Evet Ada’ya çok kez yatırım yaptım yani bir günde o fırlamayı beklemiyordum ben açıkçası.ADA'nın çıkması bekleniyordu. Spek coinleri bilmek elbette zor tahmin etmesi çok zor. Ancak ADA'nın yükselmesinin başka sebepleri de var spek bir coin değil, köklü bir coin :)
Su an bnb chz btt takibimde Twitter da takip ettiğim bir sayfa bnb nin cok yüksek yerlere gideceğini söylüyor bende biraz daha düşsün de alayim dedim bakalımİnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :) Var mı takip ettiğiniz coinler bu aralar?
İnşallah gönlünüzce olurSu an bnb chz btt takibimde Twitter da takip ettiğim bir sayfa bnb nin cok yüksek yerlere gideceğini söylüyor bende biraz daha düşsün de alayim dedim bakalım
Daha fazla yükseleceği yönünde söylentiler varEvet Ada’ya çok kez yatırım yaptım yani bir günde o fırlamayı beklemiyordum ben açıkçası.
Genel bir artış bekliyorum dedi eşim. Tekrar girmeye karar vermiş. Umarım öyle olur. Herkes artıya geçer.
Genel bir artış bekliyorum dedi eşim. Tekrar girmeye karar vermiş. Umarım öyle olur. Herkes artıya geçer.
Hayır kimse bilemez zaten diyor. Dün gece bir şey buldu ama ne olduğunu kendi çözemedi tam. Çözerse ve mantikliysa yazicam:)ne alacagı ıle ılgılı bır bılgı verdı mı acaba :)
Umarım düşükten almışsınızdır epey düştüLina Binance ye geliyormuş artar mı acaba? Kızlar 25 dk sonra gelecek. İlk coin alışım olacak. Aşşırı heyecanlıyım.
Ya nasıl düştüU
Umarım düşükten almışsınızdır epey düştü
İlk çıktığında 1 doları görmüş sanırım ama en son 0.21 dolardıYa nasıl düştüilk aldığım 2,90 dam aldım. Allahtan çok almadım. Bakalım.
Binance dan hesap açtım eşimde acmisti dün denemelik 5 bin tl ile 4 kere al satta yaklasiy500 tl gibi bir kar etti ben henüz izlemedeyim
Lina Binance ye geliyormuş artar mı acaba? Kızlar 25 dk sonra gelecek. İlk coin alışım olacak. Aşşırı heyecanlıyım.
Henüz Binance e çıkmayan bi coini erkenden almak da riskli mi denediniz mi hiçSisteme yeni giren coini almak kumar masasına oturmak ile aynı durum. Çok alttan alıp kar aldığı an çok hızlı çıkmak lazım çünkü pump oluyor ama kısa sürer
Ön satıştan almak lazım. O zaman 20-25e hatta daha fazla katladigi oluyor.Sisteme yeni giren coini almak kumar masasına oturmak ile aynı durum. Çok alttan alıp kar aldığı an çok hızlı çıkmak lazım çünkü pump oluyor ama kısa sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?