- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Win fena uçtu ben geçen günlerde 180 lira civarı bişi almıştım 700 lere çıktı şoklardayım.WINK coin sabah almıştım. 250 lira kazanıp çıktım. şimdi tavan yapmış.
+1. geçen kar yapıp çıktım sonra dayanamayıp 4.15 civarından geri aldım. dünden beri düştükçe düşüyor. 5 olmadan bırakmam sfadsBu chz ayı sezonuna mı girdi nedir yavbende inatla satmıyorum .
Chzden martın başlarında kazanan iyi kazandı..Bu chz ayı sezonuna mı girdi nedir yavbende inatla satmıyorum .
Birkaç mesaj üstte stop limiti konuştuk bence sen günlük al sat yapıyorsan o işlemi dene biBen fomo mu oluyorum ya ? Dün 2500 karım vardı almadım . Devam ettim bazı biraz coin de aldım. Şimdi o coinler düşüşe geçti . Şimdi kardan zarardayım bi güzel
Yok ben hodl cuyum ama fiyat düşüşlerinde fenalaşıyorumBirkaç mesaj üstte stop limiti konuştuk bence sen günlük al sat yapıyorsan o işlemi dene bi
Bize de nasip et yarabSelam kızlar. Ya hiç anlamıyorum ama merak ediyorm bu bitcoin olayını. Bizim bi tanıdık iki lüks ev iki arac(eşine ve kendine) bu sistem sayesinde almıs. Ama nasıl oldu ne yaptı hiç aklım almıyor
Selam :) Geçen senelerde az buçuk parayla bu işlere girdiyse şuan hepsi zirve yaptı.. Pes etmeyip bekleyen ev de almıştır yat da almıştırSelam kızlar. Ya hiç anlamıyorum ama merak ediyorm bu bitcoin olayını. Bizim bi tanıdık iki lüks ev iki arac(eşine ve kendine) bu sistem sayesinde almıs. Ama nasıl oldu ne yaptı hiç aklım almıyor
Ahdkhldh aklıma bu haber geldiBize de nasip et yarabhoş gerçi sene 2010 da bi kahve parasına btc alsak bizde şuan o dediklerine sahiptik ama ben btc nin b sini bilmiyodum valla
Yatırım danışmanı olmayan herkes youtubedan videolarla başlıyor.. Sizde izleyin yavaş yavaş mantığını çözersiniz..Ah anlasamda bende alsam yapsamm. En azından borclardan kurtulabilsek
Peki çözermiyim kolay bisey mi kiYatırım danışmanı olmayan herkes youtubedan videolarla başlıyor.. Sizde izleyin yavaş yavaş mantığını çözersiniz..
Yani zor gibi geliyor ilk zamanlar ama videoları izlerseniz 1-2 günde basit işlemleri yapacak kadar bilginiz olur.. Zaten önemli olan hangi coinleri alacağınıza karar vermekte sistemi bir şekilde çözersinizPeki çözermiyim kolay bisey mi kibiraz okudum ama kafam karmakarısık
Hayır kendim çizip yorumlayamıyorum ama aldığım coinlerin twitterda grafik analizlerini yapanların tweetlerini okuyorumBunların grafikleri falan varmıs. Anlıyor musunuz onlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?