coin alım satımı(binance-btc turk)

Avax miydi şu son günlerde çok artan? Ben ona girmedim ya dogedan aldım çünkü ağzımın payını 🤓 çok artan şeylere girmiyorum artık ders oldu. Artınca satıyorum düşünce alıyorum ya sabır çeke çeke bekliyorum resmen. Solana aldım ben ya da solona neyse işte sol diyelim kısaca :) 2 tane almıştım tanesini 580 den iki günde 500 lira geldi karı bozdum ana parayı bıraktım içerde. Artık kar gördüm mü alıp kaçıyorum valla su son düşüşler beni fıtık etti. Ufak ufak alıp harçlık yapıyorum yüklü girmeye korkar oldum. Ada'dan cokkk ümitliyim ama o da düşmüyor ki alayım :KK43:
Evet artanlar da yanıltıyor ya, ben korkudan dediğim gibi öyle uzun nerde bekleyemiyorum
Bir de bir arkadaşım paranı nakitte tl olarak tutma değer kaybeder dolar olarak tut alırken de dolar olarak al dedi. Onu bi düşünücem ama bu sefer de kesin dolar düşer ben alınca😑 başka sağlam bir yurtdışı kaynaktan yakında euro düşecek diye duydum. Adamlar çok yüklü araç almışlar Rusya bağlantılı. Euro ile çalışıyorlarmis şimdiden almışlar hemen yüksek diye euro. Euro düşerse dolar da düşer muhtemelen. Ama kimseye güvenemiyorum ne olacağını kimse kestiremiyor çünkü artık. Nakitte beklemek daha güvende hissettiriyor şu sıra. Son düşüşte neredeyse 3 ay hesabıma bir kere bile girip bakmadım tabloyu görmemek için. Şifremi unutmuşum o derece 😂 yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum travma oldu. Trade olaylarını bile unutmuşum. Millete akıl veriyordum şimdi sağdan soldan taktik kovalıyorum 🥲
Sağol canım upuzun yazmışsın , ben hâlâ zarardayim amann, kalsın bakalım nolcak

Komik falan değil yatırım yatırımdır. Bak mesela 2020 Aralık ayında ya da bu yılın ocak ayında 150 liralık ada alsaydın ve elinde tutsaydın 150 lira 3000 lira olmuştu en az. Ben artık ada, eth ve sol dışında bir şeye pek bulasmayi düşünmüyorum. Elimde zararda olduğum doge ve eos var. Aslında zarar derken ada sağolsun bunlardaki zararimi çıkardı ama o kadar sene uğraş bktirktir kara geçemeyince hala kendimi zararda sayıyorum. Adadan aldığım kar boşa gitmiş gibi oldu çünkü. Eth iyi bir yatırım al sat için uygun mu bilmiyorum şu an elimde yok bir ara almıştım karla satıp doge belasına bulaştım. Eline geçen bir sonraki miktarı ada ya da sol alarak da değerlendirebilirsjn ama ytd 🤗
Evet haklısın yatırım yatırım ama milletten 20 40 binleri duyunca benim 150tl komik kaldı diye düşündüm😄 bakalım belki 500e kadar yatırabilirim üstünü riske atmam. Altında kaç senedir yrinde saydı zarara girdi param bari 150yi artırıyım dedim:) başka coinlere de şimdilik girmeyi düşünmüyorum. Sen ne kadar yatırım yaptın:)

57 yaşındaki teyzemi bile bulaştırdım bu işlere :KK45: geçen 2 tane çeyrek altını varmış konuşuyorduk. Dedim o iki çeyrek altını aldığında ada alsaydın şu an 20x olmuştu. Gözleri yerinden çıkacak gibi oldu, dedi bana hemen hesap aç 😂 açtık ve pusuya yatmış bir şekilde ada'nin düşmesini bekliyoruz :dua:
İşte her zaman yükselmiyor, yatırdığını kaybetme olasılığı da var her zaman.
Arabamızı yenilemek istiyorum altını bozup yapma diyorlar o kadar sıtkım sıyrıldı altından :))

