coin alım satımı(binance-btc turk)

Ben genelde çıkmıyorum coinlerden kar aldıkça. Çünkü boğa döneminde olduğumuzdan mıdır nedir bilmiyorum bi coin tavanını yapıp geri çekilmeye başlasanda bir daha ilk aldığım yere gelmeden tekrar yükselişe geçiyor. Mayıs sonuna kadar boğa sezonuymuş sanırım.

Bu chz ayı sezonuna mı girdi nedir yav bende inatla satmıyorum .
Chzden martın başlarında kazanan iyi kazandı.. _Sitare_ ben ilk alırken daha fazla artmaz demişti cidden öyle oldu Tabi bi tweetle yeni kulüp anlaşmasıyla fırlayadabilir. Piyasa malum..
Ben bu ay yine 1 doları görür diye düşünüyorum ama açıkçası her geçen gün düşmesine sabrım kalmadı iyi ki çıkmışım gördükçe sinirim bozuluyordu ilk alış fiyatımın altına düşerse belki yine alırım sağlam altyapısı var uzun vade coini.. ytd

Ben fomo mu oluyorum ya ? Dün 2500 karım vardı almadım . Devam ettim bazı biraz coin de aldım. Şimdi o coinler düşüşe geçti . Şimdi kardan zarardayım bi güzel

Selam kızlar. Ya hiç anlamıyorum ama merak ediyorm bu bitcoin olayını. Bizim bi tanıdık iki lüks ev iki arac(eşine ve kendine) bu sistem sayesinde almıs. Ama nasıl oldu ne yaptı hiç aklım almıyor

Selam kızlar. Ya hiç anlamıyorum ama merak ediyorm bu bitcoin olayını. Bizim bi tanıdık iki lüks ev iki arac(eşine ve kendine) bu sistem sayesinde almıs. Ama nasıl oldu ne yaptı hiç aklım almıyor
Bize de nasip et yarab hoş gerçi sene 2010 da bi kahve parasına btc alsak bizde şuan o dediklerine sahiptik ama ben btc nin b sini bilmiyodum valla

Selam :) Geçen senelerde az buçuk parayla bu işlere girdiyse şuan hepsi zirve yaptı.. Pes etmeyip bekleyen ev de almıştır yat da almıştır ağustosta bitcoin 14 bin dolarmış şuan 60 bine yaklaştı.. Altcoinlerde durum çok daha hareketli

Ah anlasamda bende alsam yapsamm. En azından borclardan kurtulabilsek

Peki çözermiyim kolay bisey mi ki biraz okudum ama kafam karmakarısık
Yani zor gibi geliyor ilk zamanlar ama videoları izlerseniz 1-2 günde basit işlemleri yapacak kadar bilginiz olur.. Zaten önemli olan hangi coinleri alacağınıza karar vermekte sistemi bir şekilde çözersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…