• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Çok dikkat edin videolar izlemeden tek buradaki yorumlarla hareket etmeyin çok büyük zarara uğrayabilirsiniz.. Şuan birçok coin çok arttı ama hep böyle artarak gitmiyor illaki düşecek.. Tavsiyem batsa bile sizi çok sarsmayacak ufak bi meblağ ile birkaç gün piyasayı anlamaya çalışın..
çok ufak meblağ ile girerim zaten akmasa da damlar misali...Henüz anlama ve video izleme asamasindayim

Evet yeşillere aldanıp çok miktarda alım yapmayın 20 dakika içinde zarara da girebiliyorsunuz. Çıkarken gıdım gıdım çıkıyor düşüşte ne olduğunu anlayamıyor insan kârı silip zarara bile sokuyor saniyeler içinde
2 coin bulsam yeter sanırım. ufacık karda da kaçarım heralde😂

2 coin bulsam yeter sanırım. ufacık karda da kaçarım heralde😂
evet başlarda ufak kârlarda kaçtım hep ben. Sonra alıp başını gidebiliyor insan üzülüyor ama aç gözlü olmamak lazım emeklemeden koşmayı öğrenemeyiz ki :)

Kızlar ben telefonuma indirdiğim binance’den bitcoinde olan paramı nasıl çekerim hiç anlamadım.
yani ben tamamen parayı çekmek istiyorum aşırı karışık yardımcı olabilir misiniz?

İki gün önce 0.00490'dan girdiğim 0.00550lere gelince çıkarım dediğim BTT uçmaya başladı.. İşte bu sefer çıkacağım dedikçe artıyor fomo mu bu, elim gitmiyor çıkmaya halbuki kısa vadeli almıştım :D ytd

Kızlar ben telefonuma indirdiğim binance’den bitcoinde olan paramı nasıl çekerim hiç anlamadım.
yani ben tamamen parayı çekmek istiyorum aşırı karışık yardımcı olabilir misiniz?
H hamis birkaç mesaj önce nasıl çektiğini açıklamıştı ben henüz hiç çekmedim bilmiyorum

İki gün önce 0.00490'dan girdiğim 0.00550lere gelince çıkarım dediğim BTT uçmaya başladı.. İşte bu sefer çıkacağım dedikçe artıyor fomo mu bu, elim gitmiyor çıkmaya halbuki kısa vadeli almıştım :KK70: ytd
Yükseldikçe gittiği yerin biraz altına stop koyuyorsunuz dimi 😀 o zaman fomo olmuyor gideceği yere kadar gitsin ben karı garantiledim diyosunuz. Bereketli olsun inş

Yükseldikçe gittiği yerin biraz altına stop koyuyorsunuz dimi 😀 o zaman fomo olmuyor gideceği yere kadar gitsin ben karı garantiledim diyosunuz. Bereketli olsun inş
Stop işlem hiç denemedim desem.. İlk defa öylesine aldığım bi coinde bu kadar hızlı artışa denk geldim :KK70:Stop koyduğumuzda o miktara düşünce otomatik satış emri mi oluyor inanın hiç bilmiyorum 😅

Stop işlem hiç denemedim desem.. İlk defa öylesine aldığım bi coinde bu kadar hızlı artışa denk geldim :KK70:Stop koyduğumuzda o miktara düşünce otomatik satış emri mi oluyor inanın hiç bilmiyorum 😅
1000 tane kaynak okudum hala limit emri varken stop limit ne işe yarıyor anlamadım. en anladığım şu: şu an ederi 5 olan bir coin var diyelim. stop limitte siz şöyle bir emir veriyorsunuz: 4'ün altına düşerse (stop), 3.9'da sat (limit). yani satış için bir koşul koymuş oluyorsunuz zararı minimize etmek için. ama hala emin değilim, ben de sırf limit emri veya piyasayla işlem yaptım.

