- 28 Temmuz 2019
- 30
- 2
- 86
Arama kısmına tıklayınca rehberimdeki kişiler cıkıyorBelki yazan kişi mesajları takip etmiyorsa görmeyebilir. Siz telegram arama kısmına öğretmenler kripto falan yazın belki çıkar öyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arama kısmına tıklayınca rehberimdeki kişiler cıkıyorBelki yazan kişi mesajları takip etmiyorsa görmeyebilir. Siz telegram arama kısmına öğretmenler kripto falan yazın belki çıkar öyle
Kimin yayınıydı 3 saat asla odaklanamazdım Ben twitterda anlık tweetleri daha çok takip ediyorum videolar uzun sürüyorAy ben bu halde bile gözümü kripto ile açıp kripto ile kapatıyorum. Dün akşam 3 saatlik canlı yayını başından sonuna dek izledim. Neyse bu gidişle belki kripto uzmanı fln olurum da ordan kazanırım parayı
Aramalar seçeneğini demiyorum mercek logosu var yukarıda oArama kısmına tıklayınca rehberimdeki kişiler cıkıyor
Aaa ciddi misin ben de de 20 tl lik doge var doge btc den önce çıkmış bi coinmiş galibaElon Musk tweet atmış doge ilk binance trye para yatırdığımda deneme amaçlı 10 tllik doge almıştım varlığını unutmuşum satılmıyor da kalmış öyle
Kripto sözlük. Çok sevdiğimi farkettim analiz işlerini heyecanla dinledim. He kazanabiliyor muyum şuan için hayır . Kazanacakmıydım aslında evet . Bazılarına girdiğim tarihte 10 lirayla 20 lirayla değilde 1000 lirayla falan girseydim kayda değer şeyler kazanacaktım ama 10 lirayla girince 250 300 lira anca kazanabildimKimin yayınıydı 3 saat asla odaklanamazdım Ben twitterda anlık tweetleri daha çok takip ediyorum videolar uzun sürüyor
Benimde 3 hafta oldu tam içine gireli ilk günler çok daha hevesliydimAaa ciddi misin ben de de 20 tl lik doge var doge btc den önce çıkmış bi coinmiş galiba
Kripto sözlük. Çok sevdiğimi farkettim analiz işlerini heyecanla dinledim. He kazanabiliyor muyum şuan için hayır . Kazanacakmıydım aslında evet . Bazılarına girdiğim tarihte 10 lirayla 20 lirayla değilde 1000 lirayla falan girseydim kayda değer şeyler kazanacaktım ama 10 lirayla girince 250 300 lira anca kazanabildim
Düşüyor ama anaparanı tutuyorsunKızlar bu karımızı çekmek nasıl oluyor ? Karı çekince coin miktarımız düşmüyor mu ?
Çok dikkat edin videolar izlemeden tek buradaki yorumlarla hareket etmeyin çok büyük zarara uğrayabilirsiniz.. Şuan birçok coin çok arttı ama hep böyle artarak gitmiyor illaki düşecek.. Tavsiyem batsa bile sizi çok sarsmayacak ufak bi meblağ ile birkaç gün piyasayı anlamaya çalışın..Kızlar merhaba coin işine başlıyorum...Sizlerin yazdıklarına biraz göz attım. Sıra coin e karar verip almakta..
Normalde altıncıyım ama derler ya ne üzüyor ne kısalıyor modundayim bu ara...Coin alıp bir de öyle birikip yapacağım...Bakalim ne alacagim
Evet yeşillere aldanıp çok miktarda alım yapmayın 20 dakika içinde zarara da girebiliyorsunuz. Çıkarken gıdım gıdım çıkıyor düşüşte ne olduğunu anlayamıyor insan kârı silip zarara bile sokuyor saniyeler içindeKızlar merhaba coin işine başlıyorum...Sizlerin yazdıklarına biraz göz attım. Sıra coin e karar verip almakta..
Normalde altıncıyım ama derler ya ne üzüyor ne kısalıyor modundayim bu ara...Coin alıp bir de öyle birikip yapacağım...Bakalim ne alacagim
Bir de %50 düşse mesela anaparanı tekrar alman için iki katına çıkmasi gerekiyor. Yani düşüşler çok daha fazla etkiliyor.Evet yeşillere aldanıp çok miktarda alım yapmayın 20 dakika içinde zarara da girebiliyorsunuz. Çıkarken gıdım gıdım çıkıyor düşüşte ne olduğunu anlayamıyor insan kârı silip zarara bile sokuyor saniyeler içinde
Bari az gelse ama hiç sanmıyorum.kripto paralara da vergi geliyormuş daha üç kuruş kazanamadan elimizdekini de vergiye vermesek bari
Ay evet onu bende duydum . Bi zevkimiz bu vardı onun da tadı kalmayacakkripto paralara da vergi geliyormuş daha üç kuruş kazanamadan elimizdekini de vergiye vermesek bari
a hakkaten bu da mantıklıymış binance globale de başlamıştım yavaş yavaş tr dekileri oraya alayım bari .Birisi vergi Türk borsalarına (Btc Türk, binance TR gibi) gelir ama globaldeki coinlere gelmeyebilir diye tweet atmış. Mantıklı mı bilmiyorum ama umut fakirin ekmeği beklemedeyiz
Ya onun bi yolunu bulurlar elbet yoksa banka hesabına nası çekicez . Ama binance tr nin kapanması konuşulmuş kapanırsa kötü olur hiç değilse ordan komisyonsuz para aktarım yapabiliyorduk globalePapara Kart Güvenilir Midir? Papara Kart'ın güvenilirliği Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından işlem yapmasına izin verilmiş ve onaylanmıştır. Bu sayede tüm bankalar ile güvenli bir şekilde anlaşma yapılmıştır.11 Haz 2020
arkadaslar lami cimi yok hepimiz verecez sakalı