• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coin alım satımı(binance-btc turk)

Benim aldığım coin 20 gün olacak nerdeyse yeni aldığım fiyata gelebildi baya düştü de düştü:) ama ben yaza kadar en az beklerim diye almıştım. Artacağını düşünüyorum, sağlam yani. Geçeninde 25 katı kaçırdım sattım artınca. Bu sefer bekleyeceğim bakalım. Hepinize bereket olsun kızlar.

Benim aldığım coin 20 gün olacak nerdeyse yeni aldığım fiyata gelebildi baya düştü de düştü:) ama ben yaza kadar en az beklerim diye almıştım. Artacağını düşünüyorum, sağlam yani. Geçeninde 25 katı kaçırdım sattım artınca. Bu sefer bekleyeceğim bakalım. Hepinize bereket olsun kızlar.
benim link öyle oldu 226 dan aldım 10 gün filan bekletti beni gelmedi 20-30 gibi bi karla sattım çıktım
iyiki satmışım daha adam gibi yükselmedi sattığım yerde bile değil

benim link öyle oldu 226 dan aldım 10 gün filan bekletti beni gelmedi 20-30 gibi bi karla sattım çıktım
iyiki satmışım daha adam gibi yükselmedi sattığım yerde bile değil
Evet öyle de olabilir ama psikolojisini sınıyor insanın bunlar. Uzun zaman eski yerine gelmeyince insanın geldiği an satası geliyor. Sonra bir bakıyorsun 5 katına çıkmış. Öyle de olabilirdi ama olmamış:) bakalım ben bekleyeceğim neler olacak.

Evet öyle de olabilir ama psikolojisini sınıyor insanın bunlar. Uzun zaman eski yerine gelmeyince insanın geldiği an satası geliyor. Sonra bir bakıyorsun 5 katına çıkmış. Öyle de olabilirdi ama olmamış:) bakalım ben bekleyeceğim neler olacak.
tabi canım zaten eşim dedi 250 den aşağı değildi bu link diye düşmeye başladı ya piyasa 2-3 hafta önce
tam bizim düşmeden önceki aldığımız günler

Ben de sağlam coinlerden (nmr, ogn, sxp falandı inşallah yanılmam :D) bir sepet yapmıştım yaza kadar tutayım diye, hepsi ekside :D içlerinden sadece ogn yükseldi biraz. seninki hangi coindi?

Benim de 1 ay olmadi sanırım 20 gün falan diye düşünüyorum. Ben nasıl artıya geçtim ki o zaman. Bence sağlam bu çıkar bir yerde. Bekleyelim:)
Belki de benimki şu an az da olsa artıdadır çok da emin değilim, son baktığımda düşmüştü çünkü her zamanki gibi :)) yata yata büyürler inşallah

Back