Evet selfie ve adres bilgilerini alıyorlar.Ooo 34₺ iyiymiş. Peki selfie, adres bilgisi alıyor diyorlar doğru mu? Ve ziraat bankası ile işlem yapıyor mu?
Ziraat bilmiyorum paparayla işlem yapıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet selfie ve adres bilgilerini alıyorlar.Ooo 34₺ iyiymiş. Peki selfie, adres bilgisi alıyor diyorlar doğru mu? Ve ziraat bankası ile işlem yapıyor mu?
Kesinlikle.. 1 ileri 2 geriDüşünce çok hızlı düşüyor, çıkınca da kaplumbağa gibi
Takipteyim{ytd}
Evet . Ama chilizin geleceği İyi bence o ayrı tabii ama kısa vadede btt ye geçtim bakalım. İns Kâr ederiz :)Bence satmakla iyi yapmışsınız. Benimki de yükselişe geçti bakalım. Nereye gidecek
Holo yukselir gibi geliyor bana ya chiliz de 10tl olur diyorlarHolo ve btt chiliz gibi bir atılım yapar mı sizce kızlar ? Onlara oynadım biraz .
Btt de güzel atılım yaptı bugünHolo yukselir gibi geliyor bana ya chiliz de 10tl olur diyorlar
Aynen bir kac gundur yerinde sayiyordu bi anda cikis yaptıBtt de güzel atılım yaptı bugün
Maşallah bereketli olsun canım.Btt ye attigim 2 bin 5 bin olmus insan keske yüklü girseydim diyor
Bin bereket versin
Dün sen yazdıktan sonra bende aldım. Fiyatı yüksekti aldığımda risk aldım.Btt ye attigim 2 bin 5 bin olmus insan keske yüklü girseydim diyor
Bin bereket versin
Tebrikler canim bereketli olsunDün sen yazdıktan sonra bende aldım. Fiyatı yüksekti aldığımda risk aldım.
2 bin yatırdım bin lira karla çıktım
Sagol canimMaşallah bereketli olsun canım.
Kaçtan almıştınızChz den çıkmayı düşünün var mı? Ben al sat düşünmüyorum doğru yerde mi beklemedeyim artık bilemiyorum. (ytd)
Kaçtan almıştınız
Ben de o civarda almıştım beklemedeyim umarım o kadar düşmez