Amin inşallah, çok teşekkür ederim. Medela swinge baktım ama fiyatı çok yüksek geldi. Aventin fiyatı daha uygunmuş. Balımnur bebişlerine sağlıkla kullanırsın inşallah. O zaman yazarsın değil mi memnun kalıp kalmadığını. Gerçi yeğeninde pompayıda kullandıysanız bilirsin. Vaktim var gerçi ama şimdiden araştırayım diyorum. Şu an vakit geçmiyor da bir türlü. Henüz tam olarak hissedemiyorum da bebekleri. Bir şeylerle oyalanmazsam sıkıntı yapıyorum kendime acaba iyiler mi, bir sıkıntı var mı diye...
Kızlar bebislerimin ikisi de yogun bakımdan çıktı:) dün yogun bakım dr'u emzirmem için beni çağırdı ilk kez, gözümün icine baka baka emmeye çalıştı erdemim (agzi burnu hortum dolu olduğu için esmemedi doğru dürüst) bende ona onu çok sevdiğimi, çok özlediğimi, artik dayanamadigimi gelmesini istediğimi söyledim...sabah yine çağırdılar makinadan çıkarmışlar sabaha karsı, dr sanki sihirli bı değnek degdi oğluna, oluyor boyle mucizeler dedi:) allahıma binlerce şükürler olsun, cok buyuk...haftasonuna doğru cikabilecekmisiz galiba:) hiç bir annenin eli boş kalmasın, darısı sabırla yavrularını yogun bakım kapılarında bekleyen tüm annelerin basına insallah...
saglıkla gecsın dogumun bebişelrınd esaglıklı olsun ınsaalah canım ...herkese mrb, benimde doğum tarihim netleştiği, bu çarşamba yani 36+5 te spinal anestezi ile kuzucuklarıma kavuşcam..inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar, artık sabırsızlanmaya başladım merakım ve kaygılarında arttı. hayırlısı allahtan artık...balım aynı gün zannedersem bizim doğumlar:)))
herkese mrb, benimde doğum tarihim netleştiği, bu çarşamba yani 36+5 te spinal anestezi ile kuzucuklarıma kavuşcam..inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlar, artık sabırsızlanmaya başladım merakım ve kaygılarında arttı. hayırlısı allahtan artık...balım aynı gün zannedersem bizim doğumlar:)))
saglıkla gecsın dogumun bebişelrınd esaglıklı olsun ınsaalah canım ...
kaç kilolar?
aynı günde doğumumuz gerçekleşiyor cnm hayırlısıyla allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. bugün son kontrolümüz vardı herşey güzel şükür.
ne güzel her şeyin yolunda olması inşallah doğumdada her şey yolunda gider, inşallah sağlıklı bir şekilde doğarlarda artık seneye doğum günü kutlamalarını paylaşırız:)
Canım yoğun bakımdan çıkmanıza ve yavrularının iyi olmasına çok sevindim. İnşallah çok daha iyi olur herşey.Kendine ve bebişlerine iyi bak.
aynı günde doğumumuz gerçekleşiyor cnm hayırlısıyla allah sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin. bugün son kontrolümüz vardı herşey güzel şükür.
prenslerim oh ne güzel evinize çıkmışsınız, çocukların ve senin iyi olmasına sevindim.çok kilonda kalmamış maşallah darısı başımıza..bakalım balımnurun ve benim doğum yarın..heyecanla bekliyoruz, rabbim yar ve yardımcımız olsun.
kızlar bizim için dua edin stres yaptım valla 16 saat kaldı şüürler olsun kuzularımın doğmasına. inşallah herşey yolunda gider. sizlere ne zaman yazarım bilemiyom hepiniz kendinize iyi bakın.
prenslerim oh ne güzel evinize çıkmışsınız, çocukların ve senin iyi olmasına sevindim.çok kilonda kalmamış maşallah darısı başımıza..bakalım balımnurun ve benim doğum yarın..heyecanla bekliyoruz, rabbim yar ve yardımcımız olsun.
kızlar bizim için dua edin stres yaptım valla 16 saat kaldı şüürler olsun kuzularımın doğmasına. inşallah herşey yolunda gider. sizlere ne zaman yazarım bilemiyom hepiniz kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?