coin alım satımı(binance-btc turk)

Piyasa bir durgun bugünlerde.
Dün kuyumculara gittim .kimsecikler yoktu. Bir ara nasıl kalabalıktı.

Coinlerden intihar edenleri duyuyorum. Bir-kac hafta önce bir kişi daha intihar etmişti.
Tüm birikimini yatırmış, coin düşünce de dayanamamis
Borç para kredi geçim parası ve acil lazım olabilecek parayla yatırım yapanlar batıyor hep. Ben de zarardayım borsadan ama satmayacağım için çok üzülmüyorum nasılsa çıkar. O para lazım olsaydı batmıştım asıl o zaman

Piyasa bir durgun bugünlerde.
Dün kuyumculara gittim .kimsecikler yoktu. Bir ara nasıl kalabalıktı.

Coinlerden intihar edenleri duyuyorum. Bir-kac hafta önce bir kişi daha intihar etmişti.
Tüm birikimini yatırmış, coin düşünce de dayanamamis

O marjin islem yapmistir pure, teknik bilmeden, icerden anaparani cekip karla devam etmeden marjine dalip paranin tamamini kaybediyorlar. 10 dolarla bile islem acamazsin perisan olursun piyasada milyon dolarlar dönüyor sana 100 bin koyup bilmem kacx aldirirlarmi?
Yazik etmis kendine ailesine geride kalanlar perisan olmustur.. kimbilir kimden duydu..

Borç para kredi geçim parası ve acil lazım olabilecek parayla yatırım yapanlar batıyor hep. Ben de zarardayım borsadan ama satmayacağım için çok üzülmüyorum nasılsa çıkar. O para lazım olsaydı batmıştım asıl o zaman

Marjin islem yapilirsa tamamini kaybederler ceycey karsiliginda coinde kalmaz deger dusmesi gibi degil.

Ben kripto teknolojisine hayranim ya.
O dususlerde bile sıkıstıgımda destek direnc arasi alsat yapip farki cektim kazanmak istersek firsat cok. Ama artik olay bambaska teknolojik boyutlarda.
Metaverse projesini inceleyin inanilmaz isler yapiliyor.
Dun Qnb bank bir kripto ile anlasti pilot ulke Turkiye olacak.
D

Ben coinden hiç anlamıyorum esila. Ama bu kadar riske hiçbir yatırımda girilmemeli.

Ztn bu bahsettigim kismi kumar yatirim degil
Ama ozellikle bahsettigim projeyi arastir. Kizina buyuk yatirim olur. Artik filmler gercek olacak cok yakin.
Ben ne ogrendiysem kendim ogrendim cok kaynak var.
En basindan beride teknolojisi ilgimi cekti. Bilmiyoruz ama aslinda bir cok alanda hayatimizin icinde. Internet altyapisini olusturan projeler var ama sanki tamamen hava bos gibi gozukuyor oyle degil

Ztn bu bahsettigim kismi kumar yatirim degil
Ama ozellikle bahsettigim projeyi arastir. Kizina buyuk yatirim olur. Artik filmler gercek olacak cok yakin.
Ben ne ogrendiysem kendim ogrendim cok kaynak var.
En basindan beride teknolojisi ilgimi cekti. Bilmiyoruz ama aslinda bir cok alanda hayatimizin icinde. Internet altyapisini olusturan projeler var ama sanki tamamen hava bos gibi gozukuyor oyle degil
Çok battım borsada son 1 aydır hele bugün daha da batıyorum. 5 bine dayanmış zararım karı geçç😡harcasaydım daha iyiydi

Çok battım borsada son 1 aydır hele bugün daha da batıyorum. 5 bine dayanmış zararım karı geçç😡harcasaydım daha iyiydi

Ben coinden cektigim karlar ile temettuye basladim aliyorum ve kapatiyorum simdilik 2 hisse biriktirdim biri asil, digeri ucuz ama verim yuksek yedek akce gibi. 3. De 2021 icin verim yuksek beklentisi var onu sectim artik ona baslayacagim. Bana biraz gelir getirsin emekli etmesede olur.
Borsa en guzel gecen yil kazandirmis galiba. Al sat mantigini sevmedim ama uzun vade biraz alacagim, zaten kar ile aliyorum maliyetim yok beklesin.
Dolar veya altindada alsat yapabilirsin benim vaktim olmuyor.
Aselsan kasimda temettu verecek ordan gelir olur ne kdr var?

E Esila09 hiç anlamam bende coinden. Bahsettigin teknik kelimeler çok çok uzak.
Çoğu kişinin bunları bilmeden piyasada dolaştığını dusunuyorum

E Esila09 hiç anlamam bende coinden. Bahsettigin teknik kelimeler çok çok uzak.
Çoğu kişinin bunları bilmeden piyasada dolaştığını dusunuyorum

Pure ozellikle metaverse projesini incele sen yaparsin alma ama incele ogrenmis ol daha cok yeni hani buralar dutluktu derler ya öyle.
Cogu kisi dolar bazinda bile islem yapmiyor oysa bizim ulkemizde bakiyeler durdugu yerde artti cok yanlis.

Ben coinden cektigim karlar ile temettuye basladim aliyorum ve kapatiyorum simdilik 2 hisse biriktirdim biri asil, digeri ucuz ama verim yuksek yedek akce gibi. 3. De 2021 icin verim yuksek beklentisi var onu sectim artik ona baslayacagim. Bana biraz gelir getirsin emekli etmesede olur.
Borsa en guzel gecen yil kazandirmis galiba. Al sat mantigini sevmedim ama uzun vade biraz alacagim, zaten kar ile aliyorum maliyetim yok beklesin.
Dolar veya altindada alsat yapabilirsin benim vaktim olmuyor.
Aselsan kasimda temettu verecek ordan gelir olur ne kdr var?
Aselsan 19 bin tl lik var ben de. En çok onu almıştım.

Merhaba ya ben de altından şanslı olamadım , en yükseklerden almışım , 500 e nerdeyse, 1 seneyi geçti , Haziran'da 527 oldu ama yine indi , aslında yükseliyordu hep , 1 seneyi geçkin param mahfoldu, üzgünüm
Ben geçen yükseldiğinde sattım vadeliye koydum.
172yi görmüştüm coinde aslında sattım sonra geri aldım o da düştü.😄 sende coin var mı?

Evet evet biliyorum bu ara öyle de geçen sene mesela ne kazandık bilmiyorum😄
Geçen sene iyi kazandık biz borsa çok iyiydi son 7 8 aydır ha bire düşüyor geçen ay yükseldi umutlandık ama gene dibi boyladı. Satmayıp bekleyeceğiz napalım😀

Ben geçen yükseldiğinde sattım vadeliye koydum.
172yi görmüştüm coinde aslında sattım sonra geri aldım o da düştü.😄 sende coin var mı?
Vadeli yapmıyorum ben faiz... 172 yi kaçtan alıp gördün? Var ama iniyor 😬😬

X