• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çoğul gebelikte kilo alımı

Balımnur ve Kapnax arkadaşlarımız dualarımız sizinle, İnşaallah Rabbim size hayırlı ve sıkıntısız doğumlar ve doğum sonraları nasip eder. Doğum büyük nimet; bu vesileyle mü'min kadın tüm günahlarından arınırmış. Rabbim hepimizin günahlarını analarımızdan doğduğumuz gün gibi bağışlasın inşallah,amin
Enigma ve Prenslerim arkadaşlarım; burayı okuyup da takip edenlerdenim.Hayırlı olsun bebekçiklerinizi kucağınıza almanıza ve şuan evde olmanıza çok sevindim. Rabbim sizi cennet analarından eylesin,hayırlı nesiller yetiştirmenizi nasip etsin,dualarım sizinle...
Diğer doğum yapacak arkadaşlarım Allah sizlere de hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Beni soracak olursanız; Doktorumu değiştirip ilk gittiğime devam kararı aldık, o da ilk ultrason görüntülerine göre gebelik haftamı 2 hafta ileri olduğunu sebebinin ise geç yumurtlama olduğundan bahsetti.Adet tarihimin ilk gününe göre değil de 2 hafta gerisine göre hesap yapıyoruz artık.haftaya "pzt gel ciğer geliştirici iğne yapayım karnın çok gerilmiş.Olası erken doğumda küvezde kalmasınlar, ayakta kalma,istirahat et" dedi.şimdilik evde iş yapmıyorum.sadece yemek için ayağa kalkıyorum.Ne kadar karnımda tutabilirsem o kadar iyidir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Balımnur ve kapnax inşallah hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almışsınızdır.Sizlere de, evlatlarınıza da hayırlı ve sağlıklı uzun ömür diliyorum. İnşallah bizlerde bu günleri görürüz. Heycanla iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Arkadaslar güzel dilekleriniz ve dualarınız için herkese çok teşekkür ederim.dün sabah 9:30 da 36+5 haftalıken spinal anestezi ile kuzucuklarıö dünyaya geldi.oğlum 3000 gr, kızım 2680 gr doğdu. Çok şükür sağlıkları yerinde, tek sorun anne sütü gelmedi, mama takviyesi yapıyoruz.yarın taburcuyuz inşallah.darısı diğer arkadaşlarım başına..

Arkadaslar güzel dilekleriniz ve dualarınız için herkese çok teşekkür ederim.dün sabah 9:30 da 36+5 haftalıken spinal anestezi ile kuzucuklarıö dünyaya geldi.oğlum 3000 gr, kızım 2680 gr doğdu. Çok şükür sağlıkları yerinde, tek sorun anne sütü gelmedi, mama takviyesi yapıyoruz.yarın taburcuyuz inşallah.darısı diğer arkadaşlarım başına..

Hayırlı olsun. İnsan böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyor. Allah analı babalı büyütsün bebeklerini, sağlıklı uzun ömürlü olsunlar inşallah. Dilerim benim bebişlerim de seninkiler gibi doğarlar. Biz de bu sevinci yaşarız inşallah. Kokla bizim yerimize mis kokarlar şimdi onlar...

Maşallah maşallah harika haberler gözünüz aydın:)) hepimiz çok mutlu oluyoruz böyle güzel haberler ile inşallah birkaç güne sütünüz de gelir herşey tamam olur. Bebeklere uzun, sağlıklı ve güzel ömürler diliyorum, analı babalı büyüsünler :))

İnşallah Balımnur da böyle güzel haberler verir...
Sevgiler

Hem sana hem de kuzularına 41 kere maşallah canım:) bundan sonrası icinde hersey güzel olur insallah... Süt için her 3 saatte bir sagmayi ihmal etme, mutlaka faydası olacaktır...

Kızlar, bugün dogum yapali 11 gün oluyor...hamileliğe 58 kilo ile başlayıp, doguma 75 kilo girmiştim toplam 17 kilo almıştım yani...biraz evvel ilk kez tartildim 62 kiloyum:) dogum sonrasında erdem yogun bakıma alınınca kanamam bıçak gibi kesilmişti, dr'um üzüntüden olduğunu her hangi bı ilac vermeyip işlerin düzelmesini bekleyeceğini soyledi, dolayisiyla benim karnım hiç inmemişti, odamla yogun bakım arasında gidip gelirken karşılaştığım insanlar hep dogum nezaman diye soruyodu:) eve çıkınca kanamam tekrar basladi, suan karnım baya indi, korse de giyiyorum...bu arada karnımın sol tarafında cok ince çatlakların vardı, suan hiç belli olmuyorlar:) yarın bebislerin ve benim ilk Dr kontrollerimiz var, ben gayet iyi hissediyorum kendimi, inşallah kuzularda kilo almıştır...

