Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birazdan atom satıcam herkes varını yoğunu yatırsın çünkü ben sattığım gibi kesin uçar
Satamadım düşüşe geçti bari azcık bekleyim dedim de sanırım gittikçe düşecek hay Allah yaYüzde kaç karla satacaksınız
Ben de yüzde 15 gördüm şimdi ama ne yapsam bilemedim
Yönetmeliğe falan baksanıza çok daha doğru cevap alırsınız. Ben araştırın hem zaten bilmeniz de gerekiyor bence diye yorum yapmayacağım.Kamu çalişanlari da kripto borsaya girebilir mi
Niye giremesin kiKamu çalişanlari da kripto borsaya girebilir mi
Yönetmelikte kripto parayla ilgili maddede yok malesefYönetmeliğe falan baksanıza çok daha doğru cevap alırsınız. Ben araştırın hem zaten bilmeniz de gerekiyor bence diye yorum yapmayacağım.
Zaten öyle bir madde olmaz. Yasakla ilgili şeyler yazar siz de onun yasaklar içine girmediğini görürsünüz böylelikle. Yoksa özel olarak kripto olmaz yazacak değil kiYönetmelikte kripto parayla ilgili maddede yok malesef
Bu konuda cok belirsizlik var ilerde sorun yasamak istemiyorumZaten öyle bir madde olmaz. Yasakla ilgili şeyler yazar siz de onun yasaklar içine girmediğini görürsünüz böylelikle. Yoksa özel olarak kripto olmaz yazacak değil ki
Belirsizlik olduğunu düşünüyorsanız girmeyin derim. Kimse burdan size yasak ya da yasak değil demez.Bu konuda cok belirsizlik var ilerde sorun yasamak istemiyorum
Bende memnunum vallahi binance denEn iyisi binance biz 4 senedir binance da işlem yapıyoruz
Öğretmenler sayfası kripto para grubı kurmuş bir sürü öğretmen var tüyo veriyorlar . Ben de öğretmenim alıp satıyorum kripto para. Sıkıntı olacağını sanmıyorum neden olsun ki ?Kamu çalişanlari da kripto borsaya girebilir mi
Henüz Binance e çıkmayan bi coini erkenden almak da riskli mi denediniz mi hiç