Çocuktan sonra nasıl yapabilirim?

Blackbird29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
2
6
Herkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri

Herkese merhaba! Bu konuyla ilgili kime danışacağımı bilemedim. Bu sayfayla karşılaştım. Çocuk olmadan önce düzgün giden cinsel ve romantik hayatımız vardı. Bu arada yurtdışında yaşıyoruz. Eşim bana çok düşkün. Bazen istesemde istemesemde benimle birlikte olurdu. Aklından geçeni yapar. Çekinmez. Buda beni tahrik ederdi. Gittiğimiz otellerde veya komşularımız sesimizi duyup sevişmeye başlarlardı. Çocuktan sonra eşimden uzaklaştım. Eşimde bu duruma alıştı. Eskisi o şehveti bulamıyorum. Özlüyorum. Eşimi eski haline nasıl geri getirebilirim? Fikir veri
Otelde milletin sizin sayenizde sevişmeye başladığını nasıl anlıyodunuz yaw

Dünya güneşin etrafında dönmekten sıkılmış blackbird'in etrafında döneyim biraz da demiş. Adsgagsgs

Yaw allah aşkına buraları okuyanlarada söylüyorum
Biraz usturuplu sevişin
Çoluk çocuk var
Her komşu her duyduğunda sevişmez 🥴bilakis panik olur çocuklar duyar eder bunun misafiri olur
Tecrübeyle sabit
Baban annenle oturuyorsun aman yarabi🤣🤣🤣
Vala önereceğim çözümde varsa önermem :63:

Tahrik gucu yuksek bir cifttiniz ama simdi kizkacirana dondunuz yani.

Allah sabir versin, boyle seksli meksli cok yasayinca zor olur geri dusmesi... hele ki komsulari bile gaza getiren bir asksa.

Bizim ust katta bekar bi oglan var, sevgililerinden biri de boyle bagira çağıra sevisiyor, acaba onunda amaci bizi mi gaza getirmek ki? Ne dersiniz?

Bu zamanda herkes birşeyler yaşamak istiyor. Bizde içimizde kalmasın istiyoruz. Türkiyede yaşamıyoruz. O yüzden rahatız. Binalarda sadece 3 daire var. Emlakçılar durumuna göre ev veriyor. Yani komşularda yeni evliydi.

X