Prenslerim nasılsın, bebeklerin nasıl. Merak ediyorum sizi.Doktor kontolünüz nasıldı? İnşallah her şey yolundadır. Maşallah sana doğumdan sonra sadece 4 kilo fazlan kalmış ne güzel. Umarım benim de çok kalmaz. Çünkü zaten kilom var, bir de fazla kalırsa işim zor :)) Bu arada korse demişsin, nasıl bir korse kullanıyorsun, nerden aldın. Bir de o korse ameliyat yerini rahatsız etmiyor mu?

Kızlar, dualarim sizin icin, allahım kolayca kurtarsın inşallah sizi de, hayırlı sağlıklı haberlerinizi bekliyorum:)

Prenslerim Balımnur'la görüştün mü bu arada? Nasıl, bebekleri kendi? O yazmaya fırsat bulamadı sanırım. Umarım bir sıkıntı yoktur...

kızlar merhaba fırsat bulupta giremedim nete. 36+1 haftalık olarak kuzucuklarım duru 2090 gr., doğa ise 2070 gr doğdular. küçük olduklarından yoğun bakıma alındı ikiside şükürki herşey normal sadece emme güçleri yavaş olduğundan küvözde tutuluyorlar. allah nasip ederse sabah ilk defa emzirmeye gideceğim inşallah emebilir kuzularım. emebilirlerse daha çabuk taburcu edecek doktorumuz tek sorunumuz o var çünkü. ben ise çok kan kaybetmişim hala halsizim günden güne iyileşiyorum ama. hergün git gel yaptığımdan dahada yoruluyorum nete girebildikçe yazarım öpüyorum hepinizi.

kızlar merhaba fırsat bulupta giremedim nete. 36+1 haftalık olarak kuzucuklarım duru 2090 gr., doğa ise 2070 gr doğdular. küçük olduklarından yoğun bakıma alındı ikiside şükürki herşey normal sadece emme güçleri yavaş olduğundan küvözde tutuluyorlar. allah nasip ederse sabah ilk defa emzirmeye gideceğim inşallah emebilir kuzularım. emebilirlerse daha çabuk taburcu edecek doktorumuz tek sorunumuz o var çünkü. ben ise çok kan kaybetmişim hala halsizim günden güne iyileşiyorum ama. hergün git gel yaptığımdan dahada yoruluyorum nete girebildikçe yazarım öpüyorum hepinizi.

Şükür seninde güzel haberlerini aldık canım:) insallah bugün kuzular annelerini emerde hemen eve çıkarsınız...onlarin ne kadar kucuk olduklarını emreden dolayı tahmin edebiliyorum:) benim icinde kokla kuzularını annesi:)

Prenslerim nasılsın, bebeklerin nasıl. Merak ediyorum sizi.Doktor kontolünüz nasıldı? İnşallah her şey yolundadır. Maşallah sana doğumdan sonra sadece 4 kilo fazlan kalmış ne güzel. Umarım benim de çok kalmaz. Çünkü zaten kilom var, bir de fazla kalırsa işim zor :)) Bu arada korse demişsin, nasıl bir korse kullanıyorsun, nerden aldın. Bir de o korse ameliyat yerini rahatsız etmiyor mu?

Prenslerim Balımnur'la görüştün mü bu arada? Nasıl, bebekleri kendi? O yazmaya fırsat bulamadı sanırım. Umarım bir sıkıntı yoktur...

Bekaycim korseyi ebebekten almıştım, hamilelik oncesi bedenin neyse o bedende alıyosun, logusalik korsesi diye geçiyor, kilot kısmı daha yumuşak, dolayisiyla acitmiyor hic hissetmiyosun, yukari karin kısmı daha sıkı göğüs altına kadar çıkıyor, bel kısmında da silikon var tene yapışıyor, aşağı inmiyor...hiç bı ise yaramıyorsa bile karnını belini sıcacik tutuyor:) linki aşağıda canım;

http://www.e-bebek.com/korse/elija/elija_slip_korse/ELI-1027-B

Kontrolümüzde iyi gecti canım, Emre 2300, erdem 3000 gr olmuşlar:) oksijen tedavisi gördüğü için erdemden rop muayenesi istedi 1. Ayında, emrede daha kucuk olduğu için kalça kemigi oluşumunu tamamlamamış onunda ayında kalça ultrasonu tekrarlanacak...benimde dikislerim vs gayet iyi, kanama durunca tekrar gidicem...

