Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar güzel dilekleriniz ve dualarınız için herkese çok teşekkür ederim.dün sabah 9:30 da 36+5 haftalıken spinal anestezi ile kuzucuklarıö dünyaya geldi.oğlum 3000 gr, kızım 2680 gr doğdu. Çok şükür sağlıkları yerinde, tek sorun anne sütü gelmedi, mama takviyesi yapıyoruz.yarın taburcuyuz inşallah.darısı diğer arkadaşlarım başına..
Arkadaslar güzel dilekleriniz ve dualarınız için herkese çok teşekkür ederim.dün sabah 9:30 da 36+5 haftalıken spinal anestezi ile kuzucuklarıö dünyaya geldi.oğlum 3000 gr, kızım 2680 gr doğdu. Çok şükür sağlıkları yerinde, tek sorun anne sütü gelmedi, mama takviyesi yapıyoruz.yarın taburcuyuz inşallah.darısı diğer arkadaşlarım başına..
Kızlar, bugün dogum yapali 11 gün oluyor...hamileliğe 58 kilo ile başlayıp, doguma 75 kilo girmiştim toplam 17 kilo almıştım yani...biraz evvel ilk kez tartildim 62 kiloyum:) dogum sonrasında erdem yogun bakıma alınınca kanamam bıçak gibi kesilmişti, dr'um üzüntüden olduğunu her hangi bı ilac vermeyip işlerin düzelmesini bekleyeceğini soyledi, dolayisiyla benim karnım hiç inmemişti, odamla yogun bakım arasında gidip gelirken karşılaştığım insanlar hep dogum nezaman diye soruyodu:) eve çıkınca kanamam tekrar basladi, suan karnım baya indi, korse de giyiyorum...bu arada karnımın sol tarafında cok ince çatlakların vardı, suan hiç belli olmuyorlar:) yarın bebislerin ve benim ilk Dr kontrollerimiz var, ben gayet iyi hissediyorum kendimi, inşallah kuzularda kilo almıştır...
Kızlar, dualarim sizin icin, allahım kolayca kurtarsın inşallah sizi de, hayırlı sağlıklı haberlerinizi bekliyorum:)
kızlar merhaba fırsat bulupta giremedim nete. 36+1 haftalık olarak kuzucuklarım duru 2090 gr., doğa ise 2070 gr doğdular. küçük olduklarından yoğun bakıma alındı ikiside şükürki herşey normal sadece emme güçleri yavaş olduğundan küvözde tutuluyorlar. allah nasip ederse sabah ilk defa emzirmeye gideceğim inşallah emebilir kuzularım. emebilirlerse daha çabuk taburcu edecek doktorumuz tek sorunumuz o var çünkü. ben ise çok kan kaybetmişim hala halsizim günden güne iyileşiyorum ama. hergün git gel yaptığımdan dahada yoruluyorum nete girebildikçe yazarım öpüyorum hepinizi.
Prenslerim nasılsın, bebeklerin nasıl. Merak ediyorum sizi.Doktor kontolünüz nasıldı? İnşallah her şey yolundadır. Maşallah sana doğumdan sonra sadece 4 kilo fazlan kalmış ne güzel. Umarım benim de çok kalmaz. Çünkü zaten kilom var, bir de fazla kalırsa işim zor :)) Bu arada korse demişsin, nasıl bir korse kullanıyorsun, nerden aldın. Bir de o korse ameliyat yerini rahatsız etmiyor mu?
Prenslerim Balımnur'la görüştün mü bu arada? Nasıl, bebekleri kendi? O yazmaya fırsat bulamadı sanırım. Umarım bir sıkıntı yoktur...
kızlar merhaba fırsat bulupta giremedim nete. 36+1 haftalık olarak kuzucuklarım duru 2090 gr., doğa ise 2070 gr doğdular. Küçük olduklarından yoğun bakıma alındı ikiside şükürki herşey normal sadece emme güçleri yavaş olduğundan küvözde tutuluyorlar. Allah nasip ederse sabah ilk defa emzirmeye gideceğim inşallah emebilir kuzularım. Emebilirlerse daha çabuk taburcu edecek doktorumuz tek sorunumuz o var çünkü. Ben ise çok kan kaybetmişim hala halsizim günden güne iyileşiyorum ama. Hergün git gel yaptığımdan dahada yoruluyorum nete girebildikçe yazarım öpüyorum hepinizi.
