coin alım satımı(binance-btc turk)

Yiyemeden işte maliyetine çıkmışlar, herkes kazanıyor da nerede duracagimizi kestiremiyoruz, kazanmısken daha çok kazanayım, yok zararı kurtarayım derken batıyoruz, kumar gibi bence , kazanıyorsun dahası için devam! Kaybediyorsun, ay bu sefer kazanayım da zararı kurtarayım! Boşver bence

Bunada şükür diyorum ben azından bozmam gerektiğini kari kaybedince anladım
Anaparadan olanda var çevremde çok

Bunada şükür diyorum ben azından bozmam gerektiğini kari kaybedince anladım
Anaparadan olanda var çevremde çok
Evet Allah korusun. Bir de ben bi uygulamanin sitesine yorumlara bakarken gördüm,biri benim aldığım coin hak yorum yapmış,ne zaman satsa, çıkıyormuymus ne, teknoloji oyunu gibi,sanki bana da öyle oluyor,terste bekliyorum bak, satınca ben zararına ya da aldığım fiyata. Bı bakıyorum cikiyo tırmanır gibi, sana da oluyor mu,birisi bilgisayar programlanmis gibi yazmış ,bana mı öyle geliyor.

Yiyemeden işte maliyetine çıkmışlar, herkes kazanıyor da nerede duracagimizi kestiremiyoruz, kazanmısken daha çok kazanayım, yok zararı kurtarayım derken batıyoruz, kumar gibi bence , kazanıyorsun dahası için devam! Kaybediyorsun, ay bu sefer kazanayım da zararı kurtarayım! Boşver bence
Aynen duracağın yeri bilmen lazım. Ben ufak girdiğim için sıkıntı yapmıyorum. Olmadı bi karton sigara parası kaybettim derim diyorum. Ama insanlar öyle yapmıyor daha çok daha çok diyerek gidiyor.: (
Gibisi fazla galiba direk kumar.

Kazandik ama bozmadik izledik mali mal gibi 🥲
Anladım kısmet ama ya. Gerçekten iyi kazanmışsın. Ben maliyetine çıktım dediğini görmemişim 90bin kazandık ama yiyemedik gibi algıladım.
E bide durulcakmış, yükselirmiş öyle diyorlar. Dursaydınız, ana para da mı gitmiş olurdu yoksa dursaydık diyormusunuz.

Aynen duracağın yeri bilmen lazım. Ben ufak girdiğim için sıkıntı yapmıyorum. Olmadı bi karton sigara parası kaybettim derim diyorum. Ama insanlar öyle yapmıyor daha çok daha çok diyerek gidiyor.: (
Gibisi fazla galiba direk kumar.
Evet ya dini konular yasak ama içime de sinmiyor. Altın vb onlardan da kazanamadım, nereden kazanicam ben ya :KK48:

Anladım kısmet ama ya. Gerçekten iyi kazanmışsın. Ben maliyetine çıktım dediğini görmemişim 90bin kazandık ama yiyemedik gibi algıladım.
E bide durulcakmış, yükselirmiş öyle diyorlar. Dursaydınız, ana para da mı gitmiş olurdu yoksa dursaydık diyormusunuz.
Maliyetine cikmasam su an kardaydim ben 10bin tane chz yi 16500 e bozdum kalsam simdi 30 binim vardi

Maliyetine cikmasam su an kardaydim ben 10bin tane chz yi 16500 e bozdum kalsam simdi 30 binim vardi
Bak işte. Doğru o zmn çıkılmıcak beklencek demeleri. Ytd demesem olmaz tabi.

Param 170tl oldu çıksam mı dursa mı acaba:)

23-24 gündür satmadım hâlâ zarar çıkmıyor, sabredemicem daha fazla, yani 1 aya tamamlayıp saticam , yetti ya

H hamis baksana shib mi ne? Yüzde bilmem ne çıkmis ya, onun tanesi kaç ya bı okusana çok merak ediyorum, rakamı okuyamıyorum,

150 tl yatırmıştım 170 oldu:) alsat yaptım ama karımı alamadan düşmüştü. Hatırlamıyorum fiyatlarını.
Haha,ben de yanlışlıkla satıp 6.000 zarar yapmıştım ya, bugün 150 TL kazandım başka coin alip satarak, 6.000-150 TL zarar, 🤦 bu ne ya,kâr yok,zarar diz boyu 💃💃amaaan kapatırım ben onu 1 aya💃💃😄😁

H hamis baksana shib mi ne? Yüzde bilmem ne çıkmis ya, onun tanesi kaç ya bı okusana çok merak ediyorum, rakamı okuyamıyorum,
Rakamı bende bilmiyorum vallahi canim bende bende 2 milyon adet var 450 tl filan atmıştım öyle bıraktım ben hiç al sat yapmıyorum evladiyelik birakmisim onu :)

Rakamı bende bilmiyorum vallahi canim bende bende 2 milyon adet var 450 tl filan atmıştım öyle bıraktım ben hiç al sat yapmıyorum evladiyelik birakmisim onu :)
Haha sağol 😍

Uygulamadaki her coin artarken, 2 si düşüyor,biri de benim ki:KK51: yetti gayrı:KK34:

X