Senin nasıl geçiyor günlerin?

Son düzenleme:
kızlar merhaba fırsat bulupta giremedim nete. 36+1 haftalık olarak kuzucuklarım duru 2090 gr., doğa ise 2070 gr doğdular. Küçük olduklarından yoğun bakıma alındı ikiside şükürki herşey normal sadece emme güçleri yavaş olduğundan küvözde tutuluyorlar. Allah nasip ederse sabah ilk defa emzirmeye gideceğim inşallah emebilir kuzularım. Emebilirlerse daha çabuk taburcu edecek doktorumuz tek sorunumuz o var çünkü. Ben ise çok kan kaybetmişim hala halsizim günden güne iyileşiyorum ama. Hergün git gel yaptığımdan dahada yoruluyorum nete girebildikçe yazarım öpüyorum hepinizi.

oyyyyyyyy maşallahhhhhhhhh onlaraaaaaaaaa
kendine de çok iyi bak balımnurrr
inşallah en kısa zamanda hepbirlikte dönersiniz evinize ve yeni hayatınıza
darısı bizlerin başına inşallahhhhhhhhhhhh

Kızlar merhaba, dün saat 11:28'de erdem, 11:29'da da Emre saglikla dünyaya geldi çok şükür. Emre 1970 gr 44 cm, erdem 2750 gr 48 cm. Emre seker deposu az olduğu için kuvozde 3 saatte bir emzirmeye getiriyorlar ardından da mama veriyorlar...erdemin ciğerlerinde problem var, gelişimini tamamlamamış henüz, aksam 8 gibi kuvozden yogun bakıma aldılar, makinaya bağlı olduğu için onu emzirmeye getirmiyorlar, ben sağmaya çalışıyorum ama suan için sutum çok çok az, dolayısıyla onada mama veriliyor. Efe'de de benim sütümün artması 1 hafta 10 gunü bulmuştu, insallah bu seferde artar...emreden korkarken erdem sürpriz yaptı bize ama Allah'a çok şükür doğdular artık yaa gerisi boş, zamanla düzelecek nasıl olsa hersey:) Emre benim gibi buğday tenli, erdem babası ve efe gibi beyaz tenli sarisin, birbirlerine hiç benzemiyorlar:)

Dogum epidural sezeryan oldu, geceyi çok sıkıntılı geçirdim bugün daha iyi olur insallah...bu arada ameliyat masasında kaşıntıdan kafayı yiyecektim, dr'umdan izin istedim ellerimi çozdurdu, hem doğurdum hem kasindim:) epiduralin kendisininde bı kaşıntısı olurmuş onunla kolestaz birlesince korkunç bişey oldu, sonra bı iğne yaptılar da nefes alabildim biraz...

Doguma eşimde girdi, çok detaylı olmasada Bebislerin çıkış anını videoya çekebilmis...bebislerin ikiside çıktıktan sonra ameliyat hanedeki ağlama sesleri herkesi çok güldürdü, herkes kolaylıklar diledi:) resmen polis sireni çalıyormuş gibiydi:)

Haftabasina kadar hastanedeyiz insallah ozamana kadar toparlar kuzularımda hep beraber doneriz evimize...

Önce Balimnur ve kapnax ardından sırasıyla hepinize allahım bugünleri görmeyi nasip etsin insallah:)

cnm gözün aydın hayırlı olsun bebişlerin.İnşallah bu zor zamanları en kısa sürede atlatırsınız.

Çok güzel haberler, inşallah hızlıca toparlarlar, sağlık sorunları olmasın da yemeği nasılsa öğrenirler:) gözünüz aydın Allah hep birlikte hayırlı ömürler nasip etsin. Sizde çok dikkat edin kendinize kızların en çok size ihtiyacı var. Beslenmeye, dinlenmeye dikkat edin ki çabuk güç kazanın, daha yolun başındasınız :)

Çok saol canım, bir haftadır evdeyiz çok şükür, birbirimize iyice alıştık:) allahım kimseyi ayırmasın kuzusundan...

