- 18 Ağustos 2020
- 2.202
- 2.075
- 83
- 34
Valla bi bakın anlarsanız yorumunuzu da bana yazın kızlar moralim bozuldu 3 gündür onda olan paramı wine yatıramadığıma üzülüyodum. Hayır zararda olduğumdan çıkamıyorum daBakim hele
İnsallah zararini cikarir kara gecersin canim
Vallahi çok moralimi bozdu ya şu boğa döneminde her yer yeşil ona bişiler olmuş gibi olduğu yerde sayıyorYabancı dil dedigin gibi Türkçe yorumlarda 2-3 gün once yapimis
Dün sattığıma pişman olduğum coin:)Arkadaşlar wincoin alanınız var mı ? İncelediğime göre japon piyasasında da baya konuşulan bir coin . Hacmi de btc ye yaklaşmış bu kadar hızlı yükselmesi korkutmuyor da değil ama biraz sizin yorumlarınızı da merak ediyorım
Ben 20 dolarcık almıştım öylesine varlığını umutmuşum 0.0003ten almışım birde... Ah keşke 1000 dolarlık falan alabilseydimArkadaşlar wincoin alanınız var mı ? İncelediğime göre japon piyasasında da baya konuşulan bir coin . Hacmi de btc ye yaklaşmış bu kadar hızlı yükselmesi korkutmuyor da değil ama biraz sizin yorumlarınızı da merak ediyorım
Aynı hatayı bende yaptım bendeeeeeeBen 20 dolarcık almıştım öylesine varlığını umutmuşum 0.0003ten almışım birde... Ah keşke 1000 dolarlık falan alabilseydimerkek arkadaşım al bak pişman olmazsın demişti güvenemedim haklı çıktı
Chz de kırmızı uyuzVallahi çok moralimi bozdu ya şu boğa döneminde her yer yeşil ona bişiler olmuş gibi olduğu yerde sayıyorBir satıp kurtulsaydım
İnan benim de arkadaşlarımdan bilen yok ya da söylemiyor kimseAynı hatayı bende yaptım bendeeeeeene güzel çevrenizde kriptodan anlayanlar var demekki. Benim çevremde tek kriptocu benim. Kendi çabalarımla bişiler yapmaya çalışıyorum . Ya da bana söylemiyolar bilemiyorum. Bir gün kripto zengini olursam hiç birine bilgi vermicem işte
Olsun o da güzel bi destek yeterli zaten benimkinin umrunda bile diilİnan benim de arkadaşlarımdan bilen yok ya da söylemiyor kimseErkek arkadaşımla sıfırdan aynı anda başladık ama o coinlerin projelerini falan araştırıyor, bilgilenip alıyor çok detaylı grafik analiz falan o da bilmiyor
Chz ah o da bi yükselse ama onu unuttum artıkChz de kırmızı uyuz
İnsallah karla satarsin canim
Hızla artanları söyleseydin o zaman hemen girmek isterdi belkiOlsun o da güzel bi destek yeterli zaten benimkinin umrunda bile diilAnlatıyorum anlatıyorum kafayı bozdun bunlarla diyo
Dogdu dogdu umitlerr
Oh oh maşallahDogdu dogdu umitlerr
5 odalı ev geliyor insallah
Nisan sonu hedefi kaçmışOh oh maşallahbenim chz de çok bi param yok ama kendi dedikleri gibi nisan sonu ve sene sonu hedefleri doğru çıkarsa beni mutlu eder tabi
2 dolarmış diye duydum ben ama bu gidişine bakılırsa hedefini tutturur mu bilemiyorum.Nisan sonu hedefi kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?