Kızlar bebislerimin ikisi de yogun bakımdan çıktı:) dün yogun bakım dr'u emzirmem için beni çağırdı ilk kez, gözümün icine baka baka emmeye çalıştı erdemim (agzi burnu hortum dolu olduğu için esmemedi doğru dürüst) bende ona onu çok sevdiğimi, çok özlediğimi, artik dayanamadigimi gelmesini istediğimi söyledim...sabah yine çağırdılar makinadan çıkarmışlar sabaha karsı, dr sanki sihirli bı değnek degdi oğluna, oluyor boyle mucizeler dedi:) allahıma binlerce şükürler olsun, cok buyuk...haftasonuna doğru cikabilecekmisiz galiba:) hiç bir annenin eli boş kalmasın, darısı sabırla yavrularını yogun bakım kapılarında bekleyen tüm annelerin basına insallah...
canım hayırlı olsun bebişlerin gözün aydın inş hemen çıkarsınız hastaneden bebişlerin annesinin kokusunu almışlar,emmişler dahada çabuk iyileşirler ALLAH'ın mucizesi zaten onlar üzüntülü günler geride kalacak inş bebişlerin eve geldi zaman unutursun bu sıkıntıları ALLAH'ım bir dahada yaşatmasın böle üzüntüler inş dualarım sizinle canım bebişleririni bol bol kokla benim yerime