Harika herşey yoluna giriyor işte, kontroller de güzel geçmiş, gözünüz aydın:) sevgiler...

bugün kızlarımı emziremedim ama yarın felan inşallah canlarım. günde 2 defa gidiyorum annelik çok farklı bir duyguymuş rabbim bu yolda herkesi kurtarsın inşallah. kızlar kendinize çok iyi bakın hamilelkte bugn bir doğum yapmış anne mağnezyum eksikliğinden yoğun bakıma alınmış aman dikkat edin ilaçlarınızı dikkatli kullanın. bebeklerimiz için herşeye değer.

bugün kızlarımı emziremedim ama yarın felan inşallah canlarım. günde 2 defa gidiyorum annelik çok farklı bir duyguymuş rabbim bu yolda herkesi kurtarsın inşallah. kızlar kendinize çok iyi bakın hamilelkte bugn bir doğum yapmış anne mağnezyum eksikliğinden yoğun bakıma alınmış aman dikkat edin ilaçlarınızı dikkatli kullanın. bebeklerimiz için herşeye değer.

Balımcim, benim Emre'de küçük oldugu icin alamıyor memeyi, kavga dövüş 5-10 dk ya duruyor ya durmuyor:( pes etmeden denemek lazimmis, doymak icin emmese, keyif icin alsa o bile yeter...sen eve çıktın mı canım?

Bekaycim korseyi ebebekten almıştım, hamilelik oncesi bedenin neyse o bedende alıyosun, logusalik korsesi diye geçiyor, kilot kısmı daha yumuşak, dolayisiyla acitmiyor hic hissetmiyosun, yukari karin kısmı daha sıkı göğüs altına kadar çıkıyor, bel kısmında da silikon var tene yapışıyor, aşağı inmiyor...hiç bı ise yaramıyorsa bile karnını belini sıcacik tutuyor:) linki aşağıda canım;

Elija Slip Korse - e-bebek.com

Kontrolümüzde iyi gecti canım, Emre 2300, erdem 3000 gr olmuşlar:) oksijen tedavisi gördüğü için erdemden rop muayenesi istedi 1. Ayında, emrede daha kucuk olduğu için kalça kemigi oluşumunu tamamlamamış onunda ayında kalça ultrasonu tekrarlanacak...benimde dikislerim vs gayet iyi, kanama durunca tekrar gidicem...

Senin nasıl geçiyor günlerin?

Çok teşekkür ederim canım. Faydası vardır mutlaka diye düşünüyorum korsenin. Emre ve Erdem büyüyorlar maşallah onlara. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ben dikkat ediyorum o kadar ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Antibiyotik tedavisine başladık mecburen. Birkaç gündür de belim ve sırtım çok ağrıyor. 23.haftanın içindeyim, 5 kilo aldım ama neden ağrılarım fazla anlamadım. Çok korkuyorum erken doğumdan. Umarım bizler de sizin gibi alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. Kokla miniklerini benim yerime...

tebriler balımnur Allah analı babalı büyütsün

Çok teşekkür ederim canım. Faydası vardır mutlaka diye düşünüyorum korsenin. Emre ve Erdem büyüyorlar maşallah onlara. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Ben dikkat ediyorum o kadar ama idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Antibiyotik tedavisine başladık mecburen. Birkaç gündür de belim ve sırtım çok ağrıyor. 23.haftanın içindeyim, 5 kilo aldım ama neden ağrılarım fazla anlamadım. Çok korkuyorum erken doğumdan. Umarım bizler de sizin gibi alırız kucaklarımıza bebeklerimizi. Kokla miniklerini benim yerime...

Âmin canım son haftalara kalırsın sen de insallah ve diğer tüm hamile arkadaslar da tabiki...bel ve sırt ağrın haftan dolayısıyla normal gibi ama gözün kulağın hep açık olsun, ikiz hamilelik mayın tarlasında yürümek gibi çünkü...kasilmalarina cok dikkat et, hele enfeksiyondan sonra daha uyanik ol, yanma vs hissetmesende bundan sonra rutin idrar tahlili yaptir derim...benim cok fazla kasilmam oluyodu ama düzenli degildi hiç, gerçi benim ikinci hamileliğim oldugu icin yalancı kasilmayla gercek kasilmayi ayırt edebiliyordum, sende pozisyon değiştiğinde geçmeyen, aynı aralıklarla gelen kasilmalarina cok dikkat et canım...artık kritik haftaları atlatiyorsun, göreceksin bak zaman daha çabuk geçecek, inşallah hiç bı sorun yasamadan su gibi gecen bı hamileliğin olur:)

Back