• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Kızlar benim binance de coin fiyatımla coinin borsa fiyatını çarpınca altındaki rakam tutmuyor ya neden ?
biraz daha açık anlatayım. Şimdi örneğin x coin den 200 tane var elimizde bunun da 3 lira piyasa değeri yazıyor. Ben 200 le 3 ü çarpınca vereceği rakam 600 tl olacak ya işte benim cüzdan da listelenen coinin altında yazan değer 600 değil de 60 lira altı. . 60 lira eksik yazıyor yani bunun nedeni nedir ? Bilen var mı ?
Dönüştürürken öyle görünebilir hemen güncellenmiyor da cüzdan? Yani satmak isteseniz o an hesapladığıniz 600tlye satarsınız. O an orda görünen önemli değil. Bende de eksik gösteriyor hep. Tl olarak mı kullanıyorsunuz görünümü?

Dönüştürürken öyle görünebilir hemen güncellenmiyor da cüzdan? Yani satmak isteseniz o an hesapladığıniz 600tlye satarsınız. O an orda görünen önemli değil. Bende de eksik gösteriyor hep. Tl olarak mı kullanıyorsunuz görünümü?
Teşekkür ederim yanıt için 🙏 yani bende tl görünüyor anlayamadığım bi şekilde halbuki usdt ile alıyorum. Usdt yi aldığım para tl diye mi acaba ama onu binance tr de alıp glovale usdt olarak transfer yapıyorum. Tl görünüyor .

Teşekkür ederim yanıt için 🙏 yani bende tl görünüyor anlayamadığım bi şekilde halbuki usdt ile alıyorum. Usdt yi aldığım para tl diye mi acaba ama onu binance tr de alıp glovale usdt olarak transfer yapıyorum. Tl görünüyor .
Seçiminiz Tl şeklindedir. Currency diye bir şey yazıyor mu ordan değiştirebilirsiniz isterseniz. Ama fark diğer türlü de görünür. Sorun yok yani:)

Valla ben artık hiç anlamadığımı farkettim bu coinlerden ya 🤣 mesela 3 4 gün önce erkek arkadaşım nkn diye bi coin almıştı, hehehe elinde patliyacak kimsede duymadım :lülülü: demiştim bugün tüm coinler tersoyken o coin +72% idi... Popüler şeyleri almamak lazım anlaşılan 🤦‍♀️ ytd
Borsada da genelde RSI düşük olan hisseler yükseliyor, endeks patladığı zaman.

Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda :KK53: Biraz da orada ağlayalım o zaman bir bakayım neymiş o :KK70:
Pek anlamadım onu ben ya anlayanlar anlamayanlara anlatsın 😆 iyice yaprak dökümü şevket oluyoruz yalnız git gide bu şey içine çekiyor bizi 😆

cesaretinize hayranım. Bende çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edip giremedim. Ama duydukça insanların günlük bin iki binlik karlarını insan merak ediyo :)

Back