• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoğul gebelikte kilo alımı

Amin inşallah, çok teşekkür ederim. Medela swinge baktım ama fiyatı çok yüksek geldi. Aventin fiyatı daha uygunmuş. Balımnur bebişlerine sağlıkla kullanırsın inşallah. O zaman yazarsın değil mi memnun kalıp kalmadığını. Gerçi yeğeninde pompayıda kullandıysanız bilirsin. Vaktim var gerçi ama şimdiden araştırayım diyorum. Şu an vakit geçmiyor da bir türlü. Henüz tam olarak hissedemiyorum da bebekleri. Bir şeylerle oyalanmazsam sıkıntı yapıyorum kendime acaba iyiler mi, bir sıkıntı var mı diye...

pompayı kullanmaya başladığımda yazarım cnm daha erken şimdilik alma 30. haftada başla almaya bence. araştırmaya başla tabiiki. beşikte kraft 001 modelini aldık mobilya beşik yeğenlerimde fazla kullanamadık 2 yaşında kendini atıyordu aşağıya :)))) o yüzden park yatak aldık. şimdiden sıkıntı yapma sadece anın güzelliğini yaşa zaman geçiyor 2 günümüz kaldı bizimde 4 aydır evdeyim canım çok zaman sıkıldı ama geçti bile.

Kızlar bebislerimin ikisi de yogun bakımdan çıktı:) dün yogun bakım dr'u emzirmem için beni çağırdı ilk kez, gözümün icine baka baka emmeye çalıştı erdemim (agzi burnu hortum dolu olduğu için esmemedi doğru dürüst) bende ona onu çok sevdiğimi, çok özlediğimi, artik dayanamadigimi gelmesini istediğimi söyledim...sabah yine çağırdılar makinadan çıkarmışlar sabaha karsı, dr sanki sihirli bı değnek degdi oğluna, oluyor boyle mucizeler dedi:) allahıma binlerce şükürler olsun, cok buyuk...haftasonuna doğru cikabilecekmisiz galiba:) hiç bir annenin eli boş kalmasın, darısı sabırla yavrularını yogun bakım kapılarında bekleyen tüm annelerin basına insallah...

Canım yoğun bakımdan çıkmanıza ve yavrularının iyi olmasına çok sevindim. İnşallah çok daha iyi olur herşey.Kendine ve bebişlerine iyi bak.

Günaydın arkadaşlar
Çok zor geçen haftalardan sonra bugün şükür ki kendimi iyi hissediyorum. Güzel haberlerinizi okumak da beni rahatlatıyor.
Balımcım ne mutlu ki son günlerin artık, Allah sağlıkla, sorunsuz bir şekilde yavrularını kucağına almayı nasip etsin.
Prenslerim senin ve kuzucuklarının da iyi olmasına çok ama çok sevindim.
Enigmacım herşeyin yolunda olması çok güzel, onlarla birlikte olmanın yorgunluğu da ayrıca keyifli olsa gerek.
Diğer arkadaşlara da selamlar ve hayırlı, sağlıklı doğumlar dilerim.

herkese mrb, benimde doğum tarihim netleştiği, bu çarşamba yani 36+5 te spinal anestezi ile kuzucuklarıma kavuşcam..inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar, artık sabırsızlanmaya başladım merakım ve kaygılarında arttı. hayırlısı allahtan artık...balım aynı gün zannedersem bizim doğumlar:)))

herkese mrb, benimde doğum tarihim netleştiği, bu çarşamba yani 36+5 te spinal anestezi ile kuzucuklarıma kavuşcam..inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar, artık sabırsızlanmaya başladım merakım ve kaygılarında arttı. hayırlısı allahtan artık...balım aynı gün zannedersem bizim doğumlar:)))
saglıkla gecsın dogumun bebişelrınd esaglıklı olsun ınsaalah canım ...
kaç kilolar?

aynı günde doğumumuz gerçekleşiyor cnm hayırlısıyla allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. bugün son kontrolümüz vardı herşey güzel şükür.

saglıkla gecsın dogumun bebişelrınd esaglıklı olsun ınsaalah canım ...
kaç kilolar?

güzel dilekleriniz için teşekkür ederim,benim bebişler 2.8-2.9 kg falan. tabi artı-eksisi olabilir, bakalım 2 gün sonra net bir şekilde yazarım kaç kg doğduklarını

aynı günde doğumumuz gerçekleşiyor cnm hayırlısıyla allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. bugün son kontrolümüz vardı herşey güzel şükür.

