Çocuktan sonra kaybedilenler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kresi yakın dönemde düşünmüyoruz.Ilk hedefimiz oyun gruplarına ebeveynli katılımı. Sonra oyun gruplarına ebeveynsiz katılım. Ondan sonra ana sınıfı

TV açmak bile yardımcı olabilir, dünyada başka insanlar var herkes birbiriyle konuşuyor belki bunu normallestirir... Ne bileyim ben olsam denerdim

Çocuğa yazık, belli ki sizin problemlerinizi, herşeyin sorumlusu olarak onu gördüğünüzü, sevgisizliğinizi, bencilliğinizi, saçmalıklarınızı dibine kadar hissettiği için böyle. Acilen bir psikiyatriste görünün. Eşiniz gitmesede siz gidin faydası olur. Sonrada çocuğunuzu götürün yoksa çok ağlarsınız. Sayfalarca direnip aynı şeyleri geveleyip durmuşsunuz. Ağlasın doktordayken ne olaxak

Hani erkekti bekleyeyim mi bayanı yazmışsın

TV açmak bile yardımcı olabilir, dünyada başka insanlar var herkes birbiriyle konuşuyor belki bunu normallestirir... Ne bileyim ben olsam denerdim
Tv açmak tek taraflı iletişim olduğu için daha fazla.asosyallik getirir.bunu ben de bir fikir olarak sunmuştum psikoloğa. Ama olumlu etkisi olmayacağını belrtti

İlk yazdığım bulunduğumuz ilde açılacak.o henüz açılmadı.ikinci yazılan online ergoterapist.ikisi farklı yani.zaten ilk yorumu okuyunca iki farklı kisi olduğu anlaşılıyor. Online terapisten fayda sağlayamZsak demiskm

Tv açmak tek taraflı iletişim olduğu için daha fazla.asosyallik getirir.bunu ben de bir fikir olarak sunmuştum psikoloğa. Ama olumlu etkisi olmayacağını belrtti
Açın çocuk bi çizgi film izlesin bi şeyler görsün ya benim içim daralıyor okurken, nasıl bir ortamda büyüyor bu çocuk baskı baskı biraz rahat bıraksanız düzelecek belki.

Çaresiz olduğumu dusunseydim denerdim, psikolog yüzde yüz herşeyi doğru biliyor olmayabilir, benim çocuğum farklı olabilir vs vs ayrıca olumlu etkisi olmaz demiş, olumsuz olur dememis ki... Benim çocuğumla muayene için bile diyalog kurmamış bi psikolog tabi ki genelgecer doğrulardan bahsedecektir

Evet.Kakalı bezi götürüyorsunuz acile.Onlar kaka tüpü veriyor. 1 saatte çıkıyor sonuç.Acilde çocuk doktorunun ismini söylüyorsunuz.zaten o özel hastane ile anlaşmalı tahliller için.
Biz böyle bı hastalıkta direkt acile gittik, özel doktorumuz acildeki doktorla telefondan iletişime geçti. bize kaka götürün demedi acildeki doktor tahlil istiyor zaten. Çocuk ardarda kusarken nasıl bı önlem aldınız çok saçma yani şu soyledikleriniz 25 defa kaka yaptı diyorsunuz acilde ilaç serum verilir böyle durumda

İlk yazdığım bulunduğumuz ilde açılacak.o henüz açılmadı.ikinci yazılan online ergoterapist.ikisi farklı
Cocuk kusmadi.Kustugunu belirtmedim.Arda arda kaka yapınca zaten ya rotadir dedim ya dizanteri. Rota olsaydı ve su kaybı olsaydı serum takılırdı.ama dizanteri ishali farklı. Kuş kakası gibi.Yani öyle sulu bir ishal.olmuyor.Kucuk küçük ama sık yapıyor ve ağrılı oluyor. İki defa dizanteri oldu üstelik.Ilaci zaten tek.Neden saçmalayayim.Alt komşunun oğlu da oldu.Hatta annesi bugün 5 defa kaka yaptı ve değişik kokuyor diyince sen tahlile götür dedim ve aynen o da götürdü.

Aç tivoli aç ya sanki şimdi herkesle iletişim mi kuruyo çocuk tv açınca daha ne kadar geriye gidebilir? Çizgi filmde mi izlemiyor otur başında beraber izleyin yorum yapın belki Bi kıpırtı olur çocukta
İzlemiyor. Tv izlememesi neden tuhaf geliyor herkse. Bizde tv eskiden de izlenmezdi.Tv izlemek yerine başka şeyler yapıyor.

İzlemiyor. Tv izlememesi neden tuhaf geliyor herkse. Bizde tv eskiden de izlenmezdi.Tv izlemek yerine başka şeyler yapıyor.
Normalde tuhaf gelmez hatta doğru buluyorum izlememeli zaten, ama artık neredeyse üç yaşında kızınız. Deneseniz mi diyor insanlar. İki üç gün yarım saat tv izlese ne olabilir diyorlar.

Üstte kusuyordu yazmistiniz

Yoo tuhaf gelmiyor, sadece denemen söyleniyor... Herkes çocuğuna doğru bildiği şeyi yapar muhakkak, ama bi yerlerde bi sorun var demek ki işte, kimse mükemmel değil dolayısıyla senin anneliğin de mükemmel degil

Normalde tuhaf gelmez hatta doğru buluyorum izlememeli zaten, ama artık neredeyse üç yaşında kızınız. Deneseniz mi diyor insanlar. İki üç gün yarım saat tv izlese ne olabilir diyorlar.
Ebeveyn gözetiminde yaş x 10dk; bunu da psikologlar diyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…