Kızlar bebislerimin ikisi de yogun bakımdan çıktı:) dün yogun bakım dr'u emzirmem için beni çağırdı ilk kez, gözümün icine baka baka emmeye çalıştı erdemim (agzi burnu hortum dolu olduğu için esmemedi doğru dürüst) bende ona onu çok sevdiğimi, çok özlediğimi, artik dayanamadigimi gelmesini istediğimi söyledim...sabah yine çağırdılar makinadan çıkarmışlar sabaha karsı, dr sanki sihirli bı değnek degdi oğluna, oluyor boyle mucizeler dedi:) allahıma binlerce şükürler olsun, cok buyuk...haftasonuna doğru cikabilecekmisiz galiba:) hiç bir annenin eli boş kalmasın, darısı sabırla yavrularını yogun bakım kapılarında bekleyen tüm annelerin basına insallah...
Kızlar, Allah hepinizden razı olsun, iyi dilek ve desteginizi hiç esirgemediniz benden, dualarınızı hep yanımda hissettim, cok ama cok teşekkür ederim:) sırasıyla saglikla allahım hepinize bu güzel duyguyu nasip etsin inşallah, bende hepiniz icin dua ediyorum...
Not: dün ikisini birden verdiler göğsüme, bir arada emdiler, tarif edilemez super bı his:)
Merhaba kızlar sizleri çok özledim
Bu gün 26günlük olduk hala memeden ememiyoruz hala sütümü sağıyorum ve çok zor bir durum çünkü birbirilerinden farklı iki kişilik beyza m her öğün 70 cc içerken oğlum özgür biçarem 50cc yi anca bitiriyor kızım çok ağlıyor her gözünü açış bir çığlık babası yada ben mutlaka alıp şarkı söylüyoruz yoksa susmuyor ilk gafta 10cc içerlerdi ne çabuk değişiyorlar
Normaimi bilmiyorum ama kıIm 24saatte 450cc içerken oğlum 270lerde falan kalıtor ama oğlum iki haftada 400 gran almuş kızımsa 350gram almuş yani bilmiyorum sanırım çıok ağlıyor ondan mu böyle birdekızum göbek fıtığı olmuş ikisindede hırıltı var o yüzden serum fizyoloji verdi doktor kullanıyoruz ama hala geçmedi
Bebişlerle uğraşmak sadece fçgwceleri zor toksa herşey harika bu gün ilk kez kendime izin verdim iki görümcem geldi baktılar bende 3 saatliğine kuaföre gittim siyah saçlarımı tarçın rengine boyadık ve harika bir turuncu oldu kendimi iyi hissediyorum
Bu arada doğumdan aonra kilo aldım komik ama umursamıyorum yeterji sütüm olsun dün gece 4kez beslenmek için uyandılar sağılmış sütüm bitti memeden çekemiyorlar allahtan hastanede aldırdıkları mama vardıda onu kullandık sanırım artık sütüm yetmiyecek 3 öğün sağıyorum ortalama 500-600 cc falan çıkıyor bazen 400 anca çıkıyor süt yapıcak herşeyi yiyorum zaten işte böyle kızlar
Balım az kaldı inşallah sağlıkla gelir kıZların
Prenslerim çok sevindim senin için meleklerin seni asla bırakmaz emin ol ne güzel emziriyorsun maşallah diyelim darısı bana artık 3 oğlunla birde kocanla seni çıldırtan günler bekliyor tek bayan olarak sakın kendini bırakma oğullarının sana ihtiyacı var
çok özledim sizinle uzun uzun yazışmayı ıphone5 i bekliyorum turkcell e gelince alıcam net ile birlikte o zamana kadar eşimin cebinden idare edicem
ohhh canım çok sevindim ikisini birden emzirmek ne harikadır. süt kokulu kuzular yaa orada olup görmeyi çok isterdim inan. efe ne yaptı gördümü kardeşlerini kıyamam oda sabırsızlıkla bekliyordur az kaldı eve çıkacaksınız çok güzel. kuzuşları çok çok öp benim için.
Efe benim yatağının üstünde yaşıyor artık canım:) hem 9 ayın acısını çıkarıyor sürekli tepemde hem de kardeşlerini inceleme evresinde:) elinin pek ayarı yok tabii suanda biraz sert keşiflerde bulunabiliyor ama yumusak yumusak uyariyorum kesinlikle dokunup, sevmesini engellemiyorum...sende saglikla bı atlatsan rahatliycam artık:)
benimkiler her geçen gün dahada sabırsızlar cnm gece mahvettiler bir dayanıyorlar canım acıyor az kaldı artık diye diye günleri getirdik :))) sezeryandan önce ne yapılıyor, bebek için kıyafet istiyorlarmı içeriye yoksa kendilerimi giydiriyor. gün azaldıkça korkularım artıyor, sulugözümdür birde ağlamasam bari :)))
Prenslerim büyük geçmiş olsun, erdem in rahatsızlığı Patent Duktus Arteriosus (PDA) denilen bir rahatsızlık, malesef erken doğan bebeklerde görülebiliyo, akciğerlerindeki su ve enfeksiyonda muhtemelen buna bağlı oluştu..enfeksiyon antibiyotikler tedavi edilir, PDA da ameliyata gerek kalmadan ilaçlarla kapanabiliyo, inşallah ilaçlarla kapanır sen merak etme..bir çok şeyin üstesinden geldiniz inşallah bu günleride atlatacaksınız. Rabbim yardımcınız olsun, sizin için dua edeceğim.
Evet canım aynen bahsettigin şeydi sorunumuz; PDA, cok sukur kapandı delik:) antibiyotik tedavisi devam ediyor, olumlu cevap verdi cok sukur...oksijen icin bağladıkları tüpler, bantlar...vs baya bı sisirmisti yüzünü, yavaş yavaş o odemler bile geçmeye basladi:)
Sen sağlıkçı mısın kapnaxcim?
evet canım sağlık sektöründe çalışıyorum.. erdem in tedavisiyle ilgili olumlu gelişimler gerçekten çok sevindirici maşallah.. cuma günü allahın izniyle eve yolculuk var desene..bu arada emre napıyo, erdemden ben onu unuttum kilosu nasıl..
Emre tam bı mercimek tanesi, cok tatlı bisey, minicik:) baktikca icim sızlıyor...1970 gr doğdu, 180dümkötüy0e kadar düştü, simdi 1920 gr, kilo almaya basladi cok sukur...burdaki dr'larini dediğine göre emre erdemden kan çekmiş ve o sekilde anne karninda yasamaya devam edebilmiş, tranfizyon olmus aralarinda yani...kipkirmiziydi doğduğunda hemotokriti 65di, deger dussun diye önce baya bı kan çekip attilar ondan, eger düşmeseydi kanını sulandiricaklardi, hatta bu yüzden oda kisa süreliğine bı girip çıktı yogun bakıma ama Allah'tan düştü degerleri...yine bu kan fazlalığından sarılığı 20'ydi, yogun fototerapiye aldılar oda düştü cok sukur...emmeye hevesli paşam ama cok çabuk yoruluyor üzerine mama veriliyor. Haa bu arada bana benziyor:)
Berkay, hosgeldin canım, sende saglikla kavuşursun insallah bebislerine...ben medela swing kullanıyorum memnunum, biberonlarımda medela calma
bekaycım merhaba inşallah sende sorunsuz günlerini atlatırsın. ben yeğenimde avent kullandığımız memnun olduğumuz için aventin biberon setini almıştım 50 tlydi şimdide hem elektirikli hem manuel kullanılabilen pompasını aldım 187 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?