Bereketli olsun çok iyi artmışMerhaba hanımlar. Bende chzden çıktım uzun vadeli düşünmüştüm, olmadı..
Aldığımı 5 coine dağıtım. 1 günde 800tl kar yaptımyatırdığım çıkarsam, tövbe bir sene daha bakmam, başım dönüyor artık her yer grafik
Bereketli olsun çok iyi artmış
Chz sabır bırakmadı kimsede burada en çok savunanlardandım bir de.. utanıyorum valla hiçbir coinle duygusal bağ kurmam artık
O zaman ne kadardi kiChzden martın başlarında kazanan iyi kazandı.._Sitare_ ben ilk alırken daha fazla artmaz demişti cidden öyle oldu Tabi bi tweetle yeni kulüp anlaşmasıyla fırlayadabilir. Piyasa malum..
Ben bu ay yine 1 doları görür diye düşünüyorum ama açıkçası her geçen gün düşmesine sabrım kalmadı iyi ki çıkmışım gördükçe sinirim bozuluyorduilk alış fiyatımın altına düşerse belki yine alırım sağlam altyapısı var uzun vade coini.. ytd
Yaa kimleri takip ediyorsunuz bnm var birkaç ama .. yazarmisiniz bana özeldenHayır kendim çizip yorumlayamıyorum ama aldığım coinlerin twitterda grafik analizlerini yapanların tweetlerini okuyorum
Yanlış hatırlamıyorsam aynen öyle demiştinizO zaman ne kadardi kibende yeniyim cok anlamam aslında ama bi ara aşırı artmıştı o zaman demis olabilirim
Yanlış hatırlamıyorsam aynen öyle demiştiniz0.40larda almıştım 1 doları anlık gördü tekrar düşüşe geçti
Aslında direkt sadece grafik için takip ettiğim birileri yok arama kısmına #btt #chz gibi coinin adını yazıyorum çıkanlardan anlık mantıklı yorumladığını düşündüğüm tweetleri dikkate alıyorum.. Ama özellikle yorumlarını beğendiklerimi atayım size özeldenYaa kimleri takip ediyorsunuz bnm var birkaç ama .. yazarmisiniz bana özelden
Bende almıştımYanlış hatırlamıyorsam aynen öyle demiştiniz0.40larda almıştım 1 doları anlık gördü tekrar düşüşe geçti
Tweeter da çok aktif değilim bi iki takip ettiğim kişi var bende aratayim oyle fikir için teşekkürlerAslında direkt sadece grafik için takip ettiğim birileri yok arama kısmına #btt #chz gibi coinin adını yazıyorum çıkanlardan anlık mantıklı yorumladığını düşündüğüm tweetleri dikkate alıyorum.. Ama özellikle yorumlarını beğendiklerimi atayım size özelden
Ben hep dolarla alıyorum coinleri chz de 1 doları görmüştü ya dolar cinsinden dedimDolar mi takip ediyorsun,? mart başı 6tl ye dayanmışti diye hatırlıyorum bende. Ozaman cekeydik iyiyidii
Ben hep dolarla alıyorum coinleri chz de 1 doları görmüştü ya dolar cinsinden dedimnereden bilecektik ki böyle olacağını bir de benim ilk aldıgım coinlerdendi, ben onu yine satmazdım da sepetimde onun dışındakiler artarken o düştükçe gözüme çok battı.. usdt de elimde hiç olmayınca satıyım elimde usdt bulunsun ne olur ne olmaz dedim En azından kardan zarar diye avutuyorum kendimi
Benim rüyalarıma giriyo artık coinler .Bu arada kızlar sanırım artık çok feno olmuş fenomenlerle hareket etmemek gerekiyor gibi. Daha az takipçili yeni keşfedilmeye çalışan kişileri bulup onların önerilerine bakmak daha doğru geliyor bana . Bir şey ucuzken alınınca kar yaptırır hesabı yani ytd.
Ben hala chz de umutla bekliyorum . Hep büyük şeyler söylediler . Ama her coin oynarken yerinde sayan hatta yavaş yavaş geri giden bi o yaBende ara vermek istiyorum chz zarar etirmedi ama sabrımı sınadı ve beynim yoruldu. Ytd
Ben 0.4 dolardan bi almıştım sonra hızlı artmaya devam ederken 0.47de akıllanmayıp yine almıştımYine kötü gün dostu olmuş sana chzbenim de ilk aldığım coinlerden olmuştu ve en yüksek de ordan girmiştim, düşün nekadar umutluyum bende ozaman 3.70 küsür den girmiştim dün bozdum. Sen?
Umarım bundan sonra yükselişi görürüz..
Ytd
İyi de ayı sezonunun gelceğini fiyatın en tepe olduğunu fln nasıl anlıcaz ki herkes başka bişi diyo .Ben 0.4 dolardan bi almıştım sonra hızlı artmaya devam ederken 0.47de akıllanmayıp yine almıştımbir de ben daha düşükten aldım sanıyordum işlem geçmişinde 0.47yi görünce şok oldum 0.49 küsürlerdende sattım maalesef buna da kâr denirse
İnşallah yükselişi görürüz.. bide biz daha ayı piyasasını görmedik ya korkmuyor da değilim.. acaba boğa sonu satıp ayıda dipten almak mı daha mantıklı onu araştırmayı düşünüyorum.. hiç de dokunasım yok artık sepete
Ben 0.4 dolardan bi almıştım sonra hızlı artmaya devam ederken 0.47de akıllanmayıp yine almıştımbir de ben daha düşükten aldım sanıyordum işlem geçmişinde 0.47yi görünce şok oldum 0.49 küsürlerdende sattım maalesef buna da kâr denirse
İnşallah yükselişi görürüz.. bide biz daha ayı piyasasını görmedik ya korkmuyor da değilim.. acaba boğa sonu satıp ayıda dipten almak mı daha mantıklı onu araştırmayı düşünüyorum.. hiç de dokunasım yok artık sepete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?