Eşim tüyo almıyor. Hatta tüyo veren yerleri de pek mantıklı bulmuyor. Kendi buluyor, araştırıyor falan. 3 senedir biraz pişti.
Off öyle bir sıkıntı da var yani.İnşallah tek temennimpiyasadan çekilen coinlerde oluyormuş maalesef elimizde de patlayabilir...
Pek alınacak zaman değil diyor aslında. Denk gelirse yapıyor bir şeyler. Bugün mesela 3te ön satıştan alıp 5te satışa çıkınca sattı. Ama dünden beri bir 4 saat uğraşmıştır. Mart sonu bir şey çıkacakmış sanırım. Söylerse onu derim.ay ne alalım yaa ne diyor ne takip ediyor
Sakince beklemek en güzeli :) 2 gün önce 8.32'den ada aldım, dün 7lere kadar düştü, bugün 9a kadar çıktı, yarın tekrar düşebilir :) düşüşlerde endişe etmeden programı kapatmak gerekiyor. Gündüz zarardaydım maliyetin oldukça altına düşmüştüm. Aman nasılsa çıkar bir gün dedim şimdi kardayım. Bu sebeple çok büyük düşüş trendleri dışında panik işlem yapmak ana parayı eritmekten başka hiçbir şeye yaramıyor :)İnşallah tek temennimpiyasadan çekilen coinlerde oluyormuş maalesef elimizde de patlayabilir...
Tüyo değil aslında. Biraz teknik analiz bilmek, coin hikayesi vs. bunlar çok önemli. Teknik analiz her zaman işe yaramıyor zaten öyle olsa teknik analiz bilen herkesin çok hızlı para kazanması gerekirdi :)Tüyo verenlerin ben bir şey bildiğine inanmıyorum. Çoğu konuşmak için konuşuyor
Çok doğru yüksekten alındığında al sat çok tehlikeli beklemek en iyisi her zamanSakince beklemek en güzeli :) 2 gün önce 8.32'den ada aldım, dün 7lere kadar düştü, bugün 9a kadar çıktı, yarın tekrar düşebilir :) düşüşlerde endişe etmeden programı kapatmak gerekiyor. Gündüz zarardaydım maliyetin oldukça altına düşmüştüm. Aman nasılsa çıkar bir gün dedim şimdi kardayım. Bu sebeple çok büyük düşüş trendleri dışında panik işlem yapmak ana parayı eritmekten başka hiçbir şeye yaramıyor :)
Sabır işi biraz gerçi ben de yeni öğrendim bunu. 3-4 aydır küsmüştüm coinlereÇok doğru yüksekten alındığında al sat çok tehlikeli beklemek en iyisi her zaman
Pek alınacak zaman değil diyor aslında. Denk gelirse yapıyor bir şeyler. Bugün mesela 3te ön satıştan alıp 5te satışa çıkınca sattı. Ama dünden beri bir 4 saat uğraşmıştır. Mart sonu bir şey çıkacakmış sanırım. Söylerse onu derim.
Her zaman olan şeyler değil ki. Bazen hiç açıp bakmıyor bazen uğraşıyor.ya gerçekten nasıl zaman ayırabiliyor anlamıyorum
ben işten vakit bulamıyorum
Her zaman olan şeyler değil ki. Bazen hiç açıp bakmıyor bazen uğraşıyor.
Bence vardır. Bir de zenginlik anlayışına bağlı tabii:)demek ki anlıyor
keşke ben de anlasam
gerçekten bu şekilde çok zengin olan var mıdır?
Cok zengin olan görmedim ama esim chz 30 kurusken aldigini satmasa 30 binlik aldigini 7,5 tan yakalayip satsa 540 bij gibi bisey yapiyordu ev parası cikmisti resmendemek ki anlıyor
keşke ben de anlasam
gerçekten bu şekilde çok zengin olan var mıdır?
Ben aldigimi 3 gün sonra satmayıp 3 hafta sonra satsam mesela 1 milyon 300bin oluyordu:) ama sattım gitti. Kârımıza bakıp iyi kazandık sayılır diyip geçmeliyiz. Ah vah demek insanı daha çok geriyor valla. 50binlik almıştım 3 gün sonra sattığımi mesela.Cok zengin olan görmedim ama esim chz 30 kurusken aldigini satmasa 30 binlik aldigini 7,5 tan yakalayip satsa 540 bij gibi bisey yapiyordu ev parası cikmisti resmen
Benim eski patronum BMW almıştı artık neyden ne kadar yatırıp kâr etti bilmiyorum :)Bence vardır. Bir de zenginlik anlayışına bağlı tabii:)
Alabilir. Belki de gözünü karartıp 200binle girip 3 katına gelince çıkmıştır. Patronda zaten parası vardır onun:)Benim eski patronum BMW almıştı artık neyden ne kadar yatırıp kâr etti bilmiyorum :)
Evet zaten insan kismetinden fazlasini yiyemezmis :) insalah önümüzdeki dönemlerde gönlümüzde yatan kazanclari aliriz.Ben aldigimi 3 gün sonra satmayıp 3 hafta sonra satsam mesela 1 milyon 300bin oluyordu:) ama sattım gitti. Kârımıza bakıp iyi kazandık sayılır diyip geçmeliyiz. Ah vah demek insanı daha çok geriyor valla. 50binlik almıştım 3 gün sonra sattığımi mesela.
Tabi ki 10-20 binle o arabayı almak biraz hayal olur. Büyük yatırımın da haliyle ekmeği büyük oluyor. Ada mesela dünden bu güne %20 değer gördü bilsek de yatırım yapsaydık mis gibi para bırakırdıAlabilir. Belki de gözünü karartıp 200binle girip 3 katına gelince çıkmıştır. Patronda zaten parası vardır onun:)
Para parayı çekiyor bir de gerçekten. Patron çekmiştir parayı. Öyle bilebilsek zaten hep kazanırdık ama ne yazık ki olmuyorTabi ki 10-20 binle o arabayı almak biraz hayal olur. Büyük yatırımın da haliyle ekmeği büyük oluyor. Ada mesela dünden bu güne %20 değer gördü bilsek de yatırım yapsaydık mis gibi para bırakırdı
ADA'nın çıkması bekleniyordu. Spek coinleri bilmek elbette zor tahmin etmesi çok zor. Ancak ADA'nın yükselmesinin başka sebepleri de var spek bir coin değil, köklü bir coin :)Tabi ki 10-20 binle o arabayı almak biraz hayal olur. Büyük yatırımın da haliyle ekmeği büyük oluyor. Ada mesela dünden bu güne %20 değer gördü bilsek de yatırım yapsaydık mis gibi para bırakırdı
İnşallah Allah herkesin gönlüne göre versin :) Var mı takip ettiğiniz coinler bu aralar?Evet zaten insan kismetinden fazlasini yiyemezmis :) insalah önümüzdeki dönemlerde gönlümüzde yatan kazanclari aliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?