bereketli olsun canım :)Selam kızlar
Bende elimdeki coinleri bozdum
Emir vermiştik.
onun baya üstüne çıktı. Ama bizim belirlediğimiz fiyattan satıldı.
450 kadar kar oldu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
coin alım satımı(binance-btc turk)
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?aynen chz ceosu bu hafta için bizi güzel şeyler bikliyor filan demişDüşünce tekrar alırız
- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Sağol canımbereketli olsun canım :)
Benim aldığım coin 20 gün olacak nerdeyse yeni aldığım fiyata gelebildi baya düştü de düştü:) ama ben yaza kadar en az beklerim diye almıştım. Artacağını düşünüyorum, sağlam yani. Geçeninde 25 katı kaçırdım sattım artınca. Bu sefer bekleyeceğim bakalım. Hepinize bereket olsun kızlar.
benim link öyle oldu 226 dan aldım 10 gün filan bekletti beni gelmedi 20-30 gibi bi karla sattım çıktımBenim aldığım coin 20 gün olacak nerdeyse yeni aldığım fiyata gelebildi baya düştü de düştü:) ama ben yaza kadar en az beklerim diye almıştım. Artacağını düşünüyorum, sağlam yani. Geçeninde 25 katı kaçırdım sattım artınca. Bu sefer bekleyeceğim bakalım. Hepinize bereket olsun kızlar.
iyiki satmışım daha adam gibi yükselmedi sattığım yerde bile değil
Evet öyle de olabilir ama psikolojisini sınıyor insanın bunlar. Uzun zaman eski yerine gelmeyince insanın geldiği an satası geliyor. Sonra bir bakıyorsun 5 katına çıkmış. Öyle de olabilirdi ama olmamış:) bakalım ben bekleyeceğim neler olacak.benim link öyle oldu 226 dan aldım 10 gün filan bekletti beni gelmedi 20-30 gibi bi karla sattım çıktım
iyiki satmışım daha adam gibi yükselmedi sattığım yerde bile değil
- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Buralardayim canım,nerelerdesin sitare
tabi canım zaten eşim dedi 250 den aşağı değildi bu link diye düşmeye başladı ya piyasa 2-3 hafta önceEvet öyle de olabilir ama psikolojisini sınıyor insanın bunlar. Uzun zaman eski yerine gelmeyince insanın geldiği an satası geliyor. Sonra bir bakıyorsun 5 katına çıkmış. Öyle de olabilirdi ama olmamış:) bakalım ben bekleyeceğim neler olacak.
tam bizim düşmeden önceki aldığımız günler
hoşgeldinBuralardayim canım,
- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
Ben de 0,95ten emir vermiştim bakalım ellerim bomboş kalacak mıDüşünce tekrar alırız
- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Nasılsın,hoşgeldin
- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
Ben de sağlam coinlerden (nmr, ogn, sxp falandı inşallah yanılmam ) bir sepet yapmıştım yaza kadar tutayım diye, hepsi ekside içlerinden sadece ogn yükseldi biraz. seninki hangi coindi?Benim aldığım coin 20 gün olacak nerdeyse yeni aldığım fiyata gelebildi baya düştü de düştü:) ama ben yaza kadar en az beklerim diye almıştım. Artacağını düşünüyorum, sağlam yani. Geçeninde 25 katı kaçırdım sattım artınca. Bu sefer bekleyeceğim bakalım. Hepinize bereket olsun kızlar.
Benimki de sxp. Şu an 4bin artıdayım ama ben. Sen ne zaman almıştın ki?Ben de sağlam coinlerden (nmr, ogn, sxp falandı inşallah yanılmam ) bir sepet yapmıştım yaza kadar tutayım diye, hepsi ekside içlerinden sadece ogn yükseldi biraz. seninki hangi coindi?
- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
Yakında aldım ben bir ay olmamıştır, şubat sonuyduBenimki de sxp. Şu an 4bin artıdayım ama ben. Sen ne zaman almıştın ki?
Benim de 1 ay olmadi sanırım 20 gün falan diye düşünüyorum. Ben nasıl artıya geçtim ki o zaman. Bence sağlam bu çıkar bir yerde. Bekleyelim:)Yakında aldım ben bir ay olmamıştır, şubat sonuydu
- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Kalmaz inşallah canım:)Ben de 0,95ten emir vermiştim bakalım ellerim bomboş kalacak mı
- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
Belki de benimki şu an az da olsa artıdadır çok da emin değilim, son baktığımda düşmüştü çünkü her zamanki gibi :)) yata yata büyürler inşallahBenim de 1 ay olmadi sanırım 20 gün falan diye düşünüyorum. Ben nasıl artıya geçtim ki o zaman. Bence sağlam bu çıkar bir yerde. Bekleyelim:)
Valla bugün hastayim canim evden çalışıyorum sabah yoneticime söyledim gittim igne oldum.İlac yazdirdim.Daha iyiyim sen nasılsınNasılsın,
- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
Geçmiş olsunValla bugün hastayim canim evden çalışıyorum sabah yoneticime söyledim gittim igne oldum.İlac yazdirdim.Daha iyiyim sen nasılsın
- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Geçmiş olsun , soğuk algınlığı miValla bugün hastayim canim evden çalışıyorum sabah yoneticime söyledim gittim igne oldum.İlac yazdirdim.Daha iyiyim sen nasılsın
Küçük cocuklarim var demistin yanılmıyorsam, çalıştığını bilmiyordum