- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
O binance tr de yok demi ne kullanıyosun şimdi?Ben troy almayi düşünüyorum kizlar ytd
İyi takip ettiysen olabilir tabi. Bende bi kaç tanesine gözüm kayıyo bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O binance tr de yok demi ne kullanıyosun şimdi?Ben troy almayi düşünüyorum kizlar ytd
Sağol ama para yetmiyor , sağolsun aldığım coin gittikçe düşüyor, satmicam ya bıktım zararına satmaktan, 50,000 giderse gitsin, tövbe ya... Bir daha da imkansız almam bu kadar.ufak alicam alırsamBen troy almayi düşünüyorum kizlar ytd
Doğru ya ben de görmedimO binance tr de yok demi ne kullanıyosun şimdi?
Sabır edersen kazanırsın.. Sabır işi..Sağol ama para yetmiyor , sağolsun aldığım coin gittikçe düşüyor, satmicam ya bıktım zararına satmaktan, 50,000 giderse gitsin, tövbe ya... Bir daha da imkansız almam bu kadar.ufak alicam alırsam
Peki coinin tamamen yok olma ihtimali var mı , ya da uygulamanın çökmesi? Zaten beni stres yapan da en çok bu!Sabır edersen kazanırsın.. Sabır işi..
Binance mi kullanıyorsun?Peki coinin tamamen yok olma ihtimali var mı , ya da uygulamanın çökmesi? Zaten beni stres yapan da en çok bu!
Sağol kuzum aminAybush Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet, başka uygulama Lara da baktım, bu uygulama basit ve rahat geldiBinance mi kullanıyorsun?
O zaman hiç korkma.. Parana birşey olmaz.. Sağlam şirket bende Binance kullanıyorumEvet, başka uygulama Lara da baktım, bu uygulama basit ve rahat geldi
Sagol inşallah bakalımO zaman hiç korkma.. Parana birşey olmaz.. Sağlam şirket bende Binance kullanıyorum
Borsa işi sabır işidir ben alt coinler den alıp kenara atıyorum..Sagol inşallah bakalım
Sabir ama bak borsa dediğin bankadan hesap açıyorsun ya, kağıt,lot falan diyorlar, ama bu da borsa da, sanal para ne kadar güvenilir ki, t ile başlayan şirket sahibi nasıl kaçmıştı ki ünlüler reklamını yapıyordu, yani riskli görüyorum ben,yoksa kazanmak istemez miyim, altın ya da dövizde da o korkuyu yaşamıyorsunBorsa işi sabır işidir ben alt coinler den alıp kenara atıyorum..
Binance sağlam şirket korkma. Keşke küçük paralarla başlasaydın.. Mesela 500 tl gibi.. Binance ben güveniyorum Türkiye temsilciliği var ve merkez bankası ile iş birliği var.Sabir ama bak borsa dediğin bankadan hesap açıyorsun ya, kağıt,lot falan diyorlar, ama bu da borsa da, sanal para ne kadar güvenilir ki, t ile başlayan şirket sahibi nasıl kaçmıştı ki ünlüler reklamını yapıyordu, yani riskli görüyorum ben,yoksa kazanmak istemez miyim, altın ya da dövizde da o korkuyu yaşamıyorsun
Bende halt ettim sabah sabah 170ti sabah 163e bozdum yanlışlıkla şimdi de busd aldım. Busd çevirecek bir coin bulmam lazım. Düşenlerden birine yatırsammı. Hatta para mı eklesem diye dürtülüyorumDoğru ya ben de görmedim
SağolBinance sağlam şirket korkma. Keşke küçük paralarla başlasaydın.. Mesela 500 tl gibi.. Binance ben güveniyorum Türkiye temsilciliği var ve merkez bankası ile iş birliği var.
Allah'tan çok yatirmamissin busd denedim ama izin vermemişti, yapamadım herhaldeBende halt ettim sabah sabah 170ti sabah 163e bozdum yanlışlıkla şimdi de busd aldım. Busd çevirecek bir coin bulmam lazım. Düşenlerden birine yatırsammı. Hatta para mı eklesem diye dürtülüyorum
Yaa yatırsaydım daha çok kazanmıştımm neyse sağlık olsuun:)Allah'tan çok yatirmamissin busd denedim ama izin vermemişti, yapamadım herhalde
Ben de anlamadım,denerim yine TL ye geçebilirsemYaa yatırsaydım daha çok kazanmıştımm neyse sağlık olsuun:)
Valla tryden busda tıkladım al dedim aldı. Sen neden yapamadın acaba?
Binance global kullanıyorum canimO binance tr de yok demi ne kullanıyosun şimdi?