Kazandik ama bozmadik izledik mali mal gibiA neden yiyemediniz iyi kazanmışsın da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kazandik ama bozmadik izledik mali mal gibiA neden yiyemediniz iyi kazanmışsın da.
Yiyemeden işte maliyetine çıkmışlar, herkes kazanıyor da nerede duracagimizi kestiremiyoruz, kazanmısken daha çok kazanayım, yok zararı kurtarayım derken batıyoruz, kumar gibi bence , kazanıyorsun dahası için devam! Kaybediyorsun, ay bu sefer kazanayım da zararı kurtarayım! Boşver bence
Evet Allah korusun. Bir de ben bi uygulamanin sitesine yorumlara bakarken gördüm,biri benim aldığım coin hak yorum yapmış,ne zaman satsa, çıkıyormuymus ne, teknoloji oyunu gibi,sanki bana da öyle oluyor,terste bekliyorum bak, satınca ben zararına ya da aldığım fiyata. Bı bakıyorum cikiyo tırmanır gibi, sana da oluyor mu,birisi bilgisayar programlanmis gibi yazmış ,bana mı öyle geliyor.Bunada şükür diyorum ben azından bozmam gerektiğini kari kaybedince anladım
Anaparadan olanda var çevremde çok
Aynen duracağın yeri bilmen lazım. Ben ufak girdiğim için sıkıntı yapmıyorum. Olmadı bi karton sigara parası kaybettim derim diyorum. Ama insanlar öyle yapmıyor daha çok daha çok diyerek gidiyor.: (Yiyemeden işte maliyetine çıkmışlar, herkes kazanıyor da nerede duracagimizi kestiremiyoruz, kazanmısken daha çok kazanayım, yok zararı kurtarayım derken batıyoruz, kumar gibi bence , kazanıyorsun dahası için devam! Kaybediyorsun, ay bu sefer kazanayım da zararı kurtarayım! Boşver bence
Anladım kısmet ama ya. Gerçekten iyi kazanmışsın. Ben maliyetine çıktım dediğini görmemişim 90bin kazandık ama yiyemedik gibi algıladım.Kazandik ama bozmadik izledik mali mal gibi
Evet ya dini konular yasak ama içime de sinmiyor. Altın vb onlardan da kazanamadım, nereden kazanicam ben yaAynen duracağın yeri bilmen lazım. Ben ufak girdiğim için sıkıntı yapmıyorum. Olmadı bi karton sigara parası kaybettim derim diyorum. Ama insanlar öyle yapmıyor daha çok daha çok diyerek gidiyor.: (
Gibisi fazla galiba direk kumar.
Araba al sat ev al satEvet ya dini konular yasak ama içime de sinmiyor. Altın vb onlardan da kazanamadım, nereden kazanicam ben ya
Maliyetine cikmasam su an kardaydim ben 10bin tane chz yi 16500 e bozdum kalsam simdi 30 binim vardiAnladım kısmet ama ya. Gerçekten iyi kazanmışsın. Ben maliyetine çıktım dediğini görmemişim 90bin kazandık ama yiyemedik gibi algıladım.
E bide durulcakmış, yükselirmiş öyle diyorlar. Dursaydınız, ana para da mı gitmiş olurdu yoksa dursaydık diyormusunuz.
Bak işte. Doğru o zmn çıkılmıcak beklencek demeleri. Ytd demesem olmaz tabi.Maliyetine cikmasam su an kardaydim ben 10bin tane chz yi 16500 e bozdum kalsam simdi 30 binim vardi
Kaçtan almıştın tanesiniBak işte. Doğru o zmn çıkılmıcak beklencek demeleri. Ytd demesem olmaz tabi.
Param 170tl oldu çıksam mı dursa mı acaba:)
150 tl yatırmıştım 170 oldu:) alsat yaptım ama karımı alamadan düşmüştü. Hatırlamıyorum fiyatlarını.Kaçtan almıştın tanesini
Haha,ben de yanlışlıkla satıp 6.000 zarar yapmıştım ya, bugün 150 TL kazandım başka coin alip satarak, 6.000-150 TL zarar, bu ne ya,kâr yok,zarar diz boyu amaaan kapatırım ben onu 1 aya150 tl yatırmıştım 170 oldu:) alsat yaptım ama karımı alamadan düşmüştü. Hatırlamıyorum fiyatlarını.
Haha sağolRakamı bende bilmiyorum vallahi canim bende bende 2 milyon adet var 450 tl filan atmıştım öyle bıraktım ben hiç al sat yapmıyorum evladiyelik birakmisim onu :)
Hayallah. Sabret ya bence ama ytdUygulamadaki her coin artarken, 2 si düşüyor,biri de benim ki yetti gayrı