ne güzel her şeyin yolunda olması inşallah doğumdada her şey yolunda gider, inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlarda artık seneye doğum günü kutlamalarını paylaşırız:)

ne güzel her şeyin yolunda olması inşallah doğumdada her şey yolunda gider, inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlarda artık seneye doğum günü kutlamalarını paylaşırız:)

balımnur ve kapnax ikinizede hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum,şimdidedn tebrik ediyorum,doğum sonrasıda yine tecrübelerinizi bekliyoruz,darısı başımıza inş :)

Kızlar, bugün dogum yapali 11 gün oluyor...hamileliğe 58 kilo ile başlayıp, doguma 75 kilo girmiştim toplam 17 kilo almıştım yani...biraz evvel ilk kez tartildim 62 kiloyum:) dogum sonrasında erdem yogun bakıma alınınca kanamam bıçak gibi kesilmişti, dr'um üzüntüden olduğunu her hangi bı ilac vermeyip işlerin düzelmesini bekleyeceğini soyledi, dolayisiyla benim karnım hiç inmemişti, odamla yogun bakım arasında gidip gelirken karşılaştığım insanlar hep dogum nezaman diye soruyodu:) eve çıkınca kanamam tekrar basladi, suan karnım baya indi, korse de giyiyorum...bu arada karnımın sol tarafında cok ince çatlakların vardı, suan hiç belli olmuyorlar:) yarın bebislerin ve benim ilk Dr kontrollerimiz var, ben gayet iyi hissediyorum kendimi, inşallah kuzularda kilo almıştır...

Canım yoğun bakımdan çıkmanıza ve yavrularının iyi olmasına çok sevindim. İnşallah çok daha iyi olur herşey.Kendine ve bebişlerine iyi bak.

Allah icine huzur ve gönül rahatlığı versin canım, bundan sonrası icin herseyin en güzeli seninle olsun, Allah tukenmedik sabırlar versin inşallah...

selam güçlü anneler
4 yaşında oğlum var 46 kiloydum doğumda 64 kilo oldum, doğumdan 2 ay sonra eski kiloma dönmüştüm..

şimdi 6 aylık ikiz kızlarım var yine hamilelik öncesinde 46 kiloydum 75 kiloyla doğuma girdim :)
kızlarımdan biri 3 kilo diğeri 2450 doğmuştu
şuan tam 6 ay oldu doğum yapalı vee 48 kilodayım yani 2 kilo fazlam kaldı

başak ve nisasum çok teşekkür ederim, inşallah sorunsuz bir şekilde geçen doğumun ardından sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız..lütfen dualarınızı esirgemeyin. yarın bu zamanlar kuzucuklarım göbeğimde değil kucağımda olacak inşallah.

prenslerim oh ne güzel evinize çıkmışsınız, çocukların ve senin iyi olmasına sevindim.çok kilonda kalmamış maşallah darısı başımıza..bakalım balımnurun ve benim doğum yarın..heyecanla bekliyoruz, rabbim yar ve yardımcımız olsun.

kızlar bizim için dua edin stres yaptım valla 16 saat kaldı şüürler olsun kuzularımın doğmasına. inşallah herşey yolunda gider. sizlere ne zaman yazarım bilemiyom hepiniz kendinize iyi bakın.

prenslerim oh ne güzel evinize çıkmışsınız, çocukların ve senin iyi olmasına sevindim.çok kilonda kalmamış maşallah darısı başımıza..bakalım balımnurun ve benim doğum yarın..heyecanla bekliyoruz, rabbim yar ve yardımcımız olsun.

kızlar bizim için dua edin stres yaptım valla 16 saat kaldı şüürler olsun kuzularımın doğmasına. inşallah herşey yolunda gider. sizlere ne zaman yazarım bilemiyom hepiniz kendinize iyi bakın.

Ben bile heyecanlandım yarın olunca, sizi düşünemiyorum :) Allah yardımcınız olsun, inşallah iyi haberlerle yazarsınız tekrar. Sağlıkla doğsun bebekleriniz. Rabbim bize de bugünleri yaşamayı nasip etsin.

İkinize de sağlıklı, hayırlı doğumlar diliyorum, inşallah en güzel şekilde kavuşacaksınız güzel bebeklerinize, dualarımız sizinle:))

Back