coin alım satımı(binance-btc turk)

Bak bu çok doğru. Bir de binancede artık düşük coin çok az.. orada listelenecek coinleri, önceden başka borsalardan almak istiyorum ama o işler bana çok karışık geldi.. bi cesaretimi toplayıp bakamadım
Ytd

Ya şükür ki kardan zarardayim o yuzden bekliyorum
Ama terste olan varsa Allah yardımcısı olsun zor guven olmuyor bide bu aksam digerleride duzeltme yapti.İnsan korkuyor
Neyseki biz yine düşükten almışız.. 0.8-0.9 dolardan alanları gördüm şükrettim

Neyseki biz yine düşükten almışız.. 0.8-0.9 dolardan alanları gördüm şükrettim
Tabiki öyle canim benim mesela kardan 40 bin civari zararim var ama btt den su an 10 bin holodan da 3000 kar var o yüzden bekliyorum.Altlardan almis olmasam bu kadar rahat duramazdim kesinlikle

Ay ben öyle bi fenonun dediği coini aldım bu boğa sezonunda herşey yemyeşil o coin aynı yerinde sayıyo bi de bi iki kuruş aşşa iniyo sinir oldum .

Bugün kizkardesimin nişanı vardı bakamadim hiç buralara epey konusmusunuz kizlar okudum hepsini stopu malesef bende anlamıyorum yapmadim hic

Belki artık çok ciddi ayılar gelmez . Çünkü 2018 dönemi gibi değil şuan herkesin dilinde coinler.
Valla zamanında evini arabasını satıp yine toparlayamayanlar olmuş.. Ne olur ne olmaz batsa da zora sokmayacak parayla hareket edilmeli her zaman.. Tedbirli olalım da yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…