coin alım satımı(binance-btc turk)

Kızlar ben de şimdi okudum yorumları. Bugün borsada çöktü. Sabah tavan yapan çoğu hisse kapanışta tabandı. Hatta ben dışarda olduğum için satış verdiğim hisse 43.02 yazdım satışı ben yazdıktan sonra şaldır şaldır bir düştü 41.80 oldu. Yok artık ya dedim sonra hiç bakmadım. Bugün küresel bir düşüş var bence. Paskalya tatili bitmedi mi hala anlamadımki. Bitti diye biliyorum ben ama. Çinlilerinde festivali bir şeyi vardı. Belki onların etkisidir.
Yoksa ben mi coinlere uğursuz geldim dicemde daha hesapta açmadımki.

Coinlerde düşüşe rağmen direnenler vardı çok garip bi gün

Bende wina girdim gene tersoyum
Chz de bi patlama yapsa ciksam
Gerci ondan da ciksam ne alirim bilmiyorum
Valla ben artık hiç anlamadığımı farkettim bu coinlerden ya mesela 3 4 gün önce erkek arkadaşım nkn diye bi coin almıştı, hehehe elinde patliyacak kimsede duymadım demiştim bugün tüm coinler tersoyken o coin +72% idi... Popüler şeyleri almamak lazım anlaşılan ytd

Tabi canim duyulmamis bilinmemis coinlerin sansi daha yuksek bencede
İnsallah erkek arkadaşın kar etmeden satmamıştır
Ben holoyu yuksemiyor diye satip chz almistim

Tabi canim duyulmamis bilinmemis coinlerin sansi daha yuksek bencede
İnsallah erkek arkadaşın kar etmeden satmamıştır
Ben holoyu yuksemiyor diye satip chz almistim
Tutuyor hala sepette
Bende bugün holo dibi gördüğünde alsam mı almasam mı diye düşünürken artmaya başladı sinir oldum almadan çıktım uğursuz holo

Kızlar benim binance de coin fiyatımla coinin borsa fiyatını çarpınca altındaki rakam tutmuyor ya neden ?
biraz daha açık anlatayım. Şimdi örneğin x coin den 200 tane var elimizde bunun da 3 lira piyasa değeri yazıyor. Ben 200 le 3 ü çarpınca vereceği rakam 600 tl olacak ya işte benim cüzdan da listelenen coinin altında yazan değer 600 değil de 60 lira altı. . 60 lira eksik yazıyor yani bunun nedeni nedir ? Bilen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…