- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne oldu böyle cidden ya herşey gitti Ama bi 7 nisan tarihi duymuştum ben . Altlarla alakalı özellikle acaba onla mı bağlantılı bi olaydır buPiyasaya hissecilerin nazarı değdi sepetim kıpkırmızı
Herkes hot btt winde düzeltme bekliyordu.. Bir de btc düştü altlar da etkileniyorNe oldu böyle cidden ya herşey gitti Ama bi 7 nisan tarihi duymuştum ben . Altlarla alakalı özellikle acaba onla mı bağlantılı bi olaydır bu
İnşallah toparlanırlarHerkes hot btt winde düzeltme bekliyordu.. Bir de btc düştü altlar da etkileniyor
Şimdiden kardan 2 ,5 gayme zarardayımXrp ilgili olduğunu düşünüyorum bu düşüşlerin.
davası filan vardı.
Bitince umuyorum normale döner piyasa.
Ytd
Coinlerde düşüşe rağmen direnenler vardı çok garip bi günKızlar ben de şimdi okudum yorumları. Bugün borsada çöktü. Sabah tavan yapan çoğu hisse kapanışta tabandı. Hatta ben dışarda olduğum için satış verdiğim hisse 43.02 yazdım satışı ben yazdıktan sonra şaldır şaldır bir düştü 41.80 oldu. Yok artık ya dedim sonra hiç bakmadım. Bugün küresel bir düşüş var bence. Paskalya tatili bitmedi mi hala anlamadımki. Bitti diye biliyorum ben ama. Çinlilerinde festivali bir şeyi vardı. Belki onların etkisidir.
Yoksa ben mi coinlere uğursuz geldim dicemde daha hesapta açmadımki.
Valla ben artık hiç anlamadığımı farkettim bu coinlerden ya mesela 3 4 gün önce erkek arkadaşım nkn diye bi coin almıştı, hehehe elinde patliyacak kimsede duymadım demiştim bugün tüm coinler tersoyken o coin +72% idi... Popüler şeyleri almamak lazım anlaşılan ytdBende wina girdim gene tersoyum
Chz de bi patlama yapsa ciksam
Gerci ondan da ciksam ne alirim bilmiyorum
Piyasa düzelince düzelir inşallahŞimdiden kardan 2 ,5 gayme zarardayım
Tabi canim duyulmamis bilinmemis coinlerin sansi daha yuksek bencedeValla ben artık hiç anlamadığımı farkettim bu coinlerden ya mesela 3 4 gün önce erkek arkadaşım nkn diye bi coin almıştı, hehehe elinde patliyacak kimsede duymadım demiştim bugün tüm coinler tersoyken o coin +72% idi... Popüler şeyleri almamak lazım anlaşılan ytd
Tutuyor hala sepetteTabi canim duyulmamis bilinmemis coinlerin sansi daha yuksek bencede
İnsallah erkek arkadaşın kar etmeden satmamıştır
Ben holoyu yuksemiyor diye satip chz almistim
Ada uzun zamandır yatay gidiyor, ben piyasaya girdiğimden beri aynı yerinde.. hiç almadım ne olur bilemiyorum :/Ada sizce ne olur ?
Anladim canim yeniyizde adaya verdik bakalim :)Ada uzun zamandır yatay gidiyor, ben piyasaya girdiğimden beri aynı yerinde.. hiç almadım ne olur bilemiyorum :/