coin alım satımı(binance-btc turk)

Geçen sene iyi kazandık biz borsa çok iyiydi son 7 8 aydır ha bire düşüyor geçen ay yükseldi umutlandık ama gene dibi boyladı. Satmayıp bekleyeceğiz napalım😀
Aynen panik yapıp satmamak gerek. Yoksa eldeki de gidiyor.
Ama altına fena bozuğum🙃

Düşsün de alayım diye bekledim yok düşmedi. Vadelidekini günlük yatırdımdı.

Bakalım paralar çoğaldı bereketlendi inşallahhh😄
Benimkiler azaldı bir tek 2800 dolarım var o çıktı ama o da kar değil 8 yıldır duruyordu para kaç kere düştü çıktı sayamadım😀yarırımları bir süre al unut yapmalı yoksa psikoloji bozuluyor

Benimkiler azaldı bir tek 2800 dolarım var o çıktı ama o da kar değil 8 yıldır duruyordu para kaç kere düştü çıktı sayamadım😀yarırımları bir süre al unut yapmalı yoksa psikoloji bozuluyor
Evet de ama bişiyler de yapmak istiyor insan bunca sene çalış çabala elde ne var diyorsun. Hayat pahalı yetişemiyorsun.
Allah sağlık versin tabi de, yüzümüze de baksınn😀

merhaba kızlar ağustosta babamı kaybettim bi çok şeye olduğu gibi kripto paralara da boşvermiştim en son tüm paramı 8,40 tan usdt ye bağlamıştım.
ctsi 0,32 centten nkn almıştım.Akşam 255 usdt karla sattım
eskisi gibi değilki hiçbişey
şubatta girmiştim ben bu piyasaya o zamandan beri
çıktığım karlar var,ama anaparam duruyor
hakkını yiyemem wınn coinde 5000 TL yatırmıştım şu an 1500 lerde
onun dışında zararda olduğum coin yok zaten mayıstaki düşüşte maliyetle bozmuştum hepsini
ama totale bakınca 10bin tl civarı kar almışımdır belki daha fazla çübkü her ay 1715 tl kredim var onun taksitlerini coinlerden ödüyordum

merhaba kızlar ağustosta babamı kaybettim bi çok şeye olduğu gibi kripto paralara da boşvermiştim en son tüm paramı 8,40 tan usdt ye bağlamıştım.
onun dışında zararda olduğum coin yok zaten mayıstaki düşüşte maliyetle bozmuştum hepsini
ama totale bakınca 10bin tl civarı kar almışımdır belki daha fazla çübkü her ay 1715 tl kredim var onun taksitlerini coinlerden ödüyordum
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤲 avax mı ne, o çok düşüyor, zarardayim çok, sence 700 e çıkar mı, bı şimdi grafiğe bakarsan anlarsın büyük ihtimalle

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🤲 avax mı ne, o çok düşüyor, zarardayim çok, sence 700 e çıkar mı, bı şimdi grafiğe bakarsan anlarsın büyük ihtimalle
Allah razı olsun
Vallahi grafikten anlamıyorum ki ben karar verdigim coin olursa hani en dip en tepe ne ne yapmis bide alti dolu mu proje vs varmi ona bakıyorum

Başın sağolsun. Ohh sevindim kredileri ödüyor olmasına. Kimimiz kazansın bari:)

Basın sağolsun canim , Allah rahmet eylesin 🙏

yükselecek yükselecek dediğim hisseyi çekip coine yatırmıştım
o hisse hala düşüşte
o ara eşim oynadı hep coinlerle doge coinden 10 bine 35 bin kazandık
sanırım insan hayatında 1 kere olabilecek bir şey bize oldu ve bitti :KK70:
64.000₺ yatrdik dogeye bı çıktı 106.000₺ yi gördü elon tarh verdi ayın 15 ine daha çok cikicak diye eşime dedim çıkmaz çek çekmedi o gece düştü düştü aylardr düşük 18.000 bile gördü şuan 44.000 TL de neyim varsa gtti pskilojim bozuk verdgimi almadan çıkmam diyor eşim bu iş insanın sınırını bozuyor😏

merhaba arkadaşlar binance den hesap açtım ancak doğrulaymadım henüz.Btc turk te de çok fazla şikayet vardı o yüzden hesap açmaya çekindim.Bu uygulamarı kullanan alım satım yapanlar tecrübelerinizi alabilirmibir

merhaba arkadaşlar binance den hesap açtım ancak doğrulaymadım henüz.Btc turk te de çok fazla şikayet vardı o yüzden hesap açmaya çekindim.Bu uygulamarı kullanan alım satım yapanlar tecrübelerinizi alabilirmiyiz
Btc kullaniyorum 1 yildir hicbir sorun yasamadim

64.000₺ yatrdik dogeye bı çıktı 106.000₺ yi gördü elon tarh verdi ayın 15 ine daha çok cikicak diye eşime dedim çıkmaz çek çekmedi o gece düştü düştü aylardr düşük 18.000 bile gördü şuan 44.000 TL de neyim varsa gtti pskilojim bozuk verdgimi almadan çıkmam diyor eşim bu iş insanın sınırını bozuyor😏
chz nin mart yukselisinde ben yanilmiyorsam 10-15 binlik almistim 60-70 kurustan o aksam 90 bin olmustu totalde borsaya attigim para 24 binlik tutardi düşünün.1 dolar olacak diye satmadik en son Mayıs’ta maliyete ciktim 😪
Cok iyi kazanmıştık ama yiyemedik

chz nin mart yukselisinde ben yanilmiyorsam 10-15 binlik almistim 60-70 kurustan o aksam 90 bin olmustu totalde borsaya attigim para 24 binlik tutardi düşünün.1 dolar olacak diye satmadik en son Mayıs’ta maliyete ciktim 😪
A neden yiyemediniz iyi kazanmışsın da.

Psikolojik olarak bitik durumdayim artk insanları mahvetti bu

A neden yiyemediniz iyi kazanmışsın da.
Yiyemeden işte maliyetine çıkmışlar, herkes kazanıyor da nerede duracagimizi kestiremiyoruz, kazanmısken daha çok kazanayım, yok zararı kurtarayım derken batıyoruz, kumar gibi bence , kazanıyorsun dahası için devam! Kaybediyorsun, ay bu sefer kazanayım da zararı kurtarayım! Boşver bence

X