- 12 Ağustos 2021
- 574
- 629
Evet artanlar da yanıltıyor ya, ben korkudan dediğim gibi öyle uzun nerde bekleyemiyorumAvax miydi şu son günlerde çok artan? Ben ona girmedim ya dogedan aldım çünkü ağzımın payını çok artan şeylere girmiyorum artık ders oldu. Artınca satıyorum düşünce alıyorum ya sabır çeke çeke bekliyorum resmen. Solana aldım ben ya da solona neyse işte sol diyelim kısaca :) 2 tane almıştım tanesini 580 den iki günde 500 lira geldi karı bozdum ana parayı bıraktım içerde. Artık kar gördüm mü alıp kaçıyorum valla su son düşüşler beni fıtık etti. Ufak ufak alıp harçlık yapıyorum yüklü girmeye korkar oldum. Ada'dan cokkk ümitliyim ama o da düşmüyor ki alayım
Sağol canım upuzun yazmışsın , ben hâlâ zarardayim amann, kalsın bakalım nolcakBir de bir arkadaşım paranı nakitte tl olarak tutma değer kaybeder dolar olarak tut alırken de dolar olarak al dedi. Onu bi düşünücem ama bu sefer de kesin dolar düşer ben alınca başka sağlam bir yurtdışı kaynaktan yakında euro düşecek diye duydum. Adamlar çok yüklü araç almışlar Rusya bağlantılı. Euro ile çalışıyorlarmis şimdiden almışlar hemen yüksek diye euro. Euro düşerse dolar da düşer muhtemelen. Ama kimseye güvenemiyorum ne olacağını kimse kestiremiyor çünkü artık. Nakitte beklemek daha güvende hissettiriyor şu sıra. Son düşüşte neredeyse 3 ay hesabıma bir kere bile girip bakmadım tabloyu görmemek için. Şifremi unutmuşum o derece yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum travma oldu. Trade olaylarını bile unutmuşum. Millete akıl veriyordum şimdi sağdan soldan taktik kovalıyorum