Kiz esim 50 kuruşken almisti hic bozmasa su an 560 bindi hesapladik deli paraSxp nasıl gdiyor
Eğer en baştan aldığım chz yi bozmasaydım 27 bin olcak mis param 5600 ile girdim kendi paramı bile çıkaramadım daha
680 kar var onda dogede de 2000 zarar varSxp nasıl gdiyor
Eğer en baştan aldığım chz yi bozmasaydım 27 bin olcak mis param 5600 ile girdim kendi paramı bile çıkaramadım daha
Kiz esim 50 kuruşken almisti hic bozmasa su an 560 bindi hesapladik deli para
Sağlık olsun ne yapalım nasibimiz kadar680 kar var onda dogede de 2000 zarar var
Al sat akıl karı değil. İlk girdiğim gün XLM %50 kar vermişti. Sattım, düşünce tekrar alayım çıkacak dedim. Düştüğünü düşünerek aldım daha da dibe girdi. %20 zararla çıktım. Al sat yapayım derken eldeki gidiyor. Kesinlikle al bırak taraftarıyım. Sürekli takip etmemek gerek.Al sat yaktı beni ..
Alıp unutacaksın diyorum nokta.
Katılıyorum,Al sat akıl karı değil. İlk girdiğim gün XLM %50 kar vermişti. Sattım, düşünce tekrar alayım çıkacak dedim. Düştüğünü düşünerek aldım daha da dibe girdi. %20 zararla çıktım. Al sat yapayım derken eldeki gidiyor. Kesinlikle al bırak taraftarıyım. Sürekli takip etmemek gerek.
Siz chznin niçin daha fazla çıkmayacağını düşünüyorsunuzKatılıyorum,
Ben çok yeniyim 1 ay olmadi daha ,
Bundan sonrası için al unut yapcam en az 1 ay chz bundan fazla çıkamaz galiba ne alsam bilemiyorum siz neleri takip ediyorsunuz ytd olmadan bende alayım takibe
Takip ettiğim bazı forumlarda beklenen seviyenin cok fazla ustune çıktığını ve keskin bir sekilde düşeceğinden bahsediyorlar .Siz chznin niçin daha fazla çıkmayacağını düşünüyorsunuz
Anladım teşekkür ederim Allahtan çok az almıştım.. Birde uniswapten merkezi borsada listelenmeyen coin aldınız mı hiçTakip ettiğim bazı forumlarda beklenen seviyenin cok fazla ustune çıktığını ve keskin bir sekilde düşeceğinden bahsediyorlar .
Ben de yeniyim , yazılan mantıklı geldiği için öyle düşündüm siz de araştırın tabi kesin bir bilgi değil bu .Anladım teşekkür ederim Allahtan çok az almıştım.. Birde uniswapten merkezi borsada listelenmeyen coin aldınız mı hiç
Teşekkür ederimBen de yeniyim , yazılan mantıklı geldiği için öyle düşündüm siz de araştırın tabi kesin bir bilgi değil bu .
Hangi uygulamadan geldi ?Bana dün 1 tane hediye coin gelmişti. Bu ne ki dedim geçtim:) şimdi baktım yüzde 100 artmış nerdeyse. Ne olduğuna şöyle bir baksaydım alırdım belki biraz.
Safepaldan. 0,25ten 1 tane gelmis işte dün.Hangi uygulamadan geldi ?
Binance kullanmışmıydınız memnun musunuz safepal uygulamasındanSafepaldan. 0,25ten 1 tane gelmis işte dün.
Memnunum. Istediğin her şeyi alamiyorsun oradan. Bir de para çekemiyorsun tabii. Binance daha mantıklı tabii.Binance kullanmışmıydınız memnun musunuz safepal uygulamasından
Anladım hediyeler bakımından cazip sanırımMemnunum. Istediğin her şeyi alamiyorsun oradan. Bir de para çekemiyorsun tabii. Binance daha mantıklı tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?