- 23 Kasım 2020
- 412
- 583
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okex nedir ilk kez duyuyorum vallaKızlar bana güzel ve memnun olduğunuz bir kripto para uygulaması tavsiye eder misiniz paribu bayağı kasıyor ve çeşitlilik çok az. Kampanyaları olan bir uygulama var mı? Ve Okex kullanan var mı?
Ooo 34₺ iyiymiş. Peki selfie, adres bilgisi alıyor diyorlar doğru mu? Ve ziraat bankası ile işlem yapıyor mu?Okex nedir ilk kez duyuyorum valla
Binance den memnunum ilk kaydoldugum zaman hediye kripto para vermisti
34 tl di sanirim bozup hesabıma geçti.
Pribu ve btc turkten cok şikayet okudum zaten o yuzden tercih etmedim
Binance öneririm canim
Ooo 34₺ iyiymiş. Peki selfie, adres bilgisi alıyor diyorlar doğru mu? Ve ziraat bankası ile işlem yapıyor mu?Okex nedir ilk kez duyuyorum valla
Binance den memnunum ilk kaydoldugum zaman hediye kripto para vermisti
34 tl di sanirim bozup hesabıma geçti.
Pribu ve btc turkten cok şikayet okudum zaten o yuzden tercih etmedim
Binance öneririm canim
Ooo 34₺ iyiymiş. Peki selfie, adres bilgisi alıyor diyorlar doğru mu? Ve ziraat bankası ile işlem yapıyor mu?
Grup ismi nedir acabaÖğretmenler sayfası kripto para grubı kurmuş bir sürü öğretmen var tüyo veriyorlar . Ben de öğretmenim alıp satıyorum kripto para. Sıkıntı olacağını sanmıyorum neden olsun ki ?
Doğru mu bu bilgi kaynağı nedirChz için 7'de bir açıklama yapılacakmış
Alexandre Dreyfus twit attıDoğru mu bu bilgi kaynağı nedir
Ooo güzell chiliz e yatırmıştım paribudan acaba kaç lirayı bulur.. 10 a emir vermiştim ama 8 e çektimManchester City ile anlaşma kabul edilmiş
Öğretmenler bitcoin altcoin telegramdaGrup ismi nedir acaba
Valla ben yükselir diye düşünmüştüm ama düşüşe geçtiOoo güzell chiliz e yatırmıştım paribudan acaba kaç lirayı bulur.. 10 a emir vermiştim ama 8 e çektim
Paraya acil ihtiyacınız varsa riskli duruyor düşebilir daha da fazla.. ama uzun vade için ben hala ümitliyim bu coinden (ytd)Chz düştü biraz burdan alınır mı acaba
Valla yaa bekle bekle sıkıldım haftasonu bir şeyler olsa bariValla ben yükselir diye düşünmüştüm ama düşüşe geçti
Ahh keşkeeV
Valla yaa bekle bekle sıkıldım haftasonu bir şeyler olsa bari
Valla ben yükselir diye düşünmüştüm ama düşüşe geçti
Bence satmakla iyi yapmışsınız. Benimki de yükselişe geçti bakalım. Nereye gidecekBen chilizden çektim bittorent'e bastım hadi hayırlısı