabrediyorum çekip geri yatırsam kardaydım neyse
İnsallah cok bekletmez biziGeçen gün btc 50ye kadar indiğinde bile 2 gün sürmüştü alttan toplayan yatırımcı gerekiyor sanırım
Merhaba uygun fiyattan almak cok önemli ben mesela btt ye mart basinda 2 bin attim dun 20 bini gecmisti karim su an 15 binde 1 ay da 13 bin sadece btt den varEşim binance ve paribu ya gecti. Burdan daha güzel kâr yaptı. Ama sanirim 2 gündür dususteymiş. 4 ay da 10 bine yakin kâr yapti
Sakin panik satışı yapmayın geri çıkcak hemde daha çok sizinki ahengi coin co benim ytdBenimde 68 binim 57 bine düştü dünden bugüne
Kesinlikle bende martta girdim 23 binle şuan 42 binMerhaba uygun fiyattan almak cok önemli ben mesela btt ye mart basinda 2 bin attim dun 20 bini gecmisti karim su an 15 binde 1 ay da 13 bin sadece btt den var
Holodan cikmasam ondan da 70-80 bin yapmistim rahat
Peki mantık aynı altın ya da döviz alım satımındakinin aynısı mı? Farkları neler? Bir de yükselip inişleri günlük çok değişkenlik gösteriyor mu?Günlük al satta belki kazanılır ama buradakiler hep uzun vadeci ve şuan zarardayız
yaaa acayip gaza geliyorum :) çok büyük rakamlar bir ayda 20 bin tl kazanmışsınız o zaman. Ama batacak falan deniyo. Gerçi o yorumlar hep var amaKesinlikle bende martta girdim 23 binle şuan 42 bin
Şimdi şöyle bir süredir çok yükselişte. Aslında şu anki durum hep normal olanı değil. Yani bir yerde düşmesi çok olası insanlar da şimdiden söylüyor ki artık 1 aya mı olur daha sonraya mı bilinmez ama zamanı geldiğinde evet arkadaşlar size söylemiştim bakın nasıl anlıyorum falan diyecek, taktik bence bu güzel de taktik.yaaa acayip gaza geliyorum :) çok büyük rakamlar bir ayda 20 bin tl kazanmışsınız o zaman. Ama batacak falan deniyo. Gerçi o yorumlar hep var ama
Gösteriyor tabi mesela binance al sat klasik kısmına girin coinlerin 1 günlük grafiklerini inceleyin değişimi anlarsınız..Peki mantık aynı altın ya da döviz alım satımındakinin aynısı mı? Farkları neler? Bir de yükselip inişleri günlük çok değişkenlik gösteriyor mu?
Anladım çok tşk ederim. Son olarak ilk açılışı hangi coinle yapmalıyım? Ben gün içinde sürekli takip edip al sat yapmak istiyorum uzun vade değilGösteriyor tabi mesela binance al sat klasik kısmına girin coinlerin 1 günlük grafiklerini inceleyin değişimi anlarsınız..
Günlük al sat yapacaksanız sürekli ekran başında takip etmeniz gerekiyor yorucu ve riskli bana göre..
Uzun vade için H hamis in bttde olduğu gibi çok düşükten aldıysan düşüşler çok sarsmıyor en fazla kardan zarar ediyorsun ama coini tam zirvedeyken aldıysan ve düşüşe geçtiyse önce aldığın seviyeye çıkacak da sonra kar edeceksin o da can sıkıcı bekleyiş..
Bence kendiniz araştırın hem araştırırken biraz çözmüş olursunuz. Satmak istediğiniz fiyata gelince haber et derseniz de o fiyata gelince bildirim olurAnladım çok tşk ederim. Son olarak ilk açılışı hangi coinle yapmalıyım? Ben gün içinde sürekli takip edip al sat yapmak istiyorum uzun vade değil
Bence de kendinizin araştırıp riski göze almanız daha doğru olur. Benim 1 ay olacak neredeyse sürekli yeni bir şey öğreniyorum. Hala günlük al satı becerebilmiş değilim düşüşlerde korkuyorum hemen panik satış yapıyorum.Anladım çok tşk ederim. Son olarak ilk açılışı hangi coinle yapmalıyım? Ben gün içinde sürekli takip edip al sat yapmak istiyorum uzun vade değil
2017 yılındaki bitcoin yorumlarında bile yakında sistem çökecek yorumları yapılmış bir sürü. Ve yine aynı yorumlar var yıllar sonra. Artık bu yorumların belli kişiler tarafından bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Tek biz kazanalım başkası kazanmasın mantığıBence de kendinizin araştırıp riski göze almanız daha doğru olur. Benim 1 ay olacak neredeyse sürekli yeni bir şey öğreniyorum. Hala günlük al satı becerebilmiş değilim düşüşlerde korkuyorum hemen panik satış yapıyorum.
Dünya endüstri 4.0 ile ayaktayken sistem çökecekse zaten dünyanın sonu gelmiş demektir bir çok şirket batar.. Bitcoin geçen sene bu zamanlar 10bin usdmiş şuan 60bine yaklaştı. Tekrar 10 bine düşmeyeceğinin garantisi var mı yok. Sistemden ziyade ülke ekonomilerini etkileyen olaylar yüzünden dalgalanmalar olur diye düşünüyorum.. Risk her zaman vardır2017 yılındaki bitcoin yorumlarında bile yakında sistem çökecek yorumları yapılmış bir sürü. Ve yine aynı yorumlar var yıllar sonra. Artık bu yorumların belli kişiler tarafından bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Tek biz kazanalım başkası kazanmasın mantığı