İşte her zaman yükselmiyor, yatırdığını kaybetme olasılığı da var her zaman.
Arabamızı yenilemek istiyorum altını bozup yapma diyorlar o kadar sıtkım sıyrıldı altından :))
Merhaba ya ben de altından şanslı olamadım , en yükseklerden almışım , 500 e nerdeyse, 1 seneyi geçti , Haziran'da 527 oldu ama yine indi , aslında yükseliyordu hep , 1 seneyi geçkin param mahfoldu, üzgünüm

500 olsa da şimdi, o satış işte , alış ta 500 u görsem aynı fiyattan satarım belki de, yazık oldu ya, bu gidişle 1,5 sene olacak bitti param durdugu yerde

Merhaba ya ben de altından şanslı olamadım , en yükseklerden almışım , 500 e nerdeyse, 1 seneyi geçti , Haziran'da 527 oldu ama yine indi , aslında yükseliyordu hep , 1 seneyi geçkin param mahfoldu, üzgünüm
Çıkacak altın satmayın bekleyin. Diğer yatırımların durumu daha kötü borsa mesela battıkça batıyoruz

500 olsa da şimdi, o satış işte , alış ta 500 u görsem aynı fiyattan satarım belki de, yazık oldu ya, bu gidişle 1,5 sene olacak bitti param durdugu yerde

co,nler beni de mahvetti
1200 usdem tam tamına 600 yarı yarıya
shib çıkmış sanırım bir ara
artık vazgeçtim hepsinden
ana paramı yakalıyım satıcam :KK43:

Çıkacak altın satmayın bekleyin. Diğer yatırımların durumu daha kötü borsa mesela battıkça batıyoruz
Biraz daha bekleyeyim, coin almıştım iyi gidiyordum, yarım sene oldu nerdeyse, al sat yapıyordum, 2-3 bin civarı kazandım, yani güvenip uzun süre bekletemiyordum, neyse dün öyle bi yanlışlık yaptım ki sorma 6.000 TL zararına gitti yaa durduk yere, bak naaptim, bin TL lik almistim en son, onu al sat yapıyordum derken, aynı coinden satış emrim de vardı, sen git, onu sat dalgınlık la :KK43: iki tane var ya aynı coinden, miktar farklı , ben gittim miktara bakmadan emir vermeyeyim mi :KK43: coin aynı ya, aah ahh gitti onca emek :KK43:

Biraz daha bekleyeyim, coin almıştım iyi gidiyordum, yarım sene oldu nerdeyse, al sat yapıyordum, 2-3 bin civarı kazandım, yani güvenip uzun süre bekletemiyordum, neyse dün öyle bi yanlışlık yaptım ki sorma 6.000 TL zararına gitti yaa durduk yere, bak naaptim, bin TL lik almistim en son, onu al sat yapıyordum derken, aynı coinden satış emrim de vardı, sen git, onu sat dalgınlık la :KK43: iki tane var ya aynı coinden, miktar farklı , ben gittim miktara bakmadan emir vermeyeyim mi :KK43: coin aynı ya, aah ahh gitti onca emek :KK43:
Ben altın yükselince 522 den satıp hepsini borsaya yatırdım 37500 tl idi. Karı geç gün gün battım param 33 binlere dayandı.

Ankee Ankee sorma, aslında az kazanıp çıkmak lazım ama işte beceremedik, shib çok kusuratli, o TL mi kuruş mu yaa?

Ben altın yükselince 522 den satıp hepsini borsaya yatırdım 37500 tl idi. Karı geç gün gün battım param 33 binlere dayandı.
Benim de o civarlarda, Haziran'da 520 küsúr oldu ya işte o zamanlar yükseldiğinde sattın herhalde, koca yıl insan kuruş kâr etmez mi dimi, 1 seneyi gecgin kuruş kâr edemeyeceğime ben de biraz coin aldım, dün ki yanlışlık olmasa iyiydi, senin borsa dediğin kağıt mi yoksa coin mi?

