coin alım satımı(binance-btc turk)

Dönüştürürken öyle görünebilir hemen güncellenmiyor da cüzdan? Yani satmak isteseniz o an hesapladığıniz 600tlye satarsınız. O an orda görünen önemli değil. Bende de eksik gösteriyor hep. Tl olarak mı kullanıyorsunuz görünümü?

Teşekkür ederim yanıt için yani bende tl görünüyor anlayamadığım bi şekilde halbuki usdt ile alıyorum. Usdt yi aldığım para tl diye mi acaba ama onu binance tr de alıp glovale usdt olarak transfer yapıyorum. Tl görünüyor .

Seçiminiz Tl şeklindedir. Currency diye bir şey yazıyor mu ordan değiştirebilirsiniz isterseniz. Ama fark diğer türlü de görünür. Sorun yok yani:)

Borsada da genelde RSI düşük olan hisseler yükseliyor, endeks patladığı zaman.

Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda Biraz da orada ağlayalım o zaman bir bakayım neymiş o
Pek anlamadım onu ben ya anlayanlar anlamayanlara anlatsın iyice yaprak dökümü şevket oluyoruz yalnız git gide bu şey içine çekiyor bizi

cesaretinize hayranım. Bende çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edip giremedim. Ama duydukça insanların günlük bin iki binlik karlarını insan merak ediyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…