1000 tane kaynak okudum hala limit emri varken stop limit ne işe yarıyor anlamadım. en anladığım şu: şu an ederi 5 olan bir coin var diyelim. stop limitte siz şöyle bir emir veriyorsunuz: 4'ün altına düşerse (limit), 3.9'da sat (stop). yani satış için bir koşul koymuş oluyorsunuz zararı minimize etmek için. ama hala emin değilim, ben de sırf limit emri veya piyasayla işlem yaptım.
Ben de o şekilde anladım. Uzun vade için aldıklarımızda çok gerekli bi işlem değil gibi ama kısa vadede alınanlarda güzel bi imkan... Mesela şuanda 0.00491'den aldığım coinde 0.005'lere gelince çıkarım diye hesaplamıştım ama 0.007'lere kadar geldi.. 0.005e stop koyarsam ani düşüşte etkilenmemiş olurum tabi eğer doğru anladıysam 🤣

Ben de o şekilde anladım. Uzun vade için aldıklarımızda çok gerekli bi işlem değil gibi ama kısa vadede alınanlarda güzel bi imkan... Mesela şuanda 0.00491'den aldığım coinde 0.005'lere gelince çıkarım diye hesaplamıştım ama 0.007'lere kadar geldi.. 0.005e stop koyarsam ani düşüşte etkilenmemiş olurum tabi eğer doğru anladıysam 🤣
aynen ben de öyle anladım :) bu ara sürekli takip ettiğimden stop limit kendim oldum ben sdlafk

Diyelim ki 1 liraya coin aldınız 2 liraya çıktı, sonra 3-4-5 diye yükseliyor. Yükselişe sevindiniz ama belki daha çıkar psikolojisi yüzünden bozmuyorsunuz da, 10 lirayı gördünüz daha çıkacak derken 3 liraya indi. Üzülürsünüz haliyle, o yüzden coin atıyorum 5 olduysa 3’e, 8 olduysa 5’e stop koya koya takip etmeniz daha faydalı olur, indiğinde en azından karınızı almış olursunuz. O inişten sonra daha da yukarılara çıkabilir tabi, nasibimiz bu kadarmış bereket versin deyip geçeceğiz bu durumda. Çünkü çıkmayabilirdi de.

1000 tane kaynak okudum hala limit emri varken stop limit ne işe yarıyor anlamadım. en anladığım şu: şu an ederi 5 olan bir coin var diyelim. stop limitte siz şöyle bir emir veriyorsunuz: 4'ün altına düşerse (stop), 3.9'da sat (limit). yani satış için bir koşul koymuş oluyorsunuz zararı minimize etmek için. ama hala emin değilim, ben de sırf limit emri veya piyasayla işlem yaptım.
4ün altına düşerse stop, 4.1 de sat dememiz lazım, stop olurken bile kuyruğu dik tutup malı ucuza vermiyoruz :))

Yani o fiyata gelince stop oluyor ama 4-4.1 arası en iyi yüksek satıyor coini.
Edit: en yüksek fiyattan, en iyi yüksek ne ola ki

Son düzenleme:
Diyelim ki 1 liraya coin aldınız 2 liraya çıktı, sonra 3-4-5 diye yükseliyor. Yükselişe sevindiniz ama belki daha çıkar psikolojisi yüzünden bozmuyorsunuz da, 10 lirayı gördünüz daha çıkacak derken 3 liraya indi. Üzülürsünüz haliyle, o yüzden coin atıyorum 5 olduysa 3’e, 8 olduysa 5’e stop koya koya takip etmeniz daha faydalı olur, indiğinde en azından karınızı almış olursunuz. O inişten sonra daha da yukarılara çıkabilir tabi, nasibimiz bu kadarmış bereket versin deyip geçeceğiz bu durumda. Çünkü çıkmayabilirdi de.
Teşekkür ederim tam olarak yaşadığım durum 😅

Back