yükselecek yükselecek dediğim hisseyi çekip coine yatırmıştım
o hisse hala düşüşte
o ara eşim oynadı hep coinlerle doge coinden 10 bine 35 bin kazandık
sanırım insan hayatında 1 kere olabilecek bir şey bize oldu ve bitti :KK70:

Benim de o civarlarda, Haziran'da 520 küsúr oldu ya işte o zamanlar yükseldiğinde sattın herhalde, koca yıl insan kuruş kâr etmez mi dimi, 1 seneyi gecgin kuruş kâr edemeyeceğime ben de biraz coin aldım, dün ki yanlışlık olmasa iyiydi, senin borsa dediğin kağıt mi yoksa coin mi?
Borsa hisse senetleri. Aselsan ford dagi kontrolmatik migros hektaş bir iki daha hepsi battı.

sanırım insan hayatında 1 kere olabilecek bir şey bize oldu ve bitti :KK70:

bu arada tabi millet 1 koyup 10 alıyor öylesi asla bizi vurmaz.
ben hayatımda ilk böyle yüksek bir kazanış yaşıyorum
hani altın/dolar uzun vadede kazanıyorsun zaten ama o da enflasyonla baş edecek kadar kazanıyorsun birikim.
Bu piyango gibi geldi bize.

bu arada tabi millet 1 koyup 10 alıyor öylesi asla bizi vurmaz.
ben hayatımda ilk böyle yüksek bir kazanış yaşıyorum
hani altın/dolar uzun vadede kazanıyorsun zaten ama o da enflasyonla baş edecek kadar kazanıyorsun birikim.
Bu piyango gibi geldi bize.
Sevindim adınıza eskiden biz de borsadan günde 2000 3000 alıyorduk ama son 1 yıldır herşey kötü ne alırsan elinde patlıyor fakirleştikçe fakirleşiyoruz😅

Borsa hisse senetleri. Aselsan ford dagi kontrolmatik migros hektaş bir iki daha hepsi battı.
Ay yaa aselsanı da duymuştum,çıkma ihtimali yok mu ya, komple gitmez inşaallah,bu ne yaa nerden kazanicaz biz, coin o kadar çıkıyor ki reklamlarda acayip yaygınlaştı , ben duyali 1 sene olmamıştır, acayip rağbet oldu reklam sayesinde, ondan mı kazandırmıyor ne, piyasa düştü 😬

Ay yaa aselsanı da duymuştum,çıkma ihtimali yok mu ya, komple gitmez inşaallah,bu ne yaa nerden kazanicaz biz, coin o kadar çıkıyor ki reklamlarda acayip yaygınlaştı , ben duyali 1 sene olmamıştır, acayip rağbet oldu reklam sayesinde, ondan mı kazandırmıyor ne, piyasa düştü 😬
Yok coinlerle pek ilgisi yok. Çıkar mutlaka hlsseler ama ne zaman belli değil. Az bir dolarım vardı senelerdir bir iner bir çıkar ordan da kar edilmiyor artık. Elimizde ki paranın değerini koruyabilsek o da yeter

Yok coinlerle pek ilgisi yok. Çıkar mutlaka hlsseler ama ne zaman belli değil. Az bir dolarım vardı senelerdir bir iner bir çıkar ordan da kar edilmiyor artık. Elimizde ki paranın değerini koruyabilsek o da yeter
Evet,değerini korusak yeticek, şu altın 520 olsa ben de korucam değeri,
Normalde birşeye pahalı demem,şu 1-2 senedir hayatıma girdi pahalı kavramı,
15 TL lik ürün bile nerdeyse 40 olmuş vaziyette, maaşımı biriktirdim,eşimin maaşı ile evi gecindirirdik, şimdi benim maaşın da çeyreği kalıyordur, gerçi çocuk yoktu,iki bebek ustuste oldu, bez ve mama zaten düşün

Piyasa bir durgun bugünlerde.
Dün kuyumculara gittim .kimsecikler yoktu. Bir ara nasıl kalabalıktı.

Coinlerden intihar edenleri duyuyorum. Bir-kac hafta önce bir kişi daha intihar etmişti.
Tüm birikimini yatırmış, coin düşünce de dayanamamis

X