Kızlar merhaba, dün saat 11:28'de erdem, 11:29'da da Emre saglikla dünyaya geldi çok şükür. Emre 1970 gr 44 cm, erdem 2750 gr 48 cm. Emre seker deposu az olduğu için kuvozde 3 saatte bir emzirmeye getiriyorlar ardından da mama veriyorlar...erdemin ciğerlerinde problem var, gelişimini tamamlamamış henüz, aksam 8 gibi kuvozden yogun bakıma aldılar, makinaya bağlı olduğu için onu emzirmeye getirmiyorlar, ben sağmaya çalışıyorum ama suan için sutum çok çok az, dolayısıyla onada mama veriliyor. Efe'de de benim sütümün artması 1 hafta 10 gunü bulmuştu, insallah bu seferde artar...emreden korkarken erdem sürpriz yaptı bize ama Allah'a çok şükür doğdular artık yaa gerisi boş, zamanla düzelecek nasıl olsa hersey:) Emre benim gibi buğday tenli, erdem babası ve efe gibi beyaz tenli sarisin, birbirlerine hiç benzemiyorlar:)
Dogum epidural sezeryan oldu, geceyi çok sıkıntılı geçirdim bugün daha iyi olur insallah...bu arada ameliyat masasında kaşıntıdan kafayı yiyecektim, dr'umdan izin istedim ellerimi çozdurdu, hem doğurdum hem kasindim:) epiduralin kendisininde bı kaşıntısı olurmuş onunla kolestaz birlesince korkunç bişey oldu, sonra bı iğne yaptılar da nefes alabildim biraz...
Doguma eşimde girdi, çok detaylı olmasada Bebislerin çıkış anını videoya çekebilmis...bebislerin ikiside çıktıktan sonra ameliyat hanedeki ağlama sesleri herkesi çok güldürdü, herkes kolaylıklar diledi:) resmen polis sireni çalıyormuş gibiydi:)
Haftabasina kadar hastanedeyiz insallah ozamana kadar toparlar kuzularımda hep beraber doneriz evimize...
Önce Balimnur ve kapnax ardından sırasıyla hepinize allahım bugünleri görmeyi nasip etsin insallah:)
cnm gözün aydın hayırlı olsun bebişlerin.İnşallah bu zor zamanları en kısa sürede atlatırsınız.
kızlar merhaba fırsat bulupta giremedim nete. 36+1 haftalık olarak kuzucuklarım duru 2090 gr., doğa ise 2070 gr doğdular. küçük olduklarından yoğun bakıma alındı ikiside şükürki herşey normal sadece emme güçleri yavaş olduğundan küvözde tutuluyorlar. allah nasip ederse sabah ilk defa emzirmeye gideceğim inşallah emebilir kuzularım. emebilirlerse daha çabuk taburcu edecek doktorumuz tek sorunumuz o var çünkü. ben ise çok kan kaybetmişim hala halsizim günden güne iyileşiyorum ama. hergün git gel yaptığımdan dahada yoruluyorum nete girebildikçe yazarım öpüyorum hepinizi.
Çok saol canım, bir haftadır evdeyiz çok şükür, birbirimize iyice alıştık:) allahım kimseyi ayırmasın kuzusundan...
bugün kızlarımı emziremedim ama yarın felan inşallah canlarım. günde 2 defa gidiyorum annelik çok farklı bir duyguymuş rabbim bu yolda herkesi kurtarsın inşallah. kızlar kendinize çok iyi bakın hamilelkte bugn bir doğum yapmış anne mağnezyum eksikliğinden yoğun bakıma alınmış aman dikkat edin ilaçlarınızı dikkatli kullanın. bebeklerimiz için herşeye değer.
Bekaycim korseyi ebebekten almıştım, hamilelik oncesi bedenin neyse o bedende alıyosun, logusalik korsesi diye geçiyor, kilot kısmı daha yumuşak, dolayisiyla acitmiyor hic hissetmiyosun, yukari karin kısmı daha sıkı göğüs altına kadar çıkıyor, bel kısmında da silikon var tene yapışıyor, aşağı inmiyor...hiç bı ise yaramıyorsa bile karnını belini sıcacik tutuyor:) linki aşağıda canım;
Elija Slip Korse - e-bebek.com
Kontrolümüzde iyi gecti canım, Emre 2300, erdem 3000 gr olmuşlar:) oksijen tedavisi gördüğü için erdemden rop muayenesi istedi 1. Ayında, emrede daha kucuk olduğu için kalça kemigi oluşumunu tamamlamamış onunda ayında kalça ultrasonu tekrarlanacak...benimde dikislerim vs gayet iyi, kanama durunca tekrar gidicem...
Senin nasıl geçiyor günlerin?
bugün kızlarımı emziremedim ama yarın felan inşallah canlarım. günde 2 defa gidiyorum annelik çok farklı bir duyguymuş rabbim bu yolda herkesi kurtarsın inşallah. kızlar kendinize çok iyi bakın hamilelkte bugn bir doğum yapmış anne mağnezyum eksikliğinden yoğun bakıma alınmış aman dikkat edin ilaçlarınızı dikkatli kullanın. bebeklerimiz için herşeye değer.
Çok teşekkür ederim canım. Faydası vardır mutlaka diye düşünüyorum korsenin. Emre ve Erdem büyüyorlar maşallah onlara. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ben dikkat ediyorum o kadar ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Antibiyotik tedavisine başladık mecburen. Birkaç gündür de belim ve sırtım çok ağrıyor. 23.haftanın içindeyim, 5 kilo aldım ama neden ağrılarım fazla anlamadım. Çok korkuyorum erken doğumdan. Umarım bizler de sizin gibi alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. Kokla miniklerini benim yerime...