• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Sorma ben daha bugün o hataya düştüm 🥲 terste bıraktı beni bi çıkıyorum bi düşüyorum kar da çekmiyorum öyle tutuyorum hedefime kadar bilmiyorum ne kadar doğru
Cüzdanda boşta usdt varsa hedefe kadar beklemek mantıklı bence de. Geçen hafta coinlerin hepsi dip gördüğünde bende hiç usdt yoktu. Dipten toplayamadığıma çok pişman oldum artık mutlaka cüzdanımda ne olur ne olmaz diye usdt tutuyorum size de tavsiye ediyorum yaşayan bilir 😅

Hisse al sat yaptınız mı? Coin mi , hisse mi daha kârlı? Pek bilgim yok ben hisseden girmeyi düşünüyorum da . Fikirlerinizi de almak istedim .

Hisse al sat yaptınız mı? Coin mi , hisse mi daha kârlı? Pek bilgim yok ben hisseden girmeyi düşünüyorum da . Fikirlerinizi de almak istedim .

Coin çok hareketli bi anda fırlıyor gidiyor dibi görüyor tepeyi görüyor 100 koyuyorsun 900 oluyor vs Vs

Ama güvenmeyen çok. Uygulama bi çökse kimden alacaksın paranı diyen çok vs vs

Hisse daha hantal günlük yüzde 10 tavan ya da taban yapabilir

Bankadan aliyorsun

Dumanı tüten şirket gözünle gördüğün daha güvenilir vs vs

Ben hisse al sat yapıyorum ama yesa yesa dediği gün bir hissenin gün içinde en yüksek ve en düşük fiyatı belli. Coin piyasasında bir günde kazandığını bir haftada borsada kazanabilirsin o da hissenin hikayesine şirketine oyuncusuna bağlı olarak değişen bir şey. Bir de borsada hisseler kendi içinde pazarlara ayrılıyor. Her pazarın kendi özelliği var. Burada paranın kaybedeceğin pazar belli alt pazar bunun nedeni şirkete uyarı yapıp bütçesini, gelirini pozitife çevirmezse yatırımcıyı korumak amacıyla kapanan tahtalar oluyor. Güvenilirlik karşılığı var mı dersen borsa şirketi istediğinde arayabilirsin coin de bu durum yok. 😊

Aynen, ben uzun vade aldım ama öyle duruyor. Uçacağına inanıyorum çünkü. Hatta bunun ilk 1 ayında zararda bekledim.
Heheheh valla bende o inançla bekliyorum çoğu 2 katı kar verenlerimi bile karını almadım. Dedim karı alsam para miktarı azalacak aldığım seviyeye gelmezse diye. Gerçi benim 2 katı dediğim bin liraya 2 bin lira şeklinde 2 katı kayda değer bişi olsa belki çekerdim 😆

Coin çok hareketli bi anda fırlıyor gidiyor dibi görüyor tepeyi görüyor 100 koyuyorsun 900 oluyor vs Vs

Ama güvenmeyen çok. Uygulama bi çökse kimden alacaksın paranı diyen çok vs vs

Hisse daha hantal günlük yüzde 10 tavan ya da taban yapabilir

Bankadan aliyorsun

Dumanı tüten şirket gözünle gördüğün daha güvenilir vs vs
Öyleyse coin de kaybetsek üzülmeyecegimiz bir miktar yatırıp yaptığımız kârı köşeye koyup ana parayı sabit tutarak oynanabilir . Bende isin içine girmediğimden banada pek güvenilir gelmiyor suan ama borsada kat edilecek yolda belli

Heheheh valla bende o inançla bekliyorum çoğu 2 katı kar verenlerimi bile karını almadım. Dedim karı alsam para miktarı azalacak aldığım seviyeye gelmezse diye. Gerçi benim 2 katı dediğim bin liraya 2 bin lira şeklinde 2 katı kayda değer bişi olsa belki çekerdim 😆
Ben kendime ait tüm parayla almistim ya. Zararda 21binde bekledim. En az 10 katını görürsem satacağım bakalım. Öyle al sat takip edemiyorum ben ya. Yoksa ah şu kaçtı ah bu gitti tüh şunu alsaydım derken insanın sinirlerini bozuyor. Eşim yapıyor bir şeyler o şekilde bazen. Bazen 1,5 dakika sonra satıyor aldığını:)

Öyleyse coin de kaybetsek üzülmeyecegimiz bir miktar yatırıp yaptığımız kârı köşeye koyup ana parayı sabit tutarak oynanabilir . Bende isin içine girmediğimden banada pek güvenilir gelmiyor suan ama borsada kat edilecek yolda belli
Aynen ya da şu şekilde

Benim kenarda 1000tl var

Coin işine girdim 2100 oldu param

Hemen 1000 yerine koyup 1100 ile devam gibi

Ben kendime ait tüm parayla almistim ya. Zararda 21binde bekledim. En az 10 katını görürsem satacağım bakalım. Öyle al sat takip edemiyorum ben ya. Yoksa ah şu kaçtı ah bu gitti tüh şunu alsaydım derken insanın sinirlerini bozuyor. Eşim yapıyor bir şeyler o şekilde bazen. Bazen 1,5 dakika sonra satıyor aldığını:)
Ben al sat yapsaydım belki kar edebilirdim. Al sat yapıyormuşcasına takip ediyorum çünkü . Ama ya aldığım fiyata düşmez ya birden uçarsa korkusu al sat yaptırmadı bana 😆

Ben al sat yapsaydım belki kar edebilirdim. Al sat yapıyormuşcasına takip ediyorum çünkü . Ama ya aldığım fiyata düşmez ya birden uçarsa korkusu al sat yaptırmadı bana 😆
Doğru al-sat yapmanın da öyle bir tehlikesi var. Bazen yapıyor işte. Edersiniz siz de ya bekliyorsanız bir yerde eder sanırım.

Doğru al-sat yapmanın da öyle bir tehlikesi var. Bazen yapıyor işte. Edersiniz siz de ya bekliyorsanız bir yerde eder sanırım.
Çok umut ettiriyor bu coin işi insanı ya 😆 böyle bi yükselirken heyecan basıyo mutlu oluyorum sanki sonsuza kadar yükselcekmişcesine 🤣

Çok umut ettiriyor bu coin işi insanı ya 😆 böyle bi yükselirken heyecan basıyo mutlu oluyorum sanki sonsuza kadar yükselcekmişcesine 🤣
Tabii ki öyle olmuyor. Insanların çoğu yükselirken girdiği için öyle düşünüyor. 3 gün yükselmese ne oluyor diyor falan. Dikkat etmekte fayda var. Güvendiğin bir şey varsa alıp beklemekte de. Bakın şu an 350dolar olani eşim yanılmıyorsam 30centteyken mı ne aldı.bekledi bekledi bekledi. Düştüğü zamanlar olur çıktığı zamanlar olur paniğe kapılmamak lazım. Bir de dedikleri gibi anaparayi alınca daha rahat beklenir. Bir yerde de satacağın yeri bilmek lazım tabii.

Ben hisse al sat yapıyorum ama yesa yesa dediği gün bir hissenin gün içinde en yüksek ve en düşük fiyatı belli. Coin piyasasında bir günde kazandığını bir haftada borsada kazanabilirsin o da hissenin hikayesine şirketine oyuncusuna bağlı olarak değişen bir şey. Bir de borsada hisseler kendi içinde pazarlara ayrılıyor. Her pazarın kendi özelliği var. Burada paranın kaybedeceğin pazar belli alt pazar bunun nedeni şirkete uyarı yapıp bütçesini, gelirini pozitife çevirmezse yatırımcıyı korumak amacıyla kapanan tahtalar oluyor. Güvenilirlik karşılığı var mı dersen borsa şirketi istediğinde arayabilirsin coin de bu durum yok. 😊
Borsada zarar ederim ama yatırdığım parayı tamamiyle kaybetme korkusu olmadığı için daha rahat hareket etme özgürlüğü veriyor .Ama benim pek bilgim yok başlangıcı daha güvenilir oldugu için borsayı tercih etsem dahamı iyi olur ? Suan 30 binde 1-3 gün içinde al satta 1000-1200 arası kar getirisi olan bir hisseyi takipteyim ama bu getiri alt seviye mi , iyi bir getirimi bilmiyorum . Coin yüksek getirili ama benim batma olasiligimda cok yüksek 😅

Oh oh maşallah 🤩 benim chz de çok bi param yok ama kendi dedikleri gibi nisan sonu ve sene sonu hedefleri doğru çıkarsa beni mutlu eder tabi 😻
Benimde cok yok totalde 30 bin var ama içinde 5 tl den aldigimda var 🥲
1,98 den filan aldiklarim filan iyi kar verdi
Evin hepsini alacak para cikmaz ancak peşinat olsun diyorum 🙏🏻

Back