coin alım satımı(binance-btc turk)

ADA'nın çıkması bekleniyordu. Spek coinleri bilmek elbette zor tahmin etmesi çok zor. Ancak ADA'nın yükselmesinin başka sebepleri de var spek bir coin değil, köklü bir coin :)
Evet Ada’ya çok kez yatırım yaptım yani bir günde o fırlamayı beklemiyordum ben açıkçası.

İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :) Var mı takip ettiğiniz coinler bu aralar?
Su an bnb chz btt takibimde Twitter da takip ettiğim bir sayfa bnb nin cok yüksek yerlere gideceğini söylüyor bende biraz daha düşsün de alayim dedim bakalım

Su an bnb chz btt takibimde Twitter da takip ettiğim bir sayfa bnb nin cok yüksek yerlere gideceğini söylüyor bende biraz daha düşsün de alayim dedim bakalım
İnşallah gönlünüzce olur Bnb ye ben girmedim henüz şimdilik hot doge ada etherium takip ediyorum

Güzel bir yazı kızlar yeni başlayanlar için.
Bilmediğim şeye yatırım yapmak istemiyorum, öğrenmeye çalışıyorum o yüzden.

KIZLAR BU coin para
ille vakıf ve ziraat bankasından mı oluyor?
bu bankalarda hesap mı açmak lazım

Genel bir artış bekliyorum dedi eşim. Tekrar girmeye karar vermiş. Umarım öyle olur. Herkes artıya geçer.

ayy biz de girmeyi planlıyoruz
bir şey 0.48 tenb 56 ya çıkmış eşim dedi
ne olduğunu hiç anlamadım
bakalım

Sisteme yeni giren coini almak kumar masasına oturmak ile aynı durum. Çok alttan alıp kar aldığı an çok hızlı çıkmak lazım çünkü pump oluyor ama kısa sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…