Kızlar merhaba, biz hala hastanedeyiz, önümüzdeki haftayida burada geçireceğimiz kesin. Erdem henüz yogun bakımdan çıkamadı, solukları hala cok hızlı. Basta ciğerlerine su kaçmış olabileceğini düşündüler, 1-2 güne düzelir dediler, sonra durumun daha ciddi oldugu anlaşıldı; kalp ile ciğerlerinin arasında duktus diye bir damar varmış, her bebek bu damar açıklıgi ile doğarmış ve doğumdan 24 saat sonra kapanması beklenirmis, erdeminki kapanmadı, kendiliğinden kapanmasını bekliyceklermis yoksa 1 yasından sonra operasyon gerekiyormuş. Ayrıca crp'si 28 çıktı maksimum 4-5 olması gerekiyormuş, bu da vücutta enfeksiyon var demekmiş, antibiyotik tedavisine başladılar, bende ve emrede enfessiyon yok, sebebini anlayabilmiş değilim...cok moralim bozuk, kucağıma almak, koklamak istiyorum kuzumu yogun bakıma alıyorlar beni Allah'a sukur, ama heryeri örtülü, borular var, yüzünü göremiyorum...yarın kan tahlilin aksama doğru çıkması gerekiyor inşallah enfeksiyon falan yoktur, su duktus müdür ne haltsa oda hemen kendiliğinden kapanırda yanıma gelir kuzum.
Emre küçük ama cok yaman masallah, onuda kilodan dolayı bakım odasında tutuyorlar, gelip emıyor sonra götürüyorlar, 3 saatte bir yarım saat kadar kalıyor yanımda, o bile yetiyor inanın, bı de erdemim gelse yanıma, cok zor...dua edip sabır diliyorum yine, allahım büyük eve hep beraber çıkacağımız gunü bekliyorum...
sonu güzel olsun da 3 gün fazla 5 gün fazla hiç önemli değil,
inan hepsini unutursun
benim yeğenim de mikrop kapmıştı ama sonra çarçabuk toparladı
inşallah senin kuzun da toparlayacak
o damar da en kısa zamanda kapansın inşallah
güçlü ol annesi
ikisini de sana o kadar ihtiyacı var ki
sürekli kendine telkinde bulun ki sütün etkilenmesin
ikisine de bol bol yetsin artsın inşallah