Kızlar merhaba, dün saat 11:28'de erdem, 11:29'da da Emre saglikla dünyaya geldi çok şükür. Emre 1970 gr 44 cm, erdem 2750 gr 48 cm. Emre seker deposu az olduğu için kuvozde 3 saatte bir emzirmeye getiriyorlar ardından da mama veriyorlar...erdemin ciğerlerinde problem var, gelişimini tamamlamamış henüz, aksam 8 gibi kuvozden yogun bakıma aldılar, makinaya bağlı olduğu için onu emzirmeye getirmiyorlar, ben sağmaya çalışıyorum ama suan için sutum çok çok az, dolayısıyla onada mama veriliyor. Efe'de de benim sütümün artması 1 hafta 10 gunü bulmuştu, insallah bu seferde artar...emreden korkarken erdem sürpriz yaptı bize ama Allah'a çok şükür doğdular artık yaa gerisi boş, zamanla düzelecek nasıl olsa hersey:) Emre benim gibi buğday tenli, erdem babası ve efe gibi beyaz tenli sarisin, birbirlerine hiç benzemiyorlar:)
Dogum epidural sezeryan oldu, geceyi çok sıkıntılı geçirdim bugün daha iyi olur insallah...bu arada ameliyat masasında kaşıntıdan kafayı yiyecektim, dr'umdan izin istedim ellerimi çozdurdu, hem doğurdum hem kasindim:) epiduralin kendisininde bı kaşıntısı olurmuş onunla kolestaz birlesince korkunç bişey oldu, sonra bı iğne yaptılar da nefes alabildim biraz...
Doguma eşimde girdi, çok detaylı olmasada Bebislerin çıkış anını videoya çekebilmis...bebislerin ikiside çıktıktan sonra ameliyat hanedeki ağlama sesleri herkesi çok güldürdü, herkes kolaylıklar diledi:) resmen polis sireni çalıyormuş gibiydi:)
Haftabasina kadar hastanedeyiz insallah ozamana kadar toparlar kuzularımda hep beraber doneriz evimize...
Önce Balimnur ve kapnax ardından sırasıyla hepinize allahım bugünleri görmeyi nasip etsin insallah:)
canım inanki çok sevindim, ve sana sabah ezanı okunurken dua ettim
32. haftayı göreyim
33. ün vizesini alayım
34 ü bir atlayayım, bayram sonrasına kalayım derken gördün mü bak hepsi geldi geçti
canım ben de senin gibi sürekli yatıyorum
sen benim idolümsün
prenslerim atlattı ne zorluklarla( şeker, kaşıntı, tansiyon)
ben de atlatırım diye bana ışık oluyorsun
tabiki hep beraber sağlıkla döneceksiniz evşnşze
hiç süpheniz olmasın
allah analı babalı büyütsün inşalllah
hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn