- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Win fena uçtu ben geçen günlerde 180 lira civarı bişi almıştım 700 lere çıktı şoklardayım.WINK coin sabah almıştım. 250 lira kazanıp çıktım. şimdi tavan yapmış.
+1. geçen kar yapıp çıktım sonra dayanamayıp 4.15 civarından geri aldım. dünden beri düştükçe düşüyor. 5 olmadan bırakmam sfadsBu chz ayı sezonuna mı girdi nedir yav bende inatla satmıyorum .
Chzden martın başlarında kazanan iyi kazandı.. _Sitare_ ben ilk alırken daha fazla artmaz demişti cidden öyle oldu Tabi bi tweetle yeni kulüp anlaşmasıyla fırlayadabilir. Piyasa malum..Bu chz ayı sezonuna mı girdi nedir yav bende inatla satmıyorum .
Birkaç mesaj üstte stop limiti konuştuk bence sen günlük al sat yapıyorsan o işlemi dene biBen fomo mu oluyorum ya ? Dün 2500 karım vardı almadım . Devam ettim bazı biraz coin de aldım. Şimdi o coinler düşüşe geçti . Şimdi kardan zarardayım bi güzel
Yok ben hodl cuyum ama fiyat düşüşlerinde fenalaşıyorum bi yandan diyorum alım fırsatı diğer yandan aldığım fiyatın altına düşerse üzülüyorumBirkaç mesaj üstte stop limiti konuştuk bence sen günlük al sat yapıyorsan o işlemi dene bi
Bize de nasip et yarab hoş gerçi sene 2010 da bi kahve parasına btc alsak bizde şuan o dediklerine sahiptik ama ben btc nin b sini bilmiyodum vallaSelam kızlar. Ya hiç anlamıyorum ama merak ediyorm bu bitcoin olayını. Bizim bi tanıdık iki lüks ev iki arac(eşine ve kendine) bu sistem sayesinde almıs. Ama nasıl oldu ne yaptı hiç aklım almıyor
Selam :) Geçen senelerde az buçuk parayla bu işlere girdiyse şuan hepsi zirve yaptı.. Pes etmeyip bekleyen ev de almıştır yat da almıştır ağustosta bitcoin 14 bin dolarmış şuan 60 bine yaklaştı.. Altcoinlerde durum çok daha hareketliSelam kızlar. Ya hiç anlamıyorum ama merak ediyorm bu bitcoin olayını. Bizim bi tanıdık iki lüks ev iki arac(eşine ve kendine) bu sistem sayesinde almıs. Ama nasıl oldu ne yaptı hiç aklım almıyor
Ahdkhldh aklıma bu haber geldi 2010’da 10.000 Bitcoin ile 2 Pizza Alan Adam!Bize de nasip et yarab hoş gerçi sene 2010 da bi kahve parasına btc alsak bizde şuan o dediklerine sahiptik ama ben btc nin b sini bilmiyodum valla
Yatırım danışmanı olmayan herkes youtubedan videolarla başlıyor.. Sizde izleyin yavaş yavaş mantığını çözersiniz..Ah anlasamda bende alsam yapsamm. En azından borclardan kurtulabilsek
Peki çözermiyim kolay bisey mi ki biraz okudum ama kafam karmakarısıkYatırım danışmanı olmayan herkes youtubedan videolarla başlıyor.. Sizde izleyin yavaş yavaş mantığını çözersiniz..
Yani zor gibi geliyor ilk zamanlar ama videoları izlerseniz 1-2 günde basit işlemleri yapacak kadar bilginiz olur.. Zaten önemli olan hangi coinleri alacağınıza karar vermekte sistemi bir şekilde çözersinizPeki çözermiyim kolay bisey mi ki biraz okudum ama kafam karmakarısık
Hayır kendim çizip yorumlayamıyorum ama aldığım coinlerin twitterda grafik analizlerini yapanların tweetlerini okuyorumBunların grafikleri falan varmıs. Anlıyor musunuz onlardan