coin alım satımı(binance-btc turk)

Kızlar eos ve doge'da terste kalan var mı aranızda sarılıp ağlayalım 🥲 doge neyse ama eos 2 ileri 8 geri yaparak fıtık etti gerçekten ya ve eminim ben sattığım gün ath yapacak 😑 şu sıralar borsa ve kriptolarda aşırı bir basiret bağlanması yaşıyorum. Son ayımsı düşüşten sonra koptum daha da toparlayamadim. Ada'da kar ediyordum uzun vadede hiç satmadım satmayı da düşünmüyordum. 21lere gelince sattım parça parça. 19 ve altına düşünce geri almaktı planım. O da düşmüyor 🤦🏻‍♀️ sizde durumlar nasıl

Kızlar eos ve doge'da terste kalan var mı aranızda sarılıp ağlayalım 🥲 doge neyse ama eos 2 ileri 8 geri yaparak fıtık etti gerçekten ya ve eminim ben sattığım gün ath yapacak 😑 şu sıralar borsa ve kriptolarda aşırı bir basiret bağlanması yaşıyorum. Son ayımsı düşüşten sonra koptum daha da toparlayamadim. Ada'da kar ediyordum uzun vadede hiç satmadım satmayı da düşünmüyordum. 21lere gelince sattım parça parça. 19 ve altına düşünce geri almaktı planım. O da düşmüyor 🤦🏻‍♀️ sizde durumlar nasıl
Doge zamanında çok kazandırmış duyduğumuz gibi ama şimdiyi bilmiyorum, ben de anca zarar kapattım, satınca çıkıyodu benimkilerde , şimdi korkudan vur kaç yapıyorum

Doge zamanında çok kazandırmış duyduğumuz gibi ama şimdiyi bilmiyorum, ben de anca zarar kapattım, satınca çıkıyodu benimkilerde , şimdi korkudan vur kaç yapıyorum
Ben de öyle yapmaya başladım. Ada'ya vurdum kaçtım 19.50 -21.40 arasi kısım kısım sattım düşmesini bekliyorum bugün 22 lere düşmüş 25'ten takip ediyorum bakalım doge ve eostan kurtulmam lazım. O kadar uğraşıp emek verip bir yerden kazaniyorsun sonra başka yerde ufak bir hata yüzünden sıfırlanıyor her şey. Artık risk almadan devam edicem

Ben de öyle yapmaya başladım. Ada'ya vurdum kaçtım 19.50 -21.40 arasi kısım kısım sattım düşmesini bekliyorum bugün 22 lere düşmüş 25'ten takip ediyorum bakalım doge ve eostan kurtulmam lazım. O kadar uğraşıp emek verip bir yerden kazaniyorsun sonra başka yerde ufak bir hata yüzünden sıfırlanıyor her şey. Artık risk almadan devam edicem
Valla doğru , bı zararı kurtarayım derken kazandıkların gidiyor , hop başa dön, aylarca anca zarar çıkaracaktim ki yine ucundan gitti, ben de eth nerdeyse 1 aydır çıkıyordu , ben 100-200 kazandin düşünsene , (zararım çıkmaya yakındı onu sayma)nerdeyse 10.000 TL kazanırdim, 1 aydır çıkıyor dedim yine çıkar bekleyeyim tersten çıkmayı , ne oldu bak, nerdeyse 10 gün bekledim, benim aldığım fiyata gelmedi , sattım gitti emekler , 1_2 güne benin aldigim fiyata gelmesin mi, iyi de günlerce bekledim, nasıl denk geliyor anlamıyorum, 2.000 zararla çıkmasam aylarca terste kalmaktan korktum,

Valla doğru , bı zararı kurtarayım derken kazandıkların gidiyor , hop başa dön, aylarca anca zarar çıkaracaktim ki yine ucundan gitti, ben de eth nerdeyse 1 aydır çıkıyordu , ben 100-200 kazandin düşünsene , (zararım çıkmaya yakındı onu sayma)nerdeyse 10.000 TL kazanırdim, 1 aydır çıkıyor dedim yine çıkar bekleyeyim tersten çıkmayı , ne oldu bak, nerdeyse 10 gün bekledim, benim aldığım fiyata gelmedi , sattım gitti emekler , 1_2 güne benin aldigim fiyata gelmesin mi, iyi de günlerce bekledim, nasıl denk geliyor anlamıyorum, 2.000 zararla çıkmasam aylarca terste kalmaktan korktum,
monicatak monicatak :KK64:

Hala ada'nin düşmesini bekliyorum, o da düşmek için benim almamı bekliyor kesin :KK53: doge'daki parama dokunmak istemiyorum bir pump daha gelecek diye hissediyorum çünkü artık sabırlı davranıyorum. Eos çok fena kilitledi beni ona aşırı sinir oluyorum bir de xrp ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Ada istediğim fiyata gelirse eosu zararina bozup girerim çünkü fıtık etti aylarca hiç canı yokmuş eos'un. Sende neler var?

Hala ada'nin düşmesini bekliyorum, o da düşmek için benim almamı bekliyor kesin :KK53: doge'daki parama dokunmak istemiyorum bir pump daha gelecek diye hissediyorum çünkü artık sabırlı davranıyorum. Eos çok fena kilitledi beni ona aşırı sinir oluyorum bir de xrp ama biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Ada istediğim fiyata gelirse eosu zararina bozup girerim çünkü fıtık etti aylarca hiç canı yokmuş eos'un. Sende neler var?
Axak mi ne, yazamadım, var ya hep aynı gün nerdeyse 100 TL artıyor diye düşmesini bekleyip aldım ki hep yüksekten az alıp idare ederdim, neyse aldım, ne hikmetse ben aldım diye artmadi, düştü ama bu sefer ben de beklicem, ayı dönemine girmesinler de 😁 bı de vet var çok uygun diye aldım

150 ile eth. Girdim bakalım. Al sat mı yapmalı unutmalı mı onu düşünüyorum. Komik rakam ama kimse 500 yapamazsın diyemez🤪😂

Eth USD olan dimi ? Dolar olarak aldığında satabiliyo musun direkt yoksa çeviri mi oluyor?
Eth try görünüyor. Henüz satmadım tl olarak almıştım. Karar verirsem al sat yapmaya görücem o zaman nasıl oluyor:) he ama usd olmadığı için gene göremem sanırım.

Axak mi ne, yazamadım, var ya hep aynı gün nerdeyse 100 TL artıyor diye düşmesini bekleyip aldım ki hep yüksekten az alıp idare ederdim, neyse aldım, ne hikmetse ben aldım diye artmadi, düştü ama bu sefer ben de beklicem, ayı dönemine girmesinler de 😁 bı de vet var çok uygun diye aldım
Avax miydi şu son günlerde çok artan? Ben ona girmedim ya dogedan aldım çünkü ağzımın payını 🤓 çok artan şeylere girmiyorum artık ders oldu. Artınca satıyorum düşünce alıyorum ya sabır çeke çeke bekliyorum resmen. Solana aldım ben ya da solona neyse işte sol diyelim kısaca :) 2 tane almıştım tanesini 580 den iki günde 500 lira geldi karı bozdum ana parayı bıraktım içerde. Artık kar gördüm mü alıp kaçıyorum valla su son düşüşler beni fıtık etti. Ufak ufak alıp harçlık yapıyorum yüklü girmeye korkar oldum. Ada'dan cokkk ümitliyim ama o da düşmüyor ki alayım :KK43:

Bir de bir arkadaşım paranı nakitte tl olarak tutma değer kaybeder dolar olarak tut alırken de dolar olarak al dedi. Onu bi düşünücem ama bu sefer de kesin dolar düşer ben alınca😑 başka sağlam bir yurtdışı kaynaktan yakında euro düşecek diye duydum. Adamlar çok yüklü araç almışlar Rusya bağlantılı. Euro ile çalışıyorlarmis şimdiden almışlar hemen yüksek diye euro. Euro düşerse dolar da düşer muhtemelen. Ama kimseye güvenemiyorum ne olacağını kimse kestiremiyor çünkü artık. Nakitte beklemek daha güvende hissettiriyor şu sıra. Son düşüşte neredeyse 3 ay hesabıma bir kere bile girip bakmadım tabloyu görmemek için. Şifremi unutmuşum o derece 😂 yeni yeni toparlanmaya çalışıyorum travma oldu. Trade olaylarını bile unutmuşum. Millete akıl veriyordum şimdi sağdan soldan taktik kovalıyorum 🥲

150 ile eth. Girdim bakalım. Al sat mı yapmalı unutmalı mı onu düşünüyorum. Komik rakam ama kimse 500 yapamazsın diyemez🤪😂
Komik falan değil yatırım yatırımdır. Bak mesela 2020 Aralık ayında ya da bu yılın ocak ayında 150 liralık ada alsaydın ve elinde tutsaydın 150 lira 3000 lira olmuştu en az. Ben artık ada, eth ve sol dışında bir şeye pek bulasmayi düşünmüyorum. Elimde zararda olduğum doge ve eos var. Aslında zarar derken ada sağolsun bunlardaki zararimi çıkardı ama o kadar sene uğraş bktirktir kara geçemeyince hala kendimi zararda sayıyorum. Adadan aldığım kar boşa gitmiş gibi oldu çünkü. Eth iyi bir yatırım al sat için uygun mu bilmiyorum şu an elimde yok bir ara almıştım karla satıp doge belasına bulaştım. Eline geçen bir sonraki miktarı ada ya da sol alarak da değerlendirebilirsjn ama ytd 🤗

57 yaşındaki teyzemi bile bulaştırdım bu işlere :KK45: geçen 2 tane çeyrek altını varmış konuşuyorduk. Dedim o iki çeyrek altını aldığında ada alsaydın şu an 20x olmuştu. Gözleri yerinden çıkacak gibi oldu, dedi bana hemen hesap aç 😂 açtık ve pusuya yatmış bir şekilde ada'nin düşmesini bekliyoruz :dua:

X