Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trend takip etmelisiniz, yukselis trendemi yoksa kirildimi hangi noktada zarar ne kdr satip ne alacaksiniz hepsi onemli.Nerdeyse 1 aydır her gün çıkıp inen coine bu sefer güvendim ve satmicam dedim, 5 gündür bekledim, hep çıkan, şimdi indi, yine zararına emir verdim,
Bu şanssızlık değil de ne,
Evet çok risk, ki aylarca milyarlarca inmesi var, çok stres ayrıca , yok olma ihtimali de var, bin zararla satmak üzereyim, 3_5 bin zararı göze alamam,Trend takip etmelisiniz, yukselis trendemi yoksa kirildimi hangi noktada zarar ne kdr satip ne alacaksiniz hepsi onemli.
Bir coin 1 ayda 14x yapti mesela, indi cikti, alinirmi tercih meselesi ama cok riskli
Evet çok risk, ki aylarca milyarlarca inmesi var, çok stres ayrıca , yok olma ihtimali de var, bin zararla satmak üzereyim, 3_5 bin zararı göze alamam,
Herkesin aldığı bı coin vardi yaa 3 buçuk TL kusurlerdeydi en son.Aylarca 1 küsür TL lerde gezdi, garantisi olsa herkes alır
Anlıyorum, araştırma ve emek lazım daha çok, hallederiz inşaallahBu surecte ben egitim aldim biraz grafik okumayi ogrendim artik taramalarim yada tahminlerim daha kuvvetli sizde biraz uzerine duserseniz daha rahat edersiniz
Bu sistem cok vakit arastirma ve egitim istiyor haberi olan coinleri takip beklenti bitince elden cikarma btc nerede ne yapiyor hepsi bir is btc izin vermeden cogu yukselmez.
BTC hiç değerlendirmedim, ethrymHangi coin bu
Btc degerlendiriyormusun, btc fiyatina gore dusmemesi de bir kriter.
Grafik ne durumda?
Ma 200, rsi ne diyor?
BTC hiç değerlendirmedim, ethrym
Kısaltarak yazayım ,
Sıkıştı kaldı, zorluyor,
Evet sağolasin, gecmis grafiklere bakmıştım, nerdeyse 4 aydır , tek coinde 17.ooo TL terste bırakmış ki bikac coini olanı dusensene,Simdi bazi coinler yatirimliktir bazilari ayni zamanda kisa vade al sat icin degerlendirilir.
Once buna karar vermelisin
Btc babaysa etheryum anadir derler oyle bilinir. Ama grafik ne diyor biraz bak googleda yorumlar cikar. Ona gore stratejini degerlendirirsin. Birde giris yeride onemli tabi.
E Esila09 ayrıca tam 5 gün bekledim ya zararına satmak istemedim, taa yarım saat öncesine kadar bekledim, şimdi sattım diye çıkıyor, filmlerde olsa inanılmaz, bu kaçıncı yani, 1 olur 2 olur tamam da, ya şanssızlık ya da sistemsel bir şey, yani tekrar ediyorum , 1 aydır her ama her gün 1,500 kâr yaptıran, hadi dedim satmayayim, korkmayayim, sırf satmadım diye düzen bozuldu ve zararına gitti, hadi diyelim bu şanssızlık, peki üzerine 5 gün sabırla bekledim, bari zarar yapmayayım dedim, yine olmadı , e üstüne 3 ncü şans a bakar mısın, sattım ve yarım saat anca olucak, şak şak çıkmaya başladı, gerçekten normal bir durum diil, satmamla beraber şimdiden 500 TL ye yakın çıktı, benim istediğim 50 TL için beklemistim halbuki, gerçekten inanılmaz, ve nerdeyse hep böyle ,
Benim ki TRY olanı , haklısın ben de 4 küsür ay beklemistim bı kere sabırla, zararına bozunca yine tak tak artmıştı, bu kadar olur yaniBen bir coinde 3 aydir bekliyorum ki etheryum bambaska bir olay tum coinlerin anasidir gunlerce 1000 dolar kirsin diye beklemistik bu isin temeli sabirdir pisman olacaksan satma sattigin zaman pisman olma derim.
1 ay once 1755 dolarlardaydi simdi biraz dinlenmesi asagi yukari yapmasi normalki
Birde trade al sat strarejisi ve yatirim stratejin farkli olmali.
Merhaba hamis
Yaklaşık 2-3 aydır coinleri takip etmeyi bırakmıştım. Hep ters gidiyordu moralim bozuluyordu öylece bıraktım. Arkadaslar yükseldiğini söyleyince bu hafta uygulamayı tekrar indirdim. Zararım çıkmış ama 1 coinde hala %50 zarardayım kolay kolay yükselecek gibi de durmuyor. Hayırlısı bakalım hala dokunmayı düşünmüyorum. Piyasa biraz daha toparlayınca yeni alımlar yapacağım. Sende durumlar nasıl iyisindir umarım :)
Mrb, coinlerle tanisali 4 Aydır zarar kapatmakla geçti, 1_2 güne düze çıkarım, 50 kuruş dahi kârım olmadı.ben hepsini maliyetine bozmustum simdi btt ve holo var 2-3 bin kardayim :)
Dun tlm aldim sattim 30 usd kar verdi öyle yavaş gidiyorum:)
Ben subatta başlamıştım öyle güzel karlarim oldu ki ama bozmadim isteMrb, coinlerle tanisali 4 Aydır zarar kapatmakla geçti, 1_2 güne düze çıkarım, 50 kuruş dahi